HackHeLL VİP Açılıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[email protected] a nickin le birlikte yolla ödev bölümüne senin adına eklerim..

hala açılmadımı yaw:D

Arkadaslar tum reklamlara bastim ama bi sey anlamadim nereye basmam gerekiodu biras anlatir misiniz ???????????????

dostum daha açılmadı açılmasını dört gözle bekliyoruz.. açılınca google reklamları9na tıklıcanca şifre veriyomuş o şifreyle giriyosunnn

her zaman arkandayız hackhell.com korkma sen biz gerekirse sabahlara jadar tıklarız sen hep varol diye....

bi acılsın o zaman gorun olacakları

google ın linklerine tıklıcaksınız arkadaşlar

DaHaDa ßeKLiYoZ :( Ne ZAMaN aCiLacaq Ya :(

askerasker85' Alıntı:
en geç 1 hafta yanlış yazılmıış 1 yıl.... :) :) :-D

arkadaşım malesef ordan gözüktüğü gibi kolay değil her işde bi aksilik çıkabilir
oraya o kadar emek verildi ve hala uğraşılıyo bence dalga konusu olmamalı

evt katiliyorum sana dostum bu isi dalgaya almiyalim, güzel bir proje umarim yakinda acilir ve dostlar bu Turkiye Warezde ilk deneme ....

Tüm emek veren arkadaslara tsk'ler

inşallah tüm hackhell li lere hayırlı olur...

şimdiden ellerinize saglık..

dark abı sana ustun yonetım madalyası verılmesı lazım ve tabıkı senınle bırlıkde bu yola bas koyanlara helal sıze....alkısssss

MaVeRcİk' Alıntı:
arkadaşım malesef ordan gözüktüğü gibi kolay değil her işde bi aksilik çıkabilir
oraya o kadar emek verildi ve hala uğraşılıyo bence dalga konusu olmamalı
dostum bizde ne kadar emek harcandığının farkındayız ama benim lafım ordaki "en geç 1 haftaya kadar" cümleciğe ...

hehe vatana millete hayırlı olsun helal sana hackhell işte yönetim budur ya işte forum budur

İnş çabuk açılır :)

ellerinize sağlık, sabırsızlıkla bekliyoruz, hayırlısıolsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri