Hackhelldeki Tüm Arkadaşlarım

kamer28

DOLUNAY
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
ARKADAŞLAR BEN BURAYA ÜYE OLDUĞUM ZAMANDAN BERİ HACKHELLDE ŞUNU GÖRDÜM...

ÇOK GÜZEL BİR FORUM SİTESİ OLMASINA RAĞMEN İNSANLAR GÖRÜŞ KONUSUNDA İNANILMAZ BAĞNAZ..

YA KİMSE KİMSENİN FİKRİNE SAYGI GÖSTERMİYO VEDE ÖZELLİKLE İSLAMİ VE KARŞIT ARKADAŞLAR ARASINDA DEVAMLI ARTAN BİR TANSİYON İLE BİRBİRLERİNE YÜKLENİYOR VE BU YÜKLENMENİN BENCE ÇOĞU ZAMAN DOZU AŞIYOR..

AZ ÖNCE ARKADAŞIN TEKİ İMAMLARA KANI BOZUK DİYEBİLECEK LÜZUMSUZLUĞU KENDİNDE GÖRÜYOR...

EEE BÖYLE OLUNCA NE OLUYOR..

LAF DALAŞI BANLAMALAR..........
YA KARDEŞİM NİYE HEMEN KAVGA EDECEK POZİSYONA GELİYORUZ ...

VARSA SENİN BİLDİĞİN ADAM GİB SÖYLE ÖĞRENELİM HEEE İŞİME YARARSA ALIRIM YARAMAZSA ALMAM AMA TARTIŞMA KALP KIRMA VEDE ARAYI DEVAMLI AÇMA NEDEN....

BİRDE BAZI ARKADAŞLAR (HERKESİN İMANI KENDİSİNE ) İSLAMA GEREKSİZ SALDIRI DEMEYİMDE KARŞIT OLDUKLARINI FARKLI BİR ÜSLUPLA DİLE GETİRİYORLAR BUDA ORTAMI GERİYOR..

ONUN YERİNE GERÇEKTEN ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİ VARSA ARAŞTIRSINLAR
ÇÜNKÜ BURDA BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE..

BİLMEM MERAMIMI ANLATABİLDİMMİ ?

SAĞCISI SOLCUSU ORTACISI ÖNÜ ARKASI HEPİMİZ BİRİZ

TÜRKİYE HEPİMİZİN

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

haklısın biz koskocaman bir aileyiz

Kendi aranızda kavga çıkartıyorsanız biz yöneticiler ne yapabiliriz ki?
Yapabileceğimiz tek şey var; ya uyarmak ya da banlamak...

Üyeler tartışma adabını bilmiyorlarsa bizim yapacağımız birşey söz konusu değil...

Kendi aranızda kavga çıkartıyorsanız biz yöneticiler ne yapabiliriz ki?
Yapabileceğimiz tek şey var; ya uyarmak ya da banlamak...

Üyeler tartışma adabını bilmiyorlarsa bizim yapacağımız birşey söz konusu değil...

FOFER DOSTUM FORUMUN YAPMIŞ OLDUĞU BANLAMALARI TARTIŞMIYORUZ

İNSANLARIN BİRBİRİNE YAKLAŞIMINDAN BAHSEDİYORUZ..

DIŞARDA BİLE OLSA BU DURUM SEN OLMASAN POLİS OLUCAK

İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGILI OLMASI LASIM ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM

Evet arkadaşlar biraz daha fazla emeğe saygı ütfen...

Kimsenin kimseye tahammul edecek gücü kalmadı artık.. herkeste olağan sıkıntılar.. üstüne siyasi çatışmazlıklar artık milleti çileden çıkartıyor... ne saygı kalıyor nede başka birşey... birde millette birbirnine bi üstünlük kurma fikirlerini zorla empoze ettirme çabası da cabası......

yani ben buraya bir düşüncemi yazıosam ve adam bana yok ya kardelim öle değil böle.. sen öylesin sen böylesin diosa bende durmam cevabını yüzüne çarparım... kimse karşısındakine üstünlük kurmucak arkadaş... ama ne yazıkki bu sular asla durulmuyacak... bu kavga asla bitmeyecek.. boşa heveslenmesin kimse...

bırakın herkes bildfiği gibi devam etsin.. yöneticiler bildiği gibi çalışsın...

Serbest kürsüde en sinir olduğum şey de şu.
Mesela ekonomiyle ilgili bir konu konuşuluyorsa şu olay iyi oldu diyorsun adam cevap olarak haman "siz şucular böylesiniz körsünüz" gibi şeyler yazıyor. veya "bunu iyi yapmadılar" diyorsun beriki de bu sefer "vay sen zaten şucusun kafan çalışmıyor" yazıyor.
Kardeşim bir konuda fikir beyan etmek bi tarafın o konuda haklı olduğunu veya iyi yaptığını ya da yapmadığını yazmak illa ki o grubun taraftarı olduğumuzu göstermez ki hemen damga vuruyor bazı arkadaşlar...
Özellikle beni serbest kürsüde en sinir eden şey bu...

evet bu olaylar sürekli tekrarlanıyo

Geri