Hackhell Uploader Team TGS[Team'e Giriş Sınavı] Soru Bankası...

harikasınız ya ellerine sağlık çok güzel olmuş

hoba.. :D reac yaparız sınavı.D:D:d

Guzel OLmu$ :)

:hhman: zuhaha süper

bn de koptum yaf =) aklına sağlık :)

LiSeDe yaptığımız iğrenç espiriler aklıma geldi .

Hoca sınav kağıtlarını dağıttıktan sonra ilk gelen sorular .

- Hocam Her Soru kaç puan . ( belli zaten 10 soru 10'ar puandan 100 puan ) :durdurun
- Hocam istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz ? ( zaten her zaman başlayabiliyoruz ) :durdurun
- Hocam sorunun yarısını yapcam yarım puan alabilir miyim ? ( evet hocada bize bakıyordu ne diyor acaba diye ) :durdurun

Leke' Alıntı:
LiSeDe yaptığımız iğrenç espiriler aklıma geldi .

Hoca sınav kağıtlarını dağıttıktan sonra ilk gelen sorular .

- Hocam Her Soru kaç puan . ( belli zaten 10 soru 10'ar puandan 100 puan ) :durdurun
- Hocam istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz ? ( zaten her zaman başlayabiliyoruz ) :durdurun
- Hocam sorunun yarısını yapcam yarım puan alabilir miyim ? ( evet hocada bize bakıyordu ne diyor acaba diye ) :durdurun

:durdurun
Hocam anlamak yapmanın yarısıdır derler ben anlıyorum ama yapamıyorum yarım puan verirmisiniz falan :vur

F0rt bu okuduklarımdan sonra asistanım olmana asLa isin vermicem bunu bile yeter :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

PRotype' Alıntı:
F0rt bu okuduklarımdan sonra asistanım olmana asLa isin vermicem bunu bile yeter :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Nayır Nolamazzzzzzzzzz :D:D

bu sınav sistemini protestoo ediyorumm lutfenn kaldırılsın bu sitemm
teame sınavsızz geçiş hakkı istiyoruzz

ya fort dai git işine ya git sen upload yapsana bunlara neden zaman harcıorsun ki :saskin

ama eline sağlık bu arada NeRoN seni Döfer :):):):):)

tüm sorulara birden cwp weriom E)hepsi

eline saqlık harika olmşş kopptmm hehehhee

Geri