Hackhell yavaş diyenler bir dakikanızı alacağım canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tscc formatını ne ile çalıştıracağız media pleyer,winamp,Bsplayer çalıştırmadı.

K-Lite Mega Codec pack yükle tüm videoları sorunsuz izle.. Media player da..

dostum sende hızlı olabilir türkiye dışındaysan ben konyadan katılıyorum konyanın neresinden girdiysem nete bu siteye sayfa bazen çok hızlı açıyo doğrudur ancak yüzde 90 ya görüntülenemiyor diyor ya kitleniyor yada çok yavaş açıyor bu iki gündürde forum temasına ekli bazı simgeler çıkmıyor teşekkür et alıntı yap avatar gibi inş. en kısa zamanda düzelir bu konuya girmek içinde inanın yemin ediyorum beş dakka bekledim.

Not : Bağlantı hızım 1024 hem işyeri hem ev hem cafe

abcde' Alıntı:
dostum sende hızlı olabilir türkiye dışındaysan ben konyadan katılıyorum konyanın neresinden girdiysem nete bu siteye sayfa bazen çok hızlı açıyo doğrudur ancak yüzde 90 ya görüntülenemiyor diyor ya kitleniyor yada çok yavaş açıyor bu iki gündürde forum temasına ekli bazı simgeler çıkmıyor teşekkür et alıntı yap avatar gibi inş. en kısa zamanda düzelir bu konuya girmek içinde inanın yemin ediyorum beş dakka bekledim.

Bursadan bağlanıyorum... Solariz in dediği gibi telekomu aradınmı?

Eğer İnternet Explorer kullanıyorsan kilitlenmesi normaldir. Firefox kullanırsan kilitlenmez kolay kolay.
Benim de bağlantı 1024 onunla alakası yok

yavaşmı!!!
ne yavaşı bende hiç açılmıyor. bu yazıyı yazarken bile 15 kere sayfa görüntülenmiyor hatası verdi, inat ettim bunu yazacam diye sonunda yazdım. aradabir siteye ne oluyor anlamıyorum, hiç açılmıyor

dostum telekomla alakalı değil on yerden denedim ayrı ayrı yerlerden hep aynı hata bu html çevirmesi icin kendi sitemede yapmayı düşünüyordum böyle hata verince ben vaçgectim sitelerime yapmayı eski düzen devam etcem hızlı açılıyor sorun yok inş. buraya çare bulunur bakmam gereken konulara bakamıyorum.

isyan ederim ben bu yazıya =)
ben bütün klavyenin tuşlarını aşındırıyom 27 kez hackhell.com sunucusu çok geç cevap verio yazısı en sonunda da sayfayı yarım yamalak açıyo adalete bak

bende ki modeme 3 bilgisayar bağlı
onların net i benmkinden 2 kat daha hızlı açılıyor ve butun ayarlar aynı (ip hariç )
hız testi yaptık
http://speedtest.ttnet.net.tr/
adresinden
onların hızı benmkinin 2 katı cıktı

sebebini tahmin edip yardım edecek olan varsa şimdiden teşekkür

valla daha şimdi hızlandı bazen geri kaybediyo hızını aman nazar deymesin

hocuspocus senin video'yu izlemedim ama sunu söyleyebilirim ki linke weya butona tıkladığım an sayfa ekrana gelio...
bazen 4-5 tane pencere acıyorum yinede hiç bir sorun olmuyo...
açıkçası hıslı olucak denmişti ama bu kadar hıslı olacagını beklemiyordum...
emeği gecen herkese tesekkürler...

arkadaşlar bende de sayfalar bazen acılmıyor f5 yapmak zorunda kalıyorum ve acılan sayfalarda INCLUDE var sanki ondan yavaşlıyor gibi geliyor arkadaşlar sayfalar bazen cok hızlı bazen de sümük gibi uzuyor acılması saygılarımla

3 gundur yavas ötesi bende sayfa goruntulenemedi diyo f5 yapa yapa f5 tusum eskidi..sonunda acti diyorum gri bir ekran bekle bakalim konun iceriyini gorucem diye bekliyomda bekliyom ..sonra aciliyo bu seferde avatarlari tsk et butonunu falan goremiyorum delircem ben .. bide hiz 3000..
sinir krizi gecirirsem bilinki hh yuzundendir..

Arkadaşlar yeni bi ayar yapılmış siteyi test edip

hızlı yada yavaş oldugunu suan itibariyle bu başlığa yazınız, ama mutlaka yazınız ki ona göre ya tekrar ayarlansın yada böyle kalsın tesekkurler.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=159465

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri