HackheLL'ciLer PiLot oLursa ;)

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
HackheLL'deki arkada$Larımızın PiLotken muhabbetLeri ;)

i55396_karma1.jpg

Dark_Angel :Bugün Hava Çok Açık.. Sitede Açık Değmeyin Keyfime..uLan Ne uçuruyorum $u ALeti Be :D
Solariz : Ben oLmasam Nah uçurursun!..

i55397_karma2.jpg

react0r : Ya Hocus Oynama $u düğmeLerLe Düşürecen Bizi.. Pisi pisine öLecez.. İndiriyim $u uçağı ne bok yersen ye!..

HoCuSPoCuS: Ya oLm Bizde okuduk Bu işin okuLunu.Rahat oL 2 dk ya!..

i55398_karma3.jpg

J@CK@L: Bora Aga içmeden ßu i$ çekiLmez.. İçmişim başım dönüyor dönüyoorrr...

Dark_Angel: Ya oLm Uçakta Bari içme $u Mereti!..

i55399_karma4.jpg

theozy: Bak Genco'cum $u gördüğün DağLarda Çok kaydım.. Kaya Kaya Şaftımda kaydı kendimi HackheLL'de buLdum :D

Genco: uLan bi bana öğretmedin $u kayağı.. Bende BiLsem Ne Kayardık be (!)

theozy: Kayarsın Genco'cum yaşın genç daha :D

i55400_karma5.jpg

J@CK@L : MeLih Ben Sana Baştan söyLedim Benim Uçağıma binme Diye.. Uçmaya Yürek Gerek AnLasana her dafa içiyorum ama düşmeLiyim :D

melihbakir: Ben AnLayacağımı AnLadım aga.. Sen beni mod oLmadan ÖLdürecen:vur

i55401_karma6.jpg

FoFeR: Murat Ben az Dergiye bakıcam.. Hava aLanından aLmıştım Bi pLayboy dergisi..Bu ay Çok iyi maLLar var.. Az uçağı idare et..

muratbjk: OLdu Başka Derdin? Bu Laptopu Boşunamı aLdım yanıma.. Şifre Kırcam miLLet yoLumu gözLüyo hadi anam bak uçagına dergini sonra okursun..

i55402_karma7.jpg

CLiper1907: Lazish.. oLm Bi gitar aLdım varya bazen evde çaLıyorum mahaLLe ayağa kaLkıyo..

LaZiSh: Çokda Tın oLm ya.. Ben İddaa'yi Bi koyim sana en kraLini aLırım..MahaLLeye değiL iLçeye Konser verirsin :D

i55403_karma8.jpg

karizma_5: $u Okyanusun Üzerinden Geçerken Çok korkuyorum Aktuğ kardeşim..saygılarımla

Aktuğ: Korkmaya gerek yok abi..En fazLa Şeytan üçgeninde kayboLuruz.. SaygıLar Bizden :D

The End :)

:):):):) Süperr ...

Çok pis uçururum okulunu okuduk hehe =)

saygılarımla :):):)

karma süpersin ya sende böyle yeteneklerde varmış demekki

ehehehe :D ellerine sağLık kaymayı öğRenmek Lazım :p

Aktuğ: Korkmaya gerek yok abi..En fazLa Şeytan üçgeninde kayboLuruz.. SaygıLar Bizden

:D:D:D

teybe müslümüde koydukmu tamamdır :D

ozaman 10 kilometre öteden türk olduğunuzu anlarlar :D:D (zaten anlasınlar daha ii tırsarlar)

müslüm babayı şeytan üçgeni duyunca kendinden geçer walla

güzelmiş olmuş eline sağlık..

vayy karma:D
süpeeerr ya...:D
bu uçaklardan birine bile binmemek lazım:D

arkadaslar karma hakkında kı bır acı gercegı foruma yansıtmak zorundayım.

karma gecen yanıma geldıgınde kafasını duvara carptı ve gecıcı bır hafıza kaybı yasadı. onun ıcın bu aralar kendınde degıl . şimdi diyceksiznizki bunları neden yazıyosun konuyla ne alaka. su alakası var konuyla bildiğiniz uzere karma normalde bole seylerle ugrasmazdı. onun ısı gucu adult tu . kafasını carptıktan sonra bole oldu vah karma vak olum acıyorum sana :D:D

maximus' Alıntı:
arkadaslar karma hakkında kı bır acı gercegı foruma yansıtmak zorundayım.

karma gecen yanıma geldıgınde kafasını duvara carptı ve gecıcı bır hafıza kaybı yasadı. onun ıcın bu aralar kendınde degıl . şimdi diyceksiznizki bunları neden yazıyosun konuyla ne alaka. su alakası var konuyla bildiğiniz uzere karma normalde bole seylerle ugrasmazdı. onun ısı gucu adult tu . kafasını carptıktan sonra bole oldu vah karma vak olum acıyorum sana :D:D
Bir Üye Forumun GeneLine takıLmaLı Sayın Maximus:D Sizin Gibi Sadece Forum OyunLarıyLa kafamı bozmadım :D

KaRma' Alıntı:
Bir Üye Forumun GeneLine takıLmaLı Sayın Maximus:D Sizin Gibi Sadece Forum OyunLarıyLa kafamı bozmadım :D

wah wah su saat ıtıbarı ıle hala gecıcı hafıza kaybı devam edıyo :durdurun :durdurun ne dıyeyeım ınsallah en kısa zamanda duzelırsın :W:W olum aksama yanıma gelde bır bolum ıle senı ılgılendırcem :durdurun :durdurun hemıde dukkanında bır bolumunde yanı karanlık odada:durdurun :durdurun

Geri