HackHeLL'De Bu Görüntüyü Belkide Bir Daha Göremiyceksiniz!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Evet Sevgili HackHeLL Ailesi Biliyorsunuz Sitemizin Fonu Değişti Ve Sitemiz Yaklaşık 2 Saatlik Bir Süre Kapalıydı Ve Açıldığı Anda Belkide Bir Daha Şahit Olamıyacağımız O Anı Yakaladım Buyrun İşte O An =)

HackHeLL.jpg

dai bu ne böle süper olmuş:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

saat 5te uyudum mereaktan dayanamadım erkenden kalktım:durdurun:durdurun

hehe ben burayı yeni tema hayırlı olsun die açılan başlık sanmıştım=)

meğer adam ilk11ini yakalamış:p

Millet Walla Bu Konu Bi Nevi Yeni Tema Konusu Da Olabiilir Aslında Yeni Fona Giriş Anlamında Hayırlı Olsun Konusu Da Diyebiliriz =)

darkın konusunu sabote etmiş olursun real=)

bilmem BANımsı bişiler hatırlatıyo mu sana:p

çok pis ban çakardım valla:p

kork benden real:p

Alısırsın Bea enemy bro :D daha once defalarca deıstı bu gorunumler herdefasında eskısı guzel dıenler cıktı.(doğalda)Zamanla alısıyo ınsan..zaten dıs gorunus onemlı deıl muhım olan ıc guzellıgı deılmıdır?

Alısırsın Bea enemy bro :D daha once defalarca deıstı bu gorunumler herdefasında eskısı guzel dıenler cıktı.(doğalda)Zamanla alısıyo ınsan..zaten dıs gorunus onemlı deıl muhım olan ıc guzellıgı deılmıdır?
alışırız tabi alışmazmı insan

11 kişi ha Rekor bu =)

Teşekkür butonunun tıklanmasından sonra çıkan yeni pencereyi halletmişler sağolsunlar. Direkt olarak teşekkür geçiyo oraya. Helal olsun, ne diyim.

4-5 online olduğu günleride bildiğim için şaşırmadım .
:D

Ama tabiki bu sitenin temasının değiştiği zaman 11 online . Şimdi sitede herhangi bir aksaklık olmadığı zaman böyle birşeyle karşılaşılmaz .

Geri