HackheLLde görev almıştım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
modlarda hata yapar ama
xfiles haklı gibi .....

takmayın kafanıza
hepimiz burda HH de kardeşiz :D

Ben Konuyu Pek biLmiyorum...[ Simdi siz bana Sen ne konusuyorsun Len.. Git site hackLe dersiniz... Ancak Ben soyLeyecegimi soyLeyeyim... ] Mawerick iLe iyi bir dostLugumuz Var ... Ona ozur diLedi fazLa buyutme dedigimde ... " Sow yapmak icin diLenen ozur Benim Gozumde Hicbirseydir... Dedi Bana Gore Konuyu Buyutmeye Pek Gerek Yok ... Ben Cash_13 Arkadasimizin yerinde oLsaydim Gider OzeLde Ozur diLerdim... Forumda'da Mawercik ten ozur diLedigimi biLdirirdim..

konunun büyütülecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum, çok iyi hatırlıyorum forumda küfür yediğim insanlarla ben barıştım ,gidiyorum vs. demedim,çünkü huzursuzluk olsun istemedim,inanın insanın reel hayatını bile etkiliyor huzursuzluklar , burada iyi olmadğınız insanların yüz misli iyi oldğunuz sizi seven insanlar var, onları düşünüp karar vermek gerekiyor, gidiyor olmana inan ki belkide en çok üzülen kişiyim, forum da bana sorsalardı aklı başında, yorumlarını beğendiğin kim var diye, ilk önce seni söylerdim, yolun açık olsun

üstad gene döktürmüşsün..eline sağlık reactor..:)

Bu konu gereğinden Fazla büyüdü ve büyütüldü..uzun lafın kısası

Hayat bir mozaik acısı , tatlısı , haksızlığı, tutkusu vs... bunları bir mozaik halinde yaşamak gerek ama insanları silmek çok kolaydır kazanmaksa ... h.h. gerçekten seviyeli bir forum bunun sende farkındasın hatalar her zaman olur ve olacak.Saygılar.

Mawerick in yazılarını begenerek keyifle okuyordum...HH nin kaybına olmush..Gurur kırmak dünyada yapılacak büyük hatalrdandır..ayıp edilmiş

maver ben hala gitmene anlam veremiyorum
kararından eminsen saygı duyarım ama
bunu duymak üzücü :(

arkadaşım bu kadar kişi konuşmuş ve özür de dilenmiş bence kalmalısın.sonrada cok üzülürsün belki şimdi de üzgünsün ama değmez..

şunu da ekleyim ben cash arkadaşı da tanıyorum kesınlıkle kötü niyetli birisi değil
zaten hatasınında farkına varmış.X de anlayşla karsılamış soyledıklerını ve hak vermişler..istersen bır kere daha düşün .....

uh bea kardesim valla okudum hepsini çok onemli bir durum oldugunu dusunmuyorum ve bu konunun neden bu kadar uzatıldıgını anlamıyorum. Sanırım bazı arkadaslar uzatarak egolarını mı tatmin etmeye calısıyorlar anlamadım gitti....

bence çok büyütmüyomusn olayı maverick sen konu açmıssın ve konu başka yerlere gittiğindende gayet normal bi şekilde X kitlemiş eğer konu buysa sanada yazık....
KEndi olgun birisi olarak görüyosun ama küçücük bir şey karşısında böle oluyosun anlamadım sorun senin görüş açındamı yoksa benim görüşlerimde olsun

Genede Gidene Kal demem Eğer o Gitmek İsatiyosa zaten Gider Boşuna Nefesimi Tüketmem ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri