Hackhellde Ticari Programlarla ilgili Bölüm Olsa

Logo - Eta vb. Programlarla İlgili Bölüm Olsunmu

• Kullanılan toplam oy
    63

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam
Bir çoğumuz işyerinde Ticari programlar kullanıyoruz ve sürekli sorunlar oluyor servis geç geliyor işler duruyor yada programlarda bilmediğimiz özellikler var bunları paylaşmak iyi olmazmıydı burada

Ticari Programlar diye bi bölüm açılması gerekirmi yoksa ne gereği varmı diyorsunuz ?

Yorum Yapın Sadece Bakıp Çıkmayın bir gün sizede lazım olur​

+1 MantıkLı :goz:

Aslında BEn genel programlar problemleri soru ve sorun çözümü diye bir bölümde görmedim. Genelde hep program paylaşım amaçlı bölümler var...

Bence Genel olarak Programlar Soru Sorun Çözümleri olarak bölüm açılsa Ticari programlarda alt bölümü olsa iyi olur....

Eğer Soru Sorun Bölümü Mevcut ise ben görmedim(Pek problemim olmadığı için dikkat etmemişimdir)
Varsada Affola

olsa iyi olur ama mesela ben eta kullanıyorum adamlar ne kadar ciddi çalışıyorlar biliyorum başımız ağrımasın :D

Aslında BEn genel programlar problemleri soru ve sorun çözümü diye bir bölümde görmedim. Genelde hep program paylaşım amaçlı bölümler var...

Bence Genel olarak Programlar Soru Sorun Çözümleri olarak bölüm açılsa Ticari programlarda alt bölümü olsa iyi olur....

Eğer Soru Sorun Bölümü Mevcut ise ben görmedim(Pek problemim olmadığı için dikkat etmemişimdir)
Varsada Affola

Aslında sorunlarınızı paylaşabileceğiniz yerler mevcut.. Genel olarak Yeni başlayanlar & Yardım bölümünü kullnabilirsiniz. Ama bunun haricinde Güvenlik ile ile sorunlarınızı Security bölümü altındaki başlıklarda, donananımsal ve yazılımsal sorunlarınızı da bilgisayar bölümü altındaki sekmelerde (Programlar bölümü hariç) paylaşabilirsiniz.. Sabit teknik yardım da mevcuttur..

Gelelim ankete.. Aslında mantıklı bir düşünce.. Aramızda ticari programları kullanan çok kişi var işlerinden dolayı .. Bilgi paylaşımı çevresinde neden olmasın diyorum (+)

Edit: söylediklerim yanlış anlaşılmasın.. benm bahsettiğim program paylaşımı değil.. bilgi paylaşımı ! =) Bu tarz programların paylaşılması sorun çıkartabilir...

kesinlikle olması lazım esnaftan bol ne var şiddetli bir ihtiyaç. ilgilenizseniz sevinirim

hepimiz paylaşmak için buradayız ticari programlar hayatımızda etki alanı büyük yer kaplar
Böyle bir Bölümün Açılmasında fayda var diye düşünüyorum.

ßence oLmasına gerek yoq,neden diye soracak oLursanız ? "millet öyLe bir yasa çıkartıyor ki başınızı beLadan kurtaramazsınız özeLLikLe akınsoft'un yazıLımLarında kaLdı ki biz böyLe bir böLüm açtık insanLar ardını isteyecekLerdir mutLaka bana bu ticari yazıLım lasım,bana bu Lasım bence mantıqsız geLiyor siteyi böyLe bir ufak gözüken tehLikeye atmak gerekmez :goz: benim düşüncem açıLmaması yönünde...

zarar getirmicekse olabilir ama ileriyi düşünmek lazım:D

bence de gereklidir
en azından programlar bölümünün ayrılması gerekiyor

Herkesin i$ine Yarayacak $eyLer qörmek qüzeL oLur ( + )

faydası olabilir kurumlarda çalışan bireyler açısından. bir ev kullanıcısı olarak düşünürsem de olsa da olur olmasa da olur. :eek:

ßence oLmasına gerek yoq,neden diye soracak oLursanız ? "millet öyLe bir yasa çıkartıyor ki başınızı beLadan kurtaramazsınız özeLLikLe akınsoft'un yazıLımLarında kaLdı ki biz böyLe bir böLüm açtık insanLar ardını isteyecekLerdir mutLaka bana bu ticari yazıLım lasım,bana bu Lasım bence mantıqsız geLiyor siteyi böyLe bir ufak gözüken tehLikeye atmak gerekmez :goz: benim düşüncem açıLmaması yönünde...

ama bi düşünecek olursan burada paylaşılan programların oyunların vs. vs. %90'ı yasal değil
program paylaşımını yasaklayıp sadece bilgi ve sorun çözümü olabilir.

Geri