hackhellciler amele olursa...

cliper1907

forum elektro gitaristi
Reaction score
0
bugün bizim evin bahçesine kümes yapıyorduk ve orda aklıma geldi. senaryo yapıp eğlenelim diye bu konuyu açıyorum. bide senaryo yaptım tam oldu başlıyorum:)

----------------------------------------------------------------------------------------------
yıl 2006 son zamanların en büyük aşkı olan Dark_Angel ve infatuate birlikteliği söz nişan töreniyle evliliğe ilk adımını atmıştı! ardından 2007 yılında evlilik hazırlılığına girişen çiftin bi eksiği vardı! onlara 3000 on line kişiyi kaldıracak bir ev lazımdı. ev çok büyük olduğu için dark ta paralar suyunu çekince oda çözüm yolu olarak hackhell cileri amele yapmakta karar kıldı ve maceramız böyle başladı

forumda smod olduğu için inşaattada çavuşluk hakkı kazanan react0r yakınmaya başlar

react0r: dark sana öküz bari alalım dedim ya yük çekemiyoruz
Dark_Angel: ya işte forum ineği deep| i verdik ya onla idare edin
react0r: ya inek o çekemiyor hem yaşıda küçük.

bu arada konuşmayı duyan deep| söylenmeye başlar.
deep|: ulan bende beni savunuyor sandım adam gitti küçük dedi ya vurmayın kardeşim küçüklüğümü yüzüme

ve o sırada bir çığlık gelir. bir amelenin daha kolu yaralanmıştır. sağlıklı yaşam modları cliper1907 ve peace_346 dan yardım istenir
cliper1907: abi öss yüzünden bölümümüze giremiyorken bide inşaat ta sıhhiyeci olduk iyi mi? barış bi el atıver abi ya baksana soru çözüyorum
peace_346: ne sınavmış abi be! benim burada cıvkım çıkıyor sen orda soru bahnesiyle yatıyosun biliyorum ben seni biliyorum...

o sırada LaZiSH beraber tuğla yüklemekte olduğu chamur a seslenir
LaZiSH: abi o kadar diyorum ısınma hareketi yapmadan yüklenmeyin biraz spor bilgisi ya
chamur: sen onu boşve PRotype i nasıl işlettik ama

o sırada PRotype hazırladığı tuzakla cliper1907 ve chamur a karşı intikam çanlarını çalmaktadır
PRotype: bide şurdan geçirirsem ohhh tam süper oldu. bittiniz olum siz demek siz beni forumda rezil edersiniz ha bende sizin kafanıza 5 çuval çimentoyu düşüriymde görün...

smod olmadığı için çavuşta olmayan j@ck@l köşede yine yapacağını yapıp içki içer.
j@ck@l: ya şurdan yenilerden birisini çağırsamda bir tekirdağ alıp gelsemi ya yetmedi galiba bu!

herkes harıl harıl çalışırken maximus un sesi gelir.
maximus: şirinem sen dokunma ya bak bi iş gelir başına daha bizde ev yapcaz hadi git güzelim be

yoldan geçen karizma_5 seslenir kıl payıyla kurtulmuştur çalışmaktan
karizma_5: kolay gele millet, saygılarımla

ve yengemiz tencerelerle birlikte gelir fakat bişeyler eksiktir. o da ne infatuate tencerelere yemek katmayı unutmuştur:biggrin

kaRma ise söylenmeye başlar
kaRma: ya tam da mod olduk derken acımadan çalıştırıyolar ya of anam of...

forumdaki sabıkalı kuzenler arfy ve |bok| (|%52|) ta yardım etmeye gelmişlerdir
|BoK|: bana şu tuğlayı verirmisin muhterem kardişim
arfy: olum bu sefer bari yapmayalım ya yine banlancaz laf çarptırma.

millet işine daldığı sırada ispik in sesi duyulur

ispik: millet yetiştim 57 gençlikten arkadaşlarla geliyorum 500 kişi kadar bi haftaya kalmaz bitiririz

vadiya değişimi gelip çatmıştır
gececiler çalışmaya başlarlar.
hep bir ağızdan söylenirler "iyi oldu iyi, valla sabah pasif kalırdık"
jewel de çayları getirmiştir herşey yolundadır.
taş kum beton kırbaç dayak küfür derken evin tasarımıda gelmiştir:)

i19838_BigHouse.jpg

ve hikayemiz böylelikle biter

işimiz mizah kimse alınmasın
sürçi lisan ettiysek affola:)

Ehehe.. GüzeL uydurmu$sun karde$im.. Ama modLuktan $ikayetim yok çaLışmak için mod oLduk dimi ;) teşekkürLer..

guzel senaryo...:clap sen öss'ne bak.... sona cıkartıcaz seninde cıvkını:goz:

gelen ilgiye göre devamınıda getirebilirim tabi derslerden artan zamanda :) bu arada rahatsız olan olursa pm le msnimdeyse eğer msnle rahatszlığını bildirirse bi çözüm buluruz:)

güzeL olmus en azından bazı seylerle baglantılı..

Laa Cliper SEn boşuna öss ye çalışıyon..
SEnin mesleğin belli...Senarist olsana =)

Eline sağlık oturup yazmışsın güzel de olmuş

PRo ne asalaklığı olum yaw yapma gözünü sevem akıllı kardşeim benim :D

eline sağlık güzel olmuş

Eline SaqLık hikaye güzeL oLmus ..

eline sağlık güsel olmuşş devamını istiyoruzzzz=)

Geri