Hackhell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

€ski dost

Banned
Reaction score
0
€ski dostunuz :

2005 yılında üye olduğum,
forum sevgisini kazandığım ve sürekli hır gür çıkardığım hh'de
2005 yılına ait hoşgeldin beş gittin mesajlarını hortlatıp
nostalji yaptığım için ceza aldım.
bu konuyu adminlere, diğer mod arkadaşlara taşımama rağmen
kimsenin hiç umrunda olmayışı
bu platformu kurma düşüncesi oluşturdu bende...
o gönül verdiğimiz hh
el kadar bebelerin eskileri banlama yeri olmuş çıkmış.
bende burada elimden geldiğince nostalji yapacağım.
olay budur
iyi nostaljiler

Sitede sevdiğim cok kısıler benı kırdılar burda Ama nıcın bılmıyorum Kardeslerım Squ Blade Skyx Gehanna

İnan bana isteyince herşey düzeLir..Sen sıkma canını hata sendede oLabıLır senı banLayandada..2005 dıyorsun yanı bendende eskısın gerekirse yeniden başLa bu sorun oLmamaLı..Sen kimsenın umrumda değiLim desende eLbet umrunda oLduğun biriLeri vardır.. ;)

seni banLayan benim. seni o gün tam 4 defa uyardım. hiç kimseyi 4 defa uyarmamıstım Sırf eski üyesin diye sırf 2005 yılının hatrına sabrettim... sen konuları hortLatmaya devam ettin 3-4 konu olsa tamam anLarım da nerdeyse 10 konu daha da bıraqsam tüm konuları hortLatırdın sanırım : ) uyarı pmLerine aLdırıs etmedin. 1 günLük uyarıya uymama cezası verdim sen ne yaptın? cLone aLdın küfür ettin ettin gittin... bu olayı Reactor e aksettirdin bende küfürLü pmLerini gösterdim... ve sonucunda 2005 yılında aLdıqın üyeLiqinide cLonunu da sınırsız uzaqLastırdım...

şimdi ak sütten çıkmıs gibi burda konusmaya hakkında yok! eL kadar bebe demekLe bana hakaret etmeye hakkında yok!

Ettiqin küfürLeri unutma şimdi de ettiqin bu hakareti unutma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri