HackHell'de En İyi Türkçe Kullanan

X€$İnLİXl€ B€nD£ :dd@lıyIm

Dahi anlamındaki "de"nin ayrı yazıldığını bilmeyen, hala "herkes" değil de "herkez" yazan bazı arkadaşlar da var Türkçe'yi iyi kullandığını söyleyenler arasında. Mesajlarında görüyoruz ara sıra. Komedi :)

10000 küsür mesajımda dilbilgisi bakımından yanlış bulun da gelin bakalım :sigara:

iyi güzel demişsin de klavyede shift+2 ye basınca ' işareti çıkar
Türkçeyi değil Türkçe'yi yazılır :goz:

ortaaaaaak
dil isimleri özel isimdir, baş harfleri büyük yazılır; ama bunlara gelen ekler kesme işaretiyle ayrılmaz :goz:
10000 küsür mesajını incelemedim; ama hatanı bulup geldim işte :durdurun:durdurun:durdurun

Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe, Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün.
Türk Dil Kurumu

en iyi kim bilmiorumda en kötüsü st. sanırım ;)

Türkçeyi doğru kullanmak konusuna olan ilginiz bile iyiye işaret =)

Kesinlikle bu konuda çok iddialıyım.Acele ile yaptığım birkaç hata dışında birşey bulamazsınız!Zaten, bir zamanlar ''Türkçemizi doğru kullanalım'' diye bir konu açmıştım.Hodri meydan diyorum arkadaşlar:D

Bunu biraz geliştirip forum oyunlarına açmak lazım

üstteki üyenin yanlışını düzelt diye :p

Türkçemizi sevelim..

bir allahın kulu nick'imi yazmaz ki....

bkz. tanımıyolar abisi..

Karşımdaki Nasıl Anlıyorsa Öyle Konuşurum..

Fazla Abartanı Sevmem.Türkçeyi Katletmek İsteyen Gerzekleri Haz Etmiyorum : )

Geri