Mayhoş
mayhoş
Ne tür Şiddet uygularsınız?
Tokat Atarım
Saçını Çekerim
Isırırım
Kafa Atarım
Yumruk Atarım
Tekme Atarım
Diğer
Tokat Atarım
Saçını Çekerim
Isırırım
Kafa Atarım
Yumruk Atarım
Tekme Atarım
Diğer
Şiddet Adem ogluna yakışmayacak ve asla müracaat edilmemesi gereken insani duyguları körelmiş kişilerin yöntemi olup hiç bir surette prim verilmemelidir...
eyvAllah
önce tatli dil tabi,
ama zarar vereni de durduracaksin arkadasim
Haklısın zarar vereni bir şekilde durduracaksın amma velakin gene şiddet kullanmayacaksın...şöyle düşün sana zarar veren kardeşin baban annen veya eşinse ne yapacaksın..şiddet mi uygulayacaksın...karşındaki her ne olursa olsun...şiddetten alabildigince uzak durma gayretinde olacaksın..zira haklı oldugun bir konuda haksızlıgada sürükleyebilir..
Bence önce insan oldugunu unutmayacaksın...ALLAH kimseyi ayırmamış sonucta herkese irade vermiş...o iradede seni serbest bırakmış...taa ki hesap verilecek güne kadar...
nasil durduracaksin ?
siddet derken
simdi
aile örnegin dogru bir örnek degil
Neden etrafta...ne babalar var adam icip icip geliyor ve evde şiddet uyguluyor...
bizim ulkede de boyleleri de var...
benim yasadigim yerde bolca kürtcü, nazi ve bolca da rus var
bunLara karsi sessiz kalirsak ne Dinimiz kalir nede Bayragimiz nede CamiLerimiz
Sanırım Almanyadan bahsetmektesin..Frankfurtu ziyaret etmiştim...ve orda sayenizde bir Camiide Cuma namazıda eda etmiştim...Şimdi oradaki grupların uyguladıgı şiddet
tamamen ırkcılıga dayalı bilirsin..yazımın başında insanlıktan yoksun kişiler dedim...
anlatabiliyormuyum ? benim anlatmak istedigim sey farkli aslinda, ama neyse
konu fazla uzamasin
insan kilignda ne canavarLar gördüm ben
Allah karsilastirmasin