HackheLLde görev almıştım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mawerick

Banned
Reaction score
0
Hackhell de görev almıştım yazılarımla..oLgunluğumla..duygusallığımla...
Payşmak istemiştim aklımdakileri,duygularımı...Paylaştım da bu paylaşım havuzunda...Hem de sonuna kadar...Çıkarsızca..

Umarım birşeyler verebilmişimdir...Yetişkinliğimle..Genel kültürümle...ASkeri terbiyemle..

Umarım kırmamış,YIKMAMIŞ,,Yapıcı olmuş,az da olsa unuttuğumuz belki de unutmaya yüz tuttuğumuz duygusallığımıza farklı bir yaklaşımla yaklaşmış,hüzünlendirmişimdir sizleri...

Umarım sanal da olsa samimiyet kurmuşumdur biri ya da bir kaçınız ya da bir çoğunuzla...

Umarım bahse konu yazımla, Acizane hackheLL sevgimi tarif edip yönetimdeki değerli insanları ONURE edip, User Lara ya da PayLaşım yapanLara gaz vermek olmuştur yazımın amacı..

Yada hicbişey bile olmasa...Yanlızlıktan sıkılan bir dosta yanlızlığını paylaşmak anlamına gelmiş,susskun gecesine ses olmuşumdur...

Belki de birilerine kuru-Gürültü (olsun o da ses getirir),belki de birilerine TEZ yazarken zamaan kaybı Olmusumdur..SevgiLi ''X'' gibi...

oLsun ben içten yazdım..Candan..Yalansız..ÇIKARSIZ:::Beklentisiz....
Bir umut olurum belki yaşamdan sıkılan,Hani vardır ya toplum içerisinde ''SORUNLU'' tabir edilen ( Forumdaki sorunLumuz SadooLayyynn gibi :) ) işte o insaların yüzündeki tebessümü hissetmek icin yazdım..Pişman olmadım...Olmayacağım da...

DEdiğim gibi herkez almak istediğini alır...Biz vermek istediğimizi cok YILLAR sonra verebiliriz...
Ne zaman ki kalpler aynı sesle carptıgı zaman..Kayahan ın dediği gibi '' Yolu sevgiden geçen herkesle buluşulacak yer'' gibi bir yerlerde buluşulur..

Bunun adı Mawerick ya da emre..Ya da herhangi bir isim olur belki bululturucu olan...Ama mutlaka birisi olur...emin olun...

AHmete ya da mehmet e kalmaz..

Uzatmak istemiyorum..Özür diliyorum hepinizden..Değerli zamanınızı aldığım için..Belki de bu yazıyı okuyana kadar başka yararlı paylaşımlar da bulunulacaktı Çünkü..

'' ÜZgünüm'' başlıklı yazımda bahsettiğim ve ''X'' tarafından kapanmasına karar verilen konu dan ve yazılarımdan dolayı Foruma artık birşey vermemin mümkün olmadığı kanaatine vardım..Gururum incindi çünkü..

Duygusal yoğunluğu çok fazla ,yaşı 29 olan yetiişkin bir genc tabir edilen şahsım
adına şu ana kadar yapmış olduğunuz paylaşımlardan dolayı sizleri HackHeLL adına ve şahsım adına tebrik eder paylaşımlarınızın devamını dilerim...

Bu forum sitesi Türkiye de ilkleri başardı benim gözümde..Ve emin olun FORUM adına (kişilerin Çıkaraları değiL) alınan doğru kararlar sonucunda Türkiyenin belki de dünyanın sayılı Forumlarından biris olacaksınız...

Üzgünüm o günleri yaşarken aktif bir insan olamayacağım için..Üzgünüm; bu çorbada benim de tuzum oldu az da olsa diyemeyeceğim için...

Ama sevincliyim;Bu forumda çok güzel zamanım gecmişti,duygusal yoğunluğumu Maksimum yaşadığım için diyeceğim..

''Her amir Lider değildir...Lider radikaldir..Kişileri değil Kitleleri peşinden koşturur..!!
Umarım Kitleler peşinizde koşturur...

Hakkaniyetli bir yönetim tarzı sergilemeniz temennilerimle..aranızdan ayrılıyorum..
Herkeze herşey için teşekkürLEr..

''Gururunuz ve Onurunuz herşeydir..Malınızı kaybedebilirisiniz...Canınız sağolsun..Onurunuzu kaybederseniz YAZIKLAR oLSUN..''

Sevgiyle Şiir tadında KaLIN..

cok fazla abartmadın mı dostum
olayın sebebı acıklanmıs we ozur dılenmıs senden...

güle güle arkadaşım. konuyu yanlış yere acmıcsın dıyecem ayıp olacak:)

abartma be dostum. . .kal sen bize lazımsın beşiktaşlısın

ben gider ayak seni kınıyom gene.
1. si insanları güldürmek sorunlu olmak deildir sadolayn burda benim en sewdigim kişilerden biridir ve hepde öle olcaktır bu kesin çünkü çok iyi niyetli biri
2.si ''gidene kal gelene git denmezmiş'' bu çok dogru bi laf
3.sü anlamsız bi olay yüzünden gidiyosan hayatta çok şey kaybedersin.
4.sü saglıcakla kal..

boşver Mawerick hepimizin başına geliyor, diye bende kal dedimde,
dediğim dedik yaw, illa onu seven arkadaşlarını bırakacak :p

X' Alıntı:
Mawerick' Alıntı:
:( Bana söylemeden alınan mic icin söylenmiş demişsin...

Bravo...bana söz hakkı vermedin..
Konuyu da kapamışsın..

Hakkını arayan bir insanın ağzına az tannındığı için mi Fermuar cekiLior X..
Yazık be dostum....Yazıkk

tamam işte özür diledi daha ne istiyorsun

bu pm me cevap gelmedi..

yukarda X kelimesinin geçme nedeni budur ...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=36695

olay bu konuyu kapanmasıyla başlamıştır...

ve hala gereksiz serzenişlerde bulunulmaktadır ama çok ciddi yim proje teslimlerim var, tez çalışmam alan çalışmam artı özel derslerim ve 5 gündür toplam 12 saat ten fazla uyumadım ama yanlış bi karar aldığımı düşünmüyorum bunuda kapatırdım ama eğer yorum istiyorsan bırakalım yorum yapıp sana teşekkür edip haklı olduğunu düşünsünler...

şunu bilirim haklı isen bunu sadece senin bilmem yeterlidir, vicdanın gülümsüyorsa no problem... kimseye kanıtlamak zorunda değilsindir !

Gerekiyorsa KapatInız..

X' Alıntı:
bu pm me cevap gelmedi..

yukarda X kelimesinin geçme nedeni budur ...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=36695

olay bu konuyu kapanmasıyla başlamıştır...

ve hala gereksiz serzenişlerde bulunulmaktadır ama çok ciddi yim proje teslimlerim var, tez çalışmam alan çalışmam artı özel derslerim ve 5 gündür toplam 12 saat ten fazla uyumadım ama yanlış bi karar aldığımı düşünmüyorum bunuda kapatırdım ama eğer yorum istiyorsan bırakalım yorum yapıp sana teşekkür edip haklı olduğunu düşünsünler...

şunu bilirim haklı isen bunu sadece senin bilmem yeterlidir, vicdanın gülümsüyorsa no problem... kimseye kanıtlamak zorunda değilsindir !

BEnim amacım yaşadığım duygusallığı anlatabilmekti..Başarabildiğimi de düşünüYorum..

Konunun kapatılmasının benim için bir önemi yok..Amacım sadece sevdiğim ya da sevildiğim dostlarım tarafından artık yazılarımın olmamasına karşılık soruların nedeniydi.

Haklsıınız belki de forumu kişisel çıkarlarım için kullandım.Tekrar herkezden özür diliyorum..

''X'' PM ine sadece teşekkür ettim..cevap verme gereği duymadım..SEnin de diğin gibi sen o doğruya inanıyorsun,savunma hakkının senin için bir anlamı yok..
Doğru senin doğrun..

Diğer sayı sayMasını öğrenen , forumda çok tanınan küçük dostumuz için birşey söylemeye gerek yok..Eğitim öğretim hayatında başarılar dilemekten başka..

Sevgiyle kaLIN.

yaw noluyo sevgılı arklar benım adımda gecmıs

Bir umut olurum belki yaşamdan sıkılan,Hani vardır ya toplum içerisinde ''SORUNLU'' tabir edilen ( Forumdaki sorunLumuz SadooLayyynn gibi ) işte o insaların yüzündeki tebessümü hissetmek icin yazdım..Pişman olmadım...Olmayacağım da...

bu nakaratta burdakı nuansı ben anlamadım dıkkatınızı cekıyorum nuansss ben formun sorunlusumu oldum sımdı allaş allaş yaw yaw bıkerem ben yaşamayı sevıyorum yaw sen bıkerem yonetıcı demıydın yoksa senı turettılermı kafam karısdı ben senı tanıyommu yaw benım bıldıgım maverık severdı benı gercı benı herkes sever şok tatlıyımdır ben ama sen öl ya ban sorunlu dedı ya bak kızdırma benı seni ilkinsan yaparım :p ilkmawerick firstmaverick gidemezki gidemezki ben bıkerem sorunlu değilim sorumluyum hemıde çöp tenekesi sorumlusu ay lav yu demıyorum sana

Konuyu basından berı takıp edıyorum yazmıycaktım aslında ...
Mawerick forumda haraketlerı paylasımları ıle her zaman takdır ettıgım bır arkadasımızdı gıtmesı veya paylasımlarını kesmesı uzucu.. Yasanan olaya gelınce Cash'in camfrogdaki haraketi gercekten onur kırıcı yapılmaması gereken bır haraket ama sonrasındaki gosterdıgı buyukluk yaptıgı hatayı fazlası ıle telafı edıyor... Olanla ölenin önüne geçilmez , zamanı geriyede alamayacagımıza göre bu özür yeterli olmalıydı neyse yolun acık olsun arkadasım ama senden beklemedıgım bır harakettı bu tepkın ve olayı buralara getırmen. Affetmek en buyuk erdemdir unutma ve o erdem sende yok neyazıkkı...

Dark senin gibi bende olayı başından beri takip ettim.
Belki Camfrog odamızda yoktum yaşananları burdan
gördüm ama olayı kavradım.
Olay tahmin ettiğim bir şey yüzünden çıkmış: mikrofon.
Bunun önüne geçilmek içinde bizim yapacağımız forumda
DUYURULARDA --- Camfrog Kuralları diye sabit bir başlık
açıp kuralları tüm üyelere kabul ettirmemizdir.
Kurallar çok geniş kapsamlı olacak ve en ufak bir tartışmayı
ateşleyecek nedenlerin önüne geçilebilir nitelikde olması gerekiyor.
Mesela mikrofonların kimlerde olacağı müdahale durumları.
Banı gerektirecek nedenler odada hatta kuralları ihlal
eden yöneticilerin yöneticiliklerini süreli yada sınırsız
alınabilineceği durumlar vs içersin.Tamam her insan hata yapar.
Hatasını kabul etmek erdemliktir. Ayrıca özür dilemekte bu erdemliğe dahildir.
Bunun yanında da affetmekde erdemliktir.
Günümüzde en ufak nedenden insanlar
öldürülüyorken biz bir mikrofon yüzünden kalp kırmayalım.
Sağlıcakla kalın.

bende konuyu takip ettim, dark angel hocam son cümlene hak veriyorum,yalnız arkadaşın sorununa bir ikinci darbe vurulması onu biraz daha üzdü galiba. yani X in istemedende olsa konuyu kilitlemesine gerek yoktu (X in bunu isteyerek yaptığını sanmıyorum, dediği gibi biraz yoğundu galiba o sıra). sonuçta sorun az çok çözülüyodu ama konu kitlenmesi arkadaşı biraz daha üzdü galiba. yinede arkadaş kararını vermişse yapcak bişey yok. teşekkür ederim

Tekrar Söleyeyim her şeyi bu kadar ciddiye almamak lazım...

Derdiniz bu olsun ;)

REDSOCKS' Alıntı:
bende konuyu takip ettim, dark angel hocam son cümlene hak veriyorum,yalnız arkadaşın sorununa bir ikinci darbe vurulması onu biraz daha üzdü galiba. yani X in istemedende olsa konuyu kilitlemesine gerek yoktu (X in bunu isteyerek yaptığını sanmıyorum, dediği gibi biraz yoğundu galiba o sıra). sonuçta sorun az çok çözülüyodu ama konu kitlenmesi arkadaşı biraz daha üzdü galiba. yinede arkadaş kararını vermişse yapcak bişey yok. teşekkür ederim

böyle bişey olabilir mi ?

istemeden kapatmadım bilerek yaptım ...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262861&postcount=3

bunu yazdıktan sonra beni öldürse o insanı affederim ki orda olay sonuca bağlanmıştır özür dilendikten sonra gerisi yalandır.. ama eğer birdaha olursa o ayrı mevzudur..

yani o mesajdan sonra ne yorumu ne görüşü olacaktır ki sen haklısın yok sen haksızsın birilerin haklı veya haksız olması olayı bir yere getiremyecektir ki her şey ortadadır yorum yürütülecek bir mevzu yoktur..

ben ozurden sonra tamma konu halloldu ben hiç bulaşmayım derken

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262862&postcount=4

Mawerick kardeşimiz konuyu devam ettirme niyetinde olduğunu anlıyoruz..

tsubasa son noktayı koymuş zaten aslında ondan sonra dedim kapatayım kimse kimseyi kırmasın özürde dilendi daha ne olsun..

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262864&postcount=5

ve üzerine Cash_13 ne yazmış

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262866&postcount=6

artı Cash_13 kardeşimizide taımam zaten ...

artı captanda benim gibi düşünmüş olacak ki

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262868&postcount=8

dedikten sonra

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=262905&postcount=15

görüldüğü gibi haklı olarak yani gereksiz yere ne dallanmadan budaklanmadan kimse kırılmadan konuyu kapadım ki hala iyi ettiğimi düşünüyorum : )

zaten pmden de dediğim gibi özür diledi daha ne istiyorsun deyip hala cevap bekliyorum bundan sonra da o mikrofonu kimse almaz zaten ben giremiyorum göz dönüp duruyor başka bişey olduğu yok üye bile olmadım verilen üyeliklerde çalışmıyor.. neyse bu konuyu kitlemiyorum seven olsaydı ona bırakırdım ama oda can çekişiyor yazık çalışmları var sanırım ...

işte böyle ama hala bunları bile yazarken yahu ben mi yanlış anlıyorum veya kaçırıyorum ortda hiçbirşey yokken bu kadar yazdın X demekten kendimi alamıyorum...

extra mod alırken dikaktli olunması istenmiş evet haklısın hemde çok dikkatli olunmalı bana kalırsa user bile alınırken dikaktli olunmalı...

BEN HİÇ BİRŞEY SÖLEMİYORUM , KAVGA ETTİĞİNİZ KONU CEVİZ KAUĞUNU DOLDURMAZ.. + BELKİ CAMFROGda SaNA YANLIŞ OLABİLİR BANADA YAPTILAR , AMA BIRAK OLACAĞIna VARSIN , OLAYI BUYUTME HACKHELL'I UZME

arkadaslar bence bu camfrog mic olayına bir çözum bulmak gerekır bugun mavercik yarın ben bu arada mavercik arkadasımıza ben hak veriyorum yolun acık olsun dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri