Hackhell Upload

Swat_TR

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Şu an bakıyorumda Hackhell olarak birçok şeye başladık. Bunların başında imagehell yeni şimdi de izletube çıktı. Ve şimdide rapidshare gibi bir paylaşım sitesi kurulsa nasıl olur ? Çünkü yapılan paylaşımların çoğu ziyan oluyor. Aslında böyle birşey çok güzel olur. Bilmiyorum benim gibi düşünenler vardır elbette. Evet bu konudaki düşüncelerini ve görüşlerini bekliyorum...

Söylemek istediğim şey şu : şimdi rapid den indirirken sınırlı oluyor. Hani hackhell böyle bi paylaşım sitesi yapsa nasıl olur ?

mantık güzel olabilir. bi ara ilk açıldığında dark abi bi ugraşıordu ama sanırım geri sildi

Aslında çok güzel olur. Yönetimdeki arkadaşlar bi baksalar

şöyleki..
sunucular zaten yeterince yük..
ancak HHVip vardı, kapatıldı, tekrar açılsa ve sadece yönetim upload yaparsa olabilir.
istek program,oyun upload edilebilir.

freemitnick' Alıntı:
şöyleki..
sunucular zaten yeterince yük..
ancak HHVip vardı, kapatıldı, tekrar açılsa ve sadece yönetim upload yaparsa olabilir.
istek program,oyun upload edilebilir.

sadece yönetimin upload yapmasıyla olmaz.
adamlar hangi bi isteği yerine getirsinler ki ???

Upload team falan kurulur ki zaten var aslında benim söylediğim ap ayrı birşey ya mesela nasıl imagehell açıldı resim upload ları için birde dosya uploadları için açılsa nasıl olur diyorum.

Evet biraz fazla bi maliyet gerektiren bir iş ama gerçekten internet ortamında bir devrim olur.

Dark_Angel'e - Solariz - ozy Fazla Yük Olmuyalım Bence Böyle Devam Etsin Ama Güzel Bi Düşünce

olsa çok iyi olur ama ondan önce imagehell açılsın pert oldu çünkü kapandı site o yüzden önce o halledilsin sonra düşünelim zaten site yavaşlamaya başladı yine

Dark veya Solariz de bakıp görüşlerini yazarlarsa çok güzel olur.

bence çok zor
yüzlerce gb veri saklamak ve sınırsız bandwidth lazım rapidshare gibi bir sitenin mali imkanları olsa olur tabi :)
bence güzel bir hayal olmaktan öteye gidemez

'' Uploader Team '' yeteri kadar çalışıyor böyle birşey Dark_Angel - Solariz - theozy 'nin imkanlarını baya değil hatta baya baya zorlar.. bu yüzden gereksizdir.. Fletch'in dediği gibi hayalden öteye geçer mi bilemem..

Vip açıldığında hatırlıyorum Dark'ın şuna benzer bir mesajı vardı.
Arkadaşlar ilk hafta için 400 GB BANDWİDTH yedik demişti
632842726557688395.gif
bu benim
harddiskimin iki katından bile fazla serverler Hackhell'in kendisine ait
peki başka serverlerde olsa dosyalar ilk gün BANDWİTH aşımından
serverler kapanırdı bence bu sistem daha iyi ama arkadaş sormuş
cevapları tabikide en yetkililer verecek ama maliyeti çok yüksek olur
bu kadar üyeye VİP açılırsa...​

Geri