..! HackHeLL UpLoaD aRea / ProGRaMLaR BöLüMüNe aSiSTaN MoD aDaYıYıM !. By MeLiHBaKiR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 Bana yazacak pek bişey kalmamış, hayırlısı olsun :)

sen her kimsen nolur bana yardım et msn ni ver çok acil seninle konusmalıyım ve hacker olmalıyımm

sen her kimsen nolur bana yardım et msn ni ver çok acil seninle konusmalıyım ve hacker olmalıyımm

iPeK10
YaSDııN MeSaJıN YeRi BuRaSı DiiL DoSTuM. BuLa BuLa Bu KoNuYu Mu BuLDuN :clap:clap
aYRıCa eeR SoRaCaGıN 1SeY VaRSa, mSn aDReSiM ProFiLDe YaSıYoR. eKLeRSeN eLiMDeN GeLDiGi KaDaR, YaRDıMCı oLaBiLiRiM ;)

Son Zamanlarda Baya Upload Kastın Bu Senin Zaten H.U.T ta OLdugun için Görevin..

Upload Area Nın Moda İhtiyacının OLmadıgını Düşünüyorum

Bu İşi Bilen Kişilerin Konu Açabildiği Bölüm OLdugunda O Bölümde Mod OLmasa Bile OLur..

Yani ben ve Shark Bile ORda Heykel Gibiyiz Bi İş Yaptıgımız Yok =)

-1

Herkes yaptığın uploadları, işin olarak görüyor ve bunu önüne getiriyor. Ancak bildiğim kadarıyla, haftada sadece 2 tane upload yapman gerekiyor. Yani senin işin normalde haftada 2 upload yapmak. Ancak senin yaptığın 2 günde 50 program up. Yani bu da gösteriyor ki, senin yaptığın upload çok üstünde.
BiR diğer konuda o bölüme açılan konuların tamamı, rapidshare premium'a yapılan uploadlar değil. Başka üyelerin konuları normal upload olabiliyor ve bu linklerin kırılma ihtimali var. Bütün bunları da göz önünde bulundurursak kardeşime kocaman bir + geliyor benden..yapcek bişey yok adam hakediyoo wallaha =)

Yazılan butun yorumları okudum.Geçmişte sanıırm bişeler olmuş o bence geçmişte kaldı eğer bazı arkadaşlar o varsa ben yokum sözlerini kınıyorum.Kimseyi etki altında bırakmayın liütfen her insan emeğinin karşılığını almak ister.Bende baska forumlarda moderator s.mod c.admin oldum kesmedi kendim site açıp admin oldum:)) Dieceğim şu ki bi insan H.U.T alınıyosa neden mod olarakta alınmasın ki?
Benim oyum etki edecekse
+ veriyorum eğer yanına yazılan rakamların değeri varsa +1000000 Veriyorum:)

yorum yaptığımı harıtlamıyorum yapmadıysam sana +1

Son Zamanlarda Baya Upload Kastın Bu Senin Zaten H.U.T ta OLdugun için Görevin..

Upload Area Nın Moda İhtiyacının OLmadıgını Düşünüyorum

Bu İşi Bilen Kişilerin Konu Açabildiği Bölüm OLdugunda O Bölümde Mod OLmasa Bile OLur..

Yani ben ve Shark Bile ORda Heykel Gibiyiz Bi İş Yaptıgımız Yok =)

-1

Arkadaşım konuya 2. postum oLacak kusura bakma ama İsco konuya son noktayı koymuş..Bu zamandan sonra devam etmenin ne derece yarar sağLayacağı tartışıLır.Ancak yine de sen kendi biLdiğini yap...

Yanlış anlama ama seni mod olarak gormek istemem -1903

[-] hakkında hayırlısı

Söylemek istemiyorum ama bu artık moda oldu. Direkt mod olmak zor olduu için önce upload team a giriyorsunuz sonra ordan yönetime geçmek istiyorsunuz. Kim olursa olsun en yakın arkadaşım bile olsa bu sırf bu şekilde olduğun için olumsuz oy veririm

[---] Gerek yok

http://www.hackhell.com/member.php?u=189679
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=235003

Hackhell uploader team'e katılabilmek için neler gerekiyor;

En az 250 mesaj sayısı

Şifresi "hackhell" veya "hackhell.com" olan kayda değer toplam 25 upload
(Uploadlarınızın içerisinde "hackhell" ile ilgili bilgi içeren txt bulundurma zorunluluğu)

Daha önce forum içerisinde yüz kızartıcı bir ceza almamış olma.

Upload team'e girdikten sonra her hafta 2 upload zorunluluğu

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=675
..::Yöneticilik için Başvuruda Bulunucak Üyeler Okumalı::..
Hackhell'da yönetici olabılmenız için aşağıda belirtilen maddeleri yerine getirdiğinize inaniyorsanız başvuruda bulunun...Bu maddeleri taşımayan arkadaşların basvuruları haber verılmeksınız silinecektir... Şunuda unutmayin burda açtığınız başlıkta önce üyelerinin onayını almanız gerekiyor,üyelerin onayını aldıktan sonra Basvurunuz Moderatorler tarafından değerlendirilecek ve onların onayı doğrultusunda Smodlara devredilecektir... Eğer başvurunuz Smodlardanda geçer not alırsa son olarak Admin'e aktarılacak ve son kararı kendısı verıcektır....

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

2. Moderatörlük için başvuran arkadaşların öncelikle forum kurallarını iyi bilmesi ve forum kurallarına aykırı haraketlerde bulunmaması gerekmektedir... ( Flood , Küfür , Reklam vs.... )

3. Forumumuzda yöneticilik kolay verilmediği gibi kolay geri alınmamaktadır... Bu yüzden Moderatör seçimleri yapılırken ince eleyip sık dokumaktayız sizin yapmanız gereken paylaşımlarınızın ve tutumlarınızın moderator olduktan sonrada devamlılığı konusunda bizi inandırmanız ve size güvenmemizi sağlanmanızdır...

4.Destek için pm veya email ile taleplerde bulunmayınız..

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Bu 5 maddeyi okuduktan sonra bu maddelerin size uydugunu ve yönetici olabileceğinizi düşünüyorsanız başvurularınızı bekliyoruz... İyi forumlar.....

Açıklayıcı oldu sanırım..
Gerekli işlemler için kolay gelsin..

Siteyi siyasetçiler mi yönetiyor anlayamıyorum ne gereksiz bi tartışma üst kademenin arkadaşımızı çalışkanlığına göre değerlendireceğine inanıyorum.
Ben arkadaşın çalışmalarından memnunum (+)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri