HackHeLL VİP Açılıyor!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çekici bi hizmet tebrikLer...

Dark_Angel' Alıntı:
Arkadaşlar uzun suredır uzerınde çalıştığımız VİP bolumumuzu en gec 1 haftaya kadar tamamen açıyoruz...

Not: Suan X-files Kurtlar vadısının tum bolumlerınıde atıyor haftaya Kurtlar vadısınınde tum bolumlerı vip bolumumuzde olucak inşallah :aba: :)

işte bu çok güzel ya kurtlar vadisnin tüm bölümleri allah bizi dark angelsız ve hackhellsiz bırakmasın!!!

doğru yerde olduğumuzun delaletlerinden biri daha. teşekkürler

yahu dark varya pc nin parasını alacam senden haberin olsun
resmen patladı pc adam 1-2 haftada bi kaç saat kapa dedi Allah tan powerla kurtardık :)

vib dehşet oluyor ve ben hepsini yüklemedidim haberiniz olsun ramazan bitsin dehçet filmler var şuan kesinlikle bulamayacağınız manyak otesi filmler :)

ayrıca 10 000 adet gizli çekim liseli resimi yükleyecem tabi bu ilgiye göre değişecek Dark derseki yeterli ilgi yok bu işi bitiririz..

ayrıca kurtlar vadisi ni yüklüyorum hem rapid hemde vib den alacaksınız ...

ama tüm bölümleri hemencecik değil tabi yavaş yavaş :) elimden geleni yapacam

varsa daha güzeli getirin abicim oraya gidelim kim veriyor beleş ftp söyleyin ?

bu konuda öncelikle dark a ve vip de herşekilde maddi ve manevi katkılarından dolayı herkese teşekkürler...

üstad boş ftp yi ne yapayım ben filmlerle , resimlerle, mp3le , kliple, e bookla, templatesla .... dolu ftp arıyorum :)

Teşekkürler Dark Ve ekip süpersiniz böyle devammmmmmmm

hayırlısı..........................

aslında fazla söze gerek yok bana da burayı rigal önerdi ve çok hoşuma gitti
ellerinize saglık canlar

Walla ne dicemi bilemiorum :) Yine süper bi uygulama, ayrıca banner işide sitemiz açısından iyi olmuş. Seve seve tıklar sanırım herkes. Elinize sağlıki, hepberaber daha iyiye...

valla ben basıyom linke service ........ yazıyor arşivi göremedim, ayrıca bir türlü giremiyorum vip alanına yahu şire istiyor forum şifremi yazıyorum kabul etmiyor

hackhell gene farkını gösteri de VIP Bölümü de ücretsiz oldu ;) eHh bize de sponsorlara tıklamak kalDı onuda yaparız artıK :D eline saĞLık darK abi

bende katiliyorumn güzel bir hesap ;)

arkadaslar hh vip e nasıl uye oluyoruz şifreyi nereden alıyoruz acaba ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri