..:: Hackhell Zirvede ::.. [Ençok Hit Alan 2. Site]

buda bişeymi daha neler görücez biz burada :) bu kadroyla biz şampiyonluga oynarız beahhh :D

Hackhell olması gereken yerde değil henuz ama kısa süre sonra olması gereken yerde olacak inşallah.Tüm hackhell ailesine teşekkürler.

ama hit alıcaz diye bence burayı bebelerle doldurmayalım tabiki büyüyeceğiz ama bu kontrollü olursa H&H için en uygunu olur..!

allah bilir dark toplistlere koysaydı noolurdu bütün toplistler birer birer kapanırdı nooluo diye

Her zmnki gibi gene zirvedeyiz :)

Dark a da söylemiştim. tek rakibimiz google banner ını hazırlayacaktı. az kaldı, tepeyi aştık...

daha bunlar küçük şeyler daha çok eleman toplamalı gücümüze güç katmalıyız ok??? bunun için var mıyız dedirtiyosun dark_angel helal

Cagri0905' Alıntı:
Dark a da söylemiştim. tek rakibimiz google banner ını hazırlayacaktı. az kaldı, tepeyi aştık...
abım bu sloagan baska bı forumun bence baska seyler uretelım...
mesela hackhell = paylasımda lıder vs vs vs

coştuk bi kere :) devam devam :)

merak etmeyin
ben burda olduğum sürece hitimiz düşmez, tezahuratta gerek yok, thenks :D

vaybe zirveye dogru yaklasmak gercekten super :) bukadarını kim tahmin edebilirdiki heLaL oLsun HACKHELL ailesine yarınlar için ne olur bilinmez ama bu gidişle daha cok ilerliyeceğmiz kesin en cokta bu geminin kaptanına tessekkur etmek lazım hep beraber daha ilerisine ve daha iyisine dileklerimle

number one hackheLL

Bence sitenin başına nazar boncuğu takalım seven nekadar çok olursa çekemeyen de okadar olur.

Bence fazla heycanlanmayalım... Benim düşüncem "paylaşım ve muhabbet güzel olduktan sonra sitenin hangi sırada olduğu önemli değildir." Bence biz yine eski samimi havamızda devam edelim.
Nietzsche Demişki : Ne kadar yükselirsen, aşağıdakilere o kadar küçük gözükürsün...

Dark çım tebrik ederim Umarimm hep beraber daimaa ileriyee

güzel gidiyoruz herkese teşekkürler ...
bu arada
liseli kızların yaptıklarına bakın
yazan siteyi özele gönderse dark :D

Xfiles' Alıntı:
güzel gidiyoruz herkese teşekkürler ...
bu arada
liseli kızların yaptıklarına bakın
yazan siteyi özele gönderse dark :D

Evet X Beklıyorus Lınkı Bıze nE Yapmıslar:D Dark Pm Yollasanda Ogrensek:D

Geri