HackHeLL YeşiLçam KLasiği =)

QapriS

New member
Reaction score
0
Dark_angel- İnfatuate

23k5edi.jpg

Dark: ninfacıımm yani şimdi biz ewlendik mi kawuşabildik mi onca nengele rağmen...

İnfatuate: ewet bir tanemm.. artık kawuştuk şonunda.. artık senin olacağım.. yat dizlerimde rahat ol artik..

Fofer

2a96r7d.jpg

fofer: newweett ben geldim ayyy bekleyin kıslarr gelivericiim yanınızaa :durdurun Allah allahh şu endama bak :durdurun

Jewel- Hakinan

156bxqo.jpg

Jewel :oww çok mes udumm hakinan.. nihayet ewlenebildik seninlen.. seni çok sewiyorum kocacıımmm..

Hakinan: ben de bende çok mes udum jewel.. dünya newine seninle girmek benim için çok mühimdi.. nihayet kadınım oldun.. bende seni seviyorummm..

Feryall- Ethnic- Kedicix

52nc01.jpg

feryall: orada neler oluyor kujummm o nasıl bir şeydir ki neden oraya hackhell yazıyorus bu bu ne anlama geliyor ki ?

ethnic: bilemiyorum feryalciğim bana da bir ahbabım önerdi bende neler olduğunu görmek için böyle yapıyorum..

kedicix: bende duymuştum aradığımız herşeyi bulabiliyormuşuz.. hadi girelim hadi girelim yuppii :durdurun

Kırmızıkız

o94pqr.jpg

Peder bey: suss bir daha seni o gençle görmiyeceğim! bu yaştan sonra babana karşı mı geliyorsun!

Kırmızıkız: ama babajıımm ahmedi çok sewiyorum o da beni çok sewiyor bizi ayırmaya gücünüz yetmiyecek.. sana karşı gelmiyorum peder bey ama benim fikirlerimi önemsemiyosunuz.. bu durumda ne yapabilejeğimi bilemiyorum..

Lazish- Protype- Erce

mczw9x.jpg

Hoca: neden ders notlarının bu kadar düştüğünü merak ediyorum lazish umarım iyi bi açıklaman wardır bu konuda..

Protype: hocam boşwerin baksanıza onun kendine hayrı yok ders çalışmayı sevmiyor ki ilgilenmiyor hiç. hep oyunda orda burda hocaamm.. (ohh hoca kızacak sanaaa )

Erce: oğlum konuşsana! istedikleri gibi konuşyorlar arkandan.. anlatsana derdini..

Lazish: ben bitmişim artık.. ne annem yanımda ne de babam bu halde okumak çok zor be hocam.. ama herşey sizin insiyatifinize kalmış.. ama çok yoruldum.. bu yaşımla bütün yük benim omuzlarımda..

Reactor

2d3xb9.jpg

Reactor: suss yalan söylüyorsun.. yüzüme baakk yüzüme bak de doruyu söylee.. şlaakkk sana diyorum be kadınn..

hatun: yapma yapma yalan söylemedim hiç sana.. adece sadece seni sevdim hep ben.. aslaa yalan söylemedim doğru söylüyorum inanmalısın.. ayırmaya çalışıyorlar bizi.. böhhüü

Sahranil

286wjcy.jpg

sahranil: warmı lann bana yan bakan hee söyleyin bakalım!! buralarda canı yanacak bi kaç kişi war sesleri çok çıkıyor almiyim façalarını aşşaya heyt beaa...

aslında yazmak istediimis bir sürü isim wardı aklımısda ama uygun resim bulamadık.. özür biliyorus unuttuklarımızdan.. part iki de buluşmak ümidiyle.. :p

--------------------------------

BlackWoman - Ekon - Fırtına

313681i.jpg

Fırtına - Bırakın beni .. sürdüğüm en son güzellik maskesi beni bu hale getirdi .. daha bakamam suratınıza gidiyorum işte o kadar

BlackWoman - Gitme seni abLam gibi sevmiştim seni bi anne bi baba bellemiştim gitmee

Ekon - Nayır black bırak gitsin .. Nolamaz .. Kardeşim gibi Sevmiştim oysa .. Git naLçak

--------------------------------

GizLi Özne

308drpf.jpg

GizLi Özne -- KPSS sınavına az kaldı şunun şurasında kaç gün daha ders çalışmam gerekecekki .. HeLe bi geçiyim şu sınavı tam 843289412312 tane test kitabı 965443534234231352 tane yaprak test bitirdim .. Kesin Matematikden FuLL çekecem

-----------------------------------

deLi'nim SickDreth

2u59g5v.jpg

SickDreth --- BunLarı ne yapaLım SengüL

deLi'nim -- Sickdreth :hhmanD

-------------------------

maximus & şirine

149uvww.jpg

şirine - Doktor soyledi naximus .. kırılan kemik sayım tammmmmmmmm

maximus - sussssssssssssss söyleme nayanamam boyle bi acıya susssssss

şirine- sağlammış yokmuş yani .. onu dicektim

maximus - yüreğime iniyordu nirine

-----------------------------------

Solariz

308z6kx.jpg

Solariz -Gidin çekilin gözümün önünden .. güyaa eve girip sömürgecilik yapacaktınız demi .. ah şu gözüne kurban olduğum react0r hemen banladı şunları .. react0r ' un verdiği cezaya göre .. tam 1 dakika odada hapis yatacaksınız .. nihahahaha [/COLOR]

-----------------

revolation

xnvomq.jpg

Revolation - espiri dediğin düz yapılmaz ters yapılır .. aynı selam gibi anadım mı ?

-------------------

St.AnGeR iLe Qapris
ve spi0n

2zj9vfo.jpg

okcz78.jpg

St.AnGeR - Bir daha makarnaya sos koyacakmısın napris .. söyle hea .. söyle

Qapris - Koyicam St .. Koyicam .. Zaten hep koyuyordum hala koyicam

Spi0n - Ona vuyma st abi .. bana vuy .. ona vuyma bana vuy :hhmanD

----------------------------

VoLKaN iLe _eLa_

2iu9kb6.jpg

VoLKaN - HaLa siyasetten vazgeçmiceksin dimi eLa .. HaLa o politik elasın .. Seni burdan gitmeni istiyorum

_ela_ - Mod olduğunuz gibi küstahsınızda ... artık beN bi saniye biLe kaLamam ..

VoLKaN - (telefon açar) ALoo Derbederin ' im ehehe kovdum kızı gelebilirsiniz..

---------------------------

NeCcko & Kopuk Dadı

b5kwwj.jpg

kopuk dadı - Cornetto niye yiyoruz neccko

Neccko - Aşk Postlarımız ve konularımız erimesin die kopuk

-------------------------------------

derbederin & oldness_07

2wdy42e.jpg

Derbederin - Ne arıyorsun burda .. daha sana gelme ben erkeklerle yapmıorum demedimmi

oldness_07 - benim arkadaşım kayıp sizin referanslarınız kuvvetlidir die geldim

------------- FİNAL ---------------

SPİ0N

2dj46y8.jpg

Eline Saglık harbıden yesılcam yapmıssın hackhell'ide :D

Ahmet kim kız :durdurun

süper olmuş valla yaa.. ellerinize sağlık :durdurun

yaw benım yorumumu kım degıstırdı tevez felen yazıyor :D euheuh db de yedi kafayı :D ahanda düzeldi şimdi :D

ahuaha süper olmus ama sunu söyleyim derbeder ve spionun kiler harika olmus

Ben yokum :p
$aka bi yana gerçekten muazzam bi caLısma
İkinzede te$ekkürLer =))

eLine sağLıq ikinizinde =)

Puhahaha :durdurun
lem o kadar test çözsem beni direkt prof yaparlar :D
ama bıyıklarım süper ha :durdurun
ellerinize sağlık

deLi'nim SickDreth

2u59g5v.jpg

SickDreth --- BunLarı ne yapaLım SengüL

deLi'nim -- Sickdreth :hhmanD

:durdurun:durdurun:durdurun

nıckımle ılgılı yapılan bı sakaya ılk defa bu kadar guldum helal olsun:):)cok begendım elıne saglık :):)

Hahaha. Spi0n tam bir komedi olmuş.
ona vuyma bana vuy :D

teşekkürler koptum :hhmanD

Geri