ĦĄЯĄMÍ
" hayal taciri "
- Reaction score
- 0
hackhell uçağı ıssız adaya düştü. üyeler adada mahsur kaldı(ve final sizlerle)
arkadaşlar nette gezinirken başka bir sitede bu konuyu gördüm. içerik olarak hoşuma gitti üzerinde değişiklik yaptım. konuyu biraz daha eğlenceli hale getirmeye çalıştım ve hackhell'e uyarladım.
ayrıca hikayeyi bir sonuca bağlamadım ben yazarım diyen arkadaşlardan devanını getirmeleri hikayeye renk katar ve daha eğlenceli olur diye düşündüm.
not: ismi geçen arkadaşlar hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum:utan
umarım beğenirsiniz ve katılım olur..iyi forumlar
hackhell uçağı üyleri ile birlikte düşmüşütür. kazada şans eseri ölen yada yaralanan yoktur. üyeler yüzerek yakınlardaki bir adaya çıkarlar.
theozy: nerdeyiz biz yaw
general: forumda olmadığımız kesin
theozy: herkes sağmı?
FLeTChR: evet herkes yaşıyor
theozy: herkes toplansın panik yapmayın sakin bir kafayla bu durumdan nasıl kurtuluruz düşünelim
mazlum5: yav tamam düşünelimde nerdeyiz burası neresi
react0r: görmüyormusun tabelada ıssız ada yazıyor
XShoOt: yav nasıl kurtulacaz burdan.
HoCuSPoCuS: arkadaşlar sakin olalım. önce ihtiyaçlarımızı nasıl gideririz onu bulalım su, yiğecek vs
sonsuzluğa: aaaa ben buldum. KıRmIzIkIz çok güzel pasta yapar bende yanına çay demlerim: )
SHARK: burdadamı çay muhabbeti yaaa pffff
texas82tr: bende kestane yapim dicem ama malum ıssız ada
theozy: bırakın kestaneyi falan yanaşın hele önce bir görev dağılımı yapalım.
kaansaglik: banada görev verin ben görevlere adaylığımı koyuyorum lütfen
HoCuSPoCuS: ulen sen nerden çıktın biz seni banlamadıkmı?
kaansaglik: uçağın kargo bölümüne sızdım hehehe
J@CK@L: bunun yine ban zamanı gelmiş geçiyor bile
iSpiK: arkadaşalr durum ciddi herkes dinlesin şu gerev dağılımını
theozy: tamam ilk önce önemli konulardan başlayalım yğecek bulma görevini kim istiyor
sonsuzluğa: bence kırmızı kız olsun çok güzel pasta yapar. kurabiye falan. hem bende çay demlerim
SHARK: hala çay diyor yaa
kaansaglik: yemek bulma bölümüne adaylığımı koyuyorum lütfen çok iyi yemek bulurum.
J@CK@L: ban istiyor ban
react0r: ben şimdi banacam ona az kaldı
theozy: tamam konu dağılmasın. KıRmIzIkIz yiğecek bulma görevi senin.
sonsuzluğa: bende çay demleyimmi?
SHARK: biri beni vursun yaa bitsin bu işkence
ALpMontana: o değilde arkadaşalr bu adayı sanki daha önce bir yerde görmüş gibiyim tanıdık geldi.
maximus: adanın girişindeki yazıyı okumadınmı alıntıdır yazıyor.
FLeTChR: hava kararmak üzere sığınacak bir baraka yapmak lazım
dHipfREEzE: hava kararmak üzereydi. sığınacak bir baraka bile yoktu hackhell sniper takımı hokaliptus ağacını dalları altında yerlerini aldılar.
general: dur be dHipfREEzE srasımı şimdi.
dHipfREEzE: aksiyon olsun diye şettim abi.
theozy: aksiyon'un içindeyiz zaten
jewel: oofff of ne bu böle ya hawai istiyorum ben
kaansaglik: neden burdada hawaiyi hehe nasıl espiri ama
J@CK@L: ban, ban, ban illede ban
mazlum5: biriniz banlayın şunu yaa
iSpiK: iyide nasıl banlıyacaz adadayız
blackarmy: bantlasak olurmu bende para bandı var.
theozy: bantlayın gitsin
(kaansaglik sınırsız süre hindistan cevizi ağacına bantlanmıştır)
qapRis: canım çok sıkıldı sıkıldım bu adadan
esmer: ne ilginç ada bu ya yaşıyan yokmu. kimse yokmu?
kimse_: ben burdayım buyrun.bu arada qapRis naber bi selam yokmu? magneta sen karışma
magneta: şu bantı alabilirmiyim
texas82tr: arkadaşlar türkün türkten başka dostu yoktur adada yaşıyan birilerini görürseniz onlarla dostluk kurmayın
apocalyps: benim geri dönmem lazım yaa yarın sınavım var.
şirine: maximus bak ne güzel kumsal hadi gel isimlerimizi yazalım kumlardan avatarlar yapalım
MoKuşlam: ne güzel ya bu anın bile tadını çıkarıyorlar. aşk böyle bişey olsa gerek.
KıRmIzIkIz: hindistan cevizi ve biraz meyve buldum buyrun arkadaşlar
sonsuzluğa: eline sağlık güzel paylaşım
HoCuSPoCuS: bu meyveler daha önce verilmişti paylaşım yapmadan önce bi arama yapın ya konu kilitlenmiştir.
FLeTChR: HoCuS sen naptın ya niye attın meyveleri denize
HoCuSPoCuS: daha önce verilmişti kitledim uzatmayalım
theozy: neyse arkadaşlar adanın içine doğru ilerleyelim. kimse ayrılmasın
apocalyps: bence sol taraftan gidelim.
texas82tr: sağ sol karıştırma bu durumda siyaset yapılırmı yaa
apocalyps: ne siyaseti arkadaşım bu benim görüşüm.
iSpiK: tartışma çıkmaması adına konuyu kilitliyorum
apocalyps: nasıl olcak o iş adadayız adada hehehe.. kitleyemezkii kitleyemezkiii
sonic: oohhooo saat tam 00:00 haydi hh gececileri sohbete ama kapanışıda ben yapacam haa ona göre.
ALpMontana: ya bu bişeyler demeye çalışıyor pişman oldu heralde
react0r: bir defaya mahsus affedelim açın bakalım bantı
kaansaglik: benim bir fikrim şimdi bu hackhell upload team varya. e onlar bizi upload etsin heehehe sonra rica ederiz siteden biri bizi dawnload eder. uhueheuhehe.. bir fikir daha hackhell dawnload team kurulsun bende oraya mod olyım evet adaylığımı koyuyorum adayım beeennnnnn.
J@CK@L: yinede bantlanıyor amannnn.
kahramanlarımız adanın içine doğru yürümeye başlarlar. onları adada neler beklemektedir? 1. bölüm sonu
..................................................2. bölüm...............................................
kahramanlarımız adanın içine doğru yürümeye başlarlar. onları adada neler beklemektedir?
lazaslan: theozy yetmezmi yaa çok yürüdük dinlenelim.
terteren: bencede epey yorulduk zaten burda gecelesek olmazmı
theozy: tamam arkadaşlar. burda geceliyoruz
sonic: hayır olmaz hackhell gececileri buraya
react0r: nereye sonic nereye yav bırak dalga geçmeyi.
crazyboy_9999: arkadaşlar hadi çalı çırpı toplayalım ateş yakmak lazım
qapRis: evet yaaa ben çok üşüdüm ve sıkıldımda
kimse_: gapris naber üşüdünmü dur ateş yakarız şimdi
qapRis: arkadaşlar biz niye çalı çırpı arıyoruz. şu bana naber deyip durun odunu yaksak ya
apocalyps: amaaaaan aman aranızda tartışman. hadi biri ateş versin tutuşturalım şunları.
blackarmy: al hacı beni yak kendini yak herşeyi yak. dondum yahu
أĸяα: bu blackarmy de anlamadımki arkadaş bant var çakmak var dur bakalım daha neler çıkacak
bim_28: oh beee ısındım biraz bi şiir okuyayımmı ortam huzur bulur biraz
texas82tr: oku oku baya ihtiyaç var huzura
bim_28: süzüldüm boşlukta kuş misli. düştüm denize
bim_28: yorgun düştüm derman kalmadı kollarımda yüze yüze
bim_28: çıktım adaya rastladım bir çok tanıdık yüze
bim_28: yeter artık yaa korkuyorum kavuşsun şu gece gündüze
ALpMontana: bim öyle bir huzur buldukki sorma.
crazyboy_9999: neyse yatalım arkadaşlar sabah ne yapacağımızı düşünürüz
( kahramanlarımız günün vermiş olduğu yorgunluktan dolayı, hemen uykuya daldılar )
general: ooooo sabah olmuş millet uynın yav
mazlum5: ne noldu geldikmi
general: yok daha gelmedik otobüs mola verdi. ne diyon yahu kalkın hadi
iSpiK: offf ne uyumuşum beee bide açıktımki anlatamam
react0r: olm sen hep açsın zaten hehehe
iSpiK: olm ben hep açım acıkmak normal sen kendiden yemlisin eheuhueh
react0r: iyi ya işte ben sadece su içerek 30 gün dayanırım sen 30 dk dyanamazsın uhuhehuhe
theozy: günaydın arkadaşlar. herkes iyi uyudumu.
sonsuzluğa: günaydınnnn şimdi ben bişye dicem ama SAHARK kızar diye demiyorum
SHARK: deme ne olur deme sabaha kadar kabus gördüm yaa her tarafımda çaydanlık vardı ve sen çay demleyip durdun
theozy: tamam herkes dinlendi kendine geldi şimdi srasıyla görevlerinizi vericem ve bu adadan bu gün kurtulucaz.
esmer: ok abi seni dinliyoruz.
theozy: kırmızıkız sen yine yiğecek ara. türk_hard senden büyük bir sal yapabilmemiz için ağaç kesmeni istiyorum.
TuRK_HaRD: iyide abi ağacı neyle kesecem.
blackarmy: bende balta var. kimse_ üstüne alınma
أĸяα: töbe töbe yav sen inmisin cinmisin black bi insan niye balta taşır yaa
blackarmy: hehehe ben senaristten torpilliyim:biggrin
theozy: neyse tamam dinleyin. SHARK, sonic, FLeTChR, apocalyps sizlerde yüzerek uçağağın battığı yere gidin belki bir kaç eşya bulursunuz. ayrıca köpek balığı falan gelirse korkmayın. SHARK ilgilenir. hehehe hep sizmi espiri yapacaksınız lem
theozy: maximus, şirine sizde balık tutmaya çalışın stok yapmak lazım.
lazaslan: bidakka theozy maximus ile şirine yok
terteren: eyvah onlar kumsala isimlerini yazmaya gitmişlerdi. unuttuk onları
bim_28: unutulanlar adına bir şiir okimmi
terteren: dur bim ne şiiri yavvv
( herkes dehşete kapılmıştı. maximus ile şirine yi unutmuşlardı. bu çok feci idi. geceyi yalnız geçirdikleri düşüncesi kahramanlarımızda soğuk duş etkisi yaratmıştı )
apocalyps: bu nasıl bir serüven yaaa ben böyle serüvenin
................ hiiiişşşşttt sus bakim ne biçim konuşuyon sen. valla kızdırma beni adaya tusunami gönderirim haaaa:Sopa
texas82tr: kim konuştu yahu. bu ses yabancı. la yoksa iyi saatte olsunlaramı karıştık
................ ben konuştum
mazlum5: sen kimsin lem
blackarmy: hehehe senarist
theozy: görevler iptal guruplara ayrılıp maximus ile şirine yi arayacaz. SHARK, sonic, FLeTChR, apocalyps siz sağ tarafa doğru gidin. ALpMontana, dHipfREEzE, texas82tr siz sol tarafa gidin.
texas82tr: bidakka ya ben sola gitmem
apocalyps: bende sağa gitmem
theozy: tamam yaa yer değişin ozaman. react0r, crazyboy_9999, blackarmy, أĸяα sizde sahile bakın. diğerleride benimle gelsin. kayalıklara bakalım. suskun sende bir kaç arkadaşla burda kal kadın ve çocukları koruyun.
ѕυѕкυη: ne çocuğu yav
theozy: pardon fazla gaza geldim hehe
theozy: herkes görevlerini aldı arkadaşlar. hadi kolay gelsin dikkatli olun
kaansaglik: hııummm ımmm ummmuommm emmummömmumim
esmer: abi görev deme yaa sen görev dedikçe bu kaansaglik çıldırıyor
kahramanlarımız 4 bir taraftan maximus ile şirine yi aramaya başladılar. maximus ve şirine bulunacakmıydı başlarına bişey gelmişmiydi üyeler adadan nasıl kurtulacaktı hepsi üçüncü ve son bölüm olan finalde sizlerle.
...........................................................3. ve final bölüm.....................................................
maximus ve şirine bulunacakmıydı başlarına bişey gelmişmiydi üyeler adadan nasıl kurtulacaktı.
react0r: maximussssssssss şirineeeeeeeeee yok ya yok bulamicaz onları
crazyboy_9999: diyerleri ne yaptı acaba sıkma canını belki onlar bulmuşlardır.
blackarmy: bence hava kararmadan dönelim. hem dediğin gibi belki bulunmuşlardır.
theozy: millet dönmüş ama göremiyorum maxsimus ile şirineyi
terteren: onlarda bulamamış ya
theozy: herkes döndümü arkadaşalar?
suskun: bitek sahile gidenler kaldı.
texas82tr: yoklar abi heryere baktık hiç bir ize rastlayamadık
theozy: arkadaşlar moralleri bozmak yok onları bulucaz ve bu adadan kurtulucaz.
( kahramanlarımızın aramaları sonuç vermemişti. maxsimus ile şirine'yi bulamamışlardı. yavaş yavaş ümitsizliğe kapılmaya başlamışlardı. sahile gidenlerde dönmüştü. ve hiç bir iz yoktu. sahiden nerdeydi maxsimus ile şirine ne gelmişti başlarına )
şirine: maxsimus ben daha fazla dayanamicam çok açıktım. yoruldum üşüyorum ve korkuyorum
maxsimus: biraz daha sabır şirinem bulucaz bizimkileri kurtulucaz burdan.
şirine: hava kararıyor. maxsimus bu geceyide yalnız geçiricez donucaz. keşke sahilden ayrılmasaydık.
maxsimus: şirinem bak ilerden duman yükseliyor bulduk bizimkeleri
( maxsimus ile şirine hızlı adımlarla dumanın yükseldiği yere doğru yürümeye başiladılar )
ALpMontana: bence artık aramaya hep beraber devam etmeliyiz. bir kaç kişiyi daha kaybetmeyelim.
theozy: haklısın. hadi arkadaşlar yeteri kadar dinlendik. hep beraber, aramaya devam
(kahramanlarımız hep beraber yola koyuldular. maxsimus ile şirine olmadan dönmeye bu adadan kurtulmaya hiç niyetleri yoktu )
maxsimus: az kaldı şirinem bak yaklaşdık.
( evet yaklaşmışlardı. ama dumanın çıktığı yerden garip sesler geliyordu )
şirine: bu gelen sesler çok tuaf. sakın adada yaşayan başkalrı olmasın.
maxsimus: korkma yahu denizin ortasındaki adada kim nasıl yaşar
şirine: biz yinede dikkatli olalım öyle pat diye çıkmayalım ortayı maxsimus
maxsimus: peki şirinem peki için arhat edecekse öyle yapalım
( iyice yaklaşmışlardı. sesler artık daha net duyuluyordu. büyük bir ağacın arkasına saklandılar. ve gördükleri manzara hiçde hoş değildi. şirine haklı çıkmıştı adada yerliler vardı. )
şirine: ben sana demiştim maxsimus bak işte yerliler
maxsimus: tamam panik yapmadan sessiz bir şekilde geri geri yürüyüp kaçıcaz
( geri geri yürümeye başladılar ama daha bir iki adım atamadan sırtlarına deyen sert bir cisimle irkildiler. korkdukları başlarına gelmişti. maxsimus yavaşça arkasına baktı ve elleri mızraklı iri yarı dört tane yerliyle karşılaştı. yerliler mızrakları onlara doğrultmuştu ve hiçde dost canlısı durmuyorlardı. aralarında tuhaf bir dille konuşmaya başaldılar. )
Y : oooooofff şunlara bak dayı oğlu bu akşam ziyafet var ziyafet
Y : reis bizimle gurur duyacak belki rütbe bile alırız hehe
( yerliler sert bir şekilde bağırıp maxsimus ile şirineyi itmeye başaldılar onları kabilenin reisine götürdüler )
Y : reisim bak bak neler bulduk. ikitane beyaz insan yimede yanında yat hehe
reis: la size helal olsun nerde buldunuz bunları
y : az ilerde bulduk reis uyanıklar ağıcın arkasına saklanmış sizi kesiyorlardı.
reis: iyi iyi aferin size. en son yediğimiz o dangalak misyonerlerden bu yana baya zaman geçmişti hasret kalmıştık insan etine.
y : eeeeee reisim artık bizede birer ödül verirsin
reis: dur hele ateşler yakılsın şenlik başlasın ziyafeti bi çekek yarın alırsınız ödülleri
( kabilede tuhaf bir hareketlilik başlamıştı maxsimus ile şirineyi ortada yanan ateşin yanına getirip birbirlerine bağladılar. yüzleri boyalı yerliler etraflarında dönüp dans etmeye başladılar )
maxsimus: korkma şirinem kurtulucaz korkma arkadaşalrımız bizi bulacaklar
şirine: ne kurtulması yaa ekmek arası köfte olucaz
( maxsimus şirineyi teselli etmeye çalışıyordu ama oda ümidini yitirmek üzereydi )
sonsuzluğa: arkadaşalar ilerden sesler var bakın bakın sanki bide ateş yanıyor
iSpiK: evet ama maxsimus ile şirine ateşi nasıl yakacak
bim_28: ispik haklı hem bu sesler bi acayip
magneta: bence tedbirli olalım ortada tuhaf bir durum var
apocalyps: theozy ne yapıcaz planın nedir
theozy: sessiz bir şekilde dikkat çekmeden yaklaşalım
mazlum5: bismillah bu ne yaaaaa
SHARK: amanın bunlar yerliler
texas82tr: iyide ne yapıyorlar öyle niye bağlamışlar bizimkileri
crazyboy_9999: valla zorunlu misafir etmişe benziyorlar
blackarmy: bence daha fazla beklemeyelim bunların niyeti kötü
J@CK@L: yav bırakın beni şunların alayını bir banlıyım yaa
react0r: sakin olun acemice davranırsak bizde güme gideriz bi saldırı planı lazım
ALpMontana: bence dört gurup olup dört cepheden saldıralım
lazaslan: bence bir gurup onları şaşırtıp oyalasın diğer gurupta maxsimus ile şirineyi kurtarsın.
TuRK_HaRD: oldu sonra o oyalamaya çalışan gurubu nasıl kurtarıcaz
J@CK@L: benim bir fikrim var oraya önce ben gidicem. yerlileri oyalicam. bir gurup şu bantlı arkadaşları ve hanımları alıp sahile gitsin ben onları oyalarkende bir gurp maxsimus ile şirineyi kurtarsın.
theozy: J@CK@L bu intihar olur başka bir plan lazım
J@CK@L: başka çare yok zaman daralıyor gözümüzün önünde kebapmı olsunlar ya hep beraber kurtuluruz burdan yada bizde menüye dahil oluruz.
theozy: haklısın galiba. evet hh liler hazırmısınız arkadaşarımızı kurtarmaya. suskun, mazlum5, magneta, KaRma siz sahile gidin ve bizi bekleyin. diğerleri benimle kalsın. J@CK@L hareket ettikten sonra uygun zamanı bekleyip yerlerimizden fırlicaz.
J@CK@L: hadi ozaman gazamız mübarek olsun
(J@CK@L yerden koca bir taş alarak yerinden fırladı. uygun mesafeyi bulunca taşı fırlattı. taş kabile reisinin kafasında patladı. reisin kafa kabak çiçeği gibi açıldı. ne olduğunu anlayamayan reis yandım anam diye bağırdı.
Y : o neydi lem
Y : çalıların arkasından şu beyaz insan attı taşı
Y : abovvv reisin kafadan bi kafa daha çıktı
y : la bizim reisdede ne küçük beyin varmış du bakimmm fındık kadar bişey la. burundan kanca sallasın çıkar heralde hehehehe
( reis bir yandan acılar içinde kıvranıyor bir yandanda yakalayın şunu diye bağırıyordu. kahramanlarımızın istediği olmuştu. reis ve oğlu hariç herkes J@CK@L'ın peşine düşmüştü. theozy ve diğer üyler yerlerinden fırlayarak maxsimusla şirineyi kurtardılar. )
reis: oğlum mızrak at şunlara yimeğemizi çalıyorlar
reisin oğlu: ay baba aşk olsun kıyılırmı bunlara dağ gibi adamlar ayol
reis: oğlum oğlan oğlum benim sen bunlara kıy ben sana muhafızlardan harem kuracam.
reisin oğlu: ay ne o öyle siyah siyah bıktım ayol şunlara baksana bembeyaz un gibiler
reis: ulan o son misyoneri geç yemekte hata yaptık onun eserisin sen
reisin oğlu: o konuyu hiç açma baba misoş'u nasıl yediniz nasıl kıydınız ona
( kahramalarımızın şansı yaver gidiyordu reis'in oğlu gay çıkmıştı ve bizimkilere saldırmamıştı. reis ile gay oğlunun bu konuşmalarını fırsat bilip sahile doğru kaçmaya başlamışlardı bile )
theozy: koşun durmak yok koşunnnnn
apocalyps: J@CK@L ne olucak
theozy: hele bir sahile varalım. J@CK@L yedirtmez kendini
( J@CK@L önde yerliler arkada müthiş bir kovalamaca yaşanıyordu. J@CK@L' da yönünü sahile çevirmişti ve varmak üzereydi. theozy, onla kalan üyeler ve maxsimus ile şirinenin koşarak geldiğini gören sahildeki üyeler büyük sevinç duydular. fakat geriden gelen J@CK@L ve peşindeki yerlileri görünce bu sevinç kısa sürdü. ve hep birlikte kaçmaya başladılar. J@CK@L' da kısa sürede onlara yetişti. yerliler hiç pes etmiyordu. kahramanlarımızı kayalıklara kadar kovaladılar. ve orada sıkıştırdılar)
theozy: millet hakkınızı helal edin.
react0r: helal olsun
qapRis: şu garibanların bantını açında bari böle ölmesinler
kaansaglik: oohhhh beeee dünya varmış yavvv
( birden inanılmaz bir şey oldu kaansaglik' ı gören yerliler yere kapanmaya başladılar. ayaklarınında bantınada açan kaansaglik yüksek bir kayaya çıkıp bağırmaya başaladı )
kaansaglik: üleennn bana bakın bu adanın yerlileri sizlermisiniz. ayıp ayıp insan adasına gelen yabacılara böylemi yapar. bu adada disiplinsizlik var buraya moderatörlük adaylığımı koyuyorum
lazaslan: noldu yaa niye saldırmıyorlar
bim_28: baksanıza yaa bunlar kaansaglik'a tapınıyor
J@CK@L: tapınacak adammı kalmamış yaa
apocalyps: ne olacak şimdi
blackarmy: ya bende hiç heyecan yok imrendim size
react0r: sende bıraksaydın finali başkası yazsaydı hallahalla
( durum ilginçti yerliler sahiden kaansaglik'a tapınıyorlardı ve o bağırdıkça sanki utanıyormuş gibi boyunlarını eğiyorlardı. yerliler elleriyle bişeyler anlatmaya çalışıyorlardı )
sonsuzluğa: ya bunlar heralde takip etmemizi istiyorlar
iSpiK: bir oyun olmasın bu
theozy: sıkıştırdılar zaten. ha burda ha orda ne fark eder. yürüyün bakalım kaybedecek bişey yok
( yerlileri takip etmeye başladılar. reisin yanına kadar gelip orda durdular. yerliler reise bişeyler söyledi. ve reisde kaansaglik'a tapınmaya başladı. kahramanlarımıza. en güzel meyvelerini ikram ettiler. ve geceyi geçirmeleri için bambu ağacından yapılmış barakalarını onlara verdiler. derin bir uyku çeken hh ciler. sabah yerlilerin sesleriyle uyundılar. yerliler yine kendilerini takip etmelerini istiyordu. dışar çıkan hh ciler ağaçatan yapılmış devasa heykeli put'u görünce yerlilerin neden kaansaglik'a tapındıklarını anladılar. put tıpatıp kaansaglik'a benziyordu. yerlilerin takip eden hh ciler sahile kadar yürüdüler sahilde reis oğlu ve kaansaglik onları bekliyordu.
kaansaglik: buyrun arkadaşalr siz beni mod yapmadınız ama ben size ağaçatn sal yaptırdım.
theozy: size derken sen gelmiyormusun
kaansaglik: gelmiyoruuuuummmm tabi bunlar beni buraya mod yaptılar. hehehehe
react0r: eminmisin bak iyi düşün
kaansaglik: eminim eminim beni çok sevdiler. hele reisin oğlu iyi çocuk bana çok samimi davranıyor. kesin kararım burda kalıcam
blackarmy: hehehehe reisin oğlu haaa tabi tabi kal sen burda hehehe
( hh ciler yerliler ve kaansaglik la vedalaştılar kabilenin reisi yedikleri misyonerlerin eşyalarını bizimkilere verdi. eşyalar arsında pusula vardı ve buda çok işe yarıyacaktı. sala binen hh ciler adadan ayrıldılar )
........ilkeeerrrrr ilkerrrrrr
texas82tr: bu ses ne yav ne oldu gene ilker kim
blacarmy: yav ilker benimde. buda annemin sesi ne oluyor bende anlamadım
..........ilkeeerrrr ilkkerrrr hadi uyan işe geç kaldın
ilker: ya dur anne kahramanlarımız sala bindi
.......... olum ne salı kalk hadi
ilker: eyyyvahhh saat 8.30 yine geç kaldım. bu hackhell'i hayatımdan çıkarmam lazım
.....................................................son...................................................
arkadaşlar nette gezinirken başka bir sitede bu konuyu gördüm. içerik olarak hoşuma gitti üzerinde değişiklik yaptım. konuyu biraz daha eğlenceli hale getirmeye çalıştım ve hackhell'e uyarladım.
ayrıca hikayeyi bir sonuca bağlamadım ben yazarım diyen arkadaşlardan devanını getirmeleri hikayeye renk katar ve daha eğlenceli olur diye düşündüm.
not: ismi geçen arkadaşlar hepinizin hoşgörüsüne sığınıyorum:utan
umarım beğenirsiniz ve katılım olur..iyi forumlar
hackhell uçağı üyleri ile birlikte düşmüşütür. kazada şans eseri ölen yada yaralanan yoktur. üyeler yüzerek yakınlardaki bir adaya çıkarlar.
theozy: nerdeyiz biz yaw
general: forumda olmadığımız kesin
theozy: herkes sağmı?
FLeTChR: evet herkes yaşıyor
theozy: herkes toplansın panik yapmayın sakin bir kafayla bu durumdan nasıl kurtuluruz düşünelim
mazlum5: yav tamam düşünelimde nerdeyiz burası neresi
react0r: görmüyormusun tabelada ıssız ada yazıyor
XShoOt: yav nasıl kurtulacaz burdan.
HoCuSPoCuS: arkadaşlar sakin olalım. önce ihtiyaçlarımızı nasıl gideririz onu bulalım su, yiğecek vs
sonsuzluğa: aaaa ben buldum. KıRmIzIkIz çok güzel pasta yapar bende yanına çay demlerim: )
SHARK: burdadamı çay muhabbeti yaaa pffff
texas82tr: bende kestane yapim dicem ama malum ıssız ada
theozy: bırakın kestaneyi falan yanaşın hele önce bir görev dağılımı yapalım.
kaansaglik: banada görev verin ben görevlere adaylığımı koyuyorum lütfen
HoCuSPoCuS: ulen sen nerden çıktın biz seni banlamadıkmı?
kaansaglik: uçağın kargo bölümüne sızdım hehehe
J@CK@L: bunun yine ban zamanı gelmiş geçiyor bile
iSpiK: arkadaşalr durum ciddi herkes dinlesin şu gerev dağılımını
theozy: tamam ilk önce önemli konulardan başlayalım yğecek bulma görevini kim istiyor
sonsuzluğa: bence kırmızı kız olsun çok güzel pasta yapar. kurabiye falan. hem bende çay demlerim
SHARK: hala çay diyor yaa
kaansaglik: yemek bulma bölümüne adaylığımı koyuyorum lütfen çok iyi yemek bulurum.
J@CK@L: ban istiyor ban
react0r: ben şimdi banacam ona az kaldı
theozy: tamam konu dağılmasın. KıRmIzIkIz yiğecek bulma görevi senin.
sonsuzluğa: bende çay demleyimmi?
SHARK: biri beni vursun yaa bitsin bu işkence
ALpMontana: o değilde arkadaşalr bu adayı sanki daha önce bir yerde görmüş gibiyim tanıdık geldi.
maximus: adanın girişindeki yazıyı okumadınmı alıntıdır yazıyor.
FLeTChR: hava kararmak üzere sığınacak bir baraka yapmak lazım
dHipfREEzE: hava kararmak üzereydi. sığınacak bir baraka bile yoktu hackhell sniper takımı hokaliptus ağacını dalları altında yerlerini aldılar.
general: dur be dHipfREEzE srasımı şimdi.
dHipfREEzE: aksiyon olsun diye şettim abi.
theozy: aksiyon'un içindeyiz zaten
jewel: oofff of ne bu böle ya hawai istiyorum ben
kaansaglik: neden burdada hawaiyi hehe nasıl espiri ama
J@CK@L: ban, ban, ban illede ban
mazlum5: biriniz banlayın şunu yaa
iSpiK: iyide nasıl banlıyacaz adadayız
blackarmy: bantlasak olurmu bende para bandı var.
theozy: bantlayın gitsin
(kaansaglik sınırsız süre hindistan cevizi ağacına bantlanmıştır)
qapRis: canım çok sıkıldı sıkıldım bu adadan
esmer: ne ilginç ada bu ya yaşıyan yokmu. kimse yokmu?
kimse_: ben burdayım buyrun.bu arada qapRis naber bi selam yokmu? magneta sen karışma
magneta: şu bantı alabilirmiyim
texas82tr: arkadaşlar türkün türkten başka dostu yoktur adada yaşıyan birilerini görürseniz onlarla dostluk kurmayın
apocalyps: benim geri dönmem lazım yaa yarın sınavım var.
şirine: maximus bak ne güzel kumsal hadi gel isimlerimizi yazalım kumlardan avatarlar yapalım
MoKuşlam: ne güzel ya bu anın bile tadını çıkarıyorlar. aşk böyle bişey olsa gerek.
KıRmIzIkIz: hindistan cevizi ve biraz meyve buldum buyrun arkadaşlar
sonsuzluğa: eline sağlık güzel paylaşım
HoCuSPoCuS: bu meyveler daha önce verilmişti paylaşım yapmadan önce bi arama yapın ya konu kilitlenmiştir.
FLeTChR: HoCuS sen naptın ya niye attın meyveleri denize
HoCuSPoCuS: daha önce verilmişti kitledim uzatmayalım
theozy: neyse arkadaşlar adanın içine doğru ilerleyelim. kimse ayrılmasın
apocalyps: bence sol taraftan gidelim.
texas82tr: sağ sol karıştırma bu durumda siyaset yapılırmı yaa
apocalyps: ne siyaseti arkadaşım bu benim görüşüm.
iSpiK: tartışma çıkmaması adına konuyu kilitliyorum
apocalyps: nasıl olcak o iş adadayız adada hehehe.. kitleyemezkii kitleyemezkiii
sonic: oohhooo saat tam 00:00 haydi hh gececileri sohbete ama kapanışıda ben yapacam haa ona göre.
ALpMontana: ya bu bişeyler demeye çalışıyor pişman oldu heralde
react0r: bir defaya mahsus affedelim açın bakalım bantı
kaansaglik: benim bir fikrim şimdi bu hackhell upload team varya. e onlar bizi upload etsin heehehe sonra rica ederiz siteden biri bizi dawnload eder. uhueheuhehe.. bir fikir daha hackhell dawnload team kurulsun bende oraya mod olyım evet adaylığımı koyuyorum adayım beeennnnnn.
J@CK@L: yinede bantlanıyor amannnn.
kahramanlarımız adanın içine doğru yürümeye başlarlar. onları adada neler beklemektedir? 1. bölüm sonu
..................................................2. bölüm...............................................
kahramanlarımız adanın içine doğru yürümeye başlarlar. onları adada neler beklemektedir?
lazaslan: theozy yetmezmi yaa çok yürüdük dinlenelim.
terteren: bencede epey yorulduk zaten burda gecelesek olmazmı
theozy: tamam arkadaşlar. burda geceliyoruz
sonic: hayır olmaz hackhell gececileri buraya
react0r: nereye sonic nereye yav bırak dalga geçmeyi.
crazyboy_9999: arkadaşlar hadi çalı çırpı toplayalım ateş yakmak lazım
qapRis: evet yaaa ben çok üşüdüm ve sıkıldımda
kimse_: gapris naber üşüdünmü dur ateş yakarız şimdi
qapRis: arkadaşlar biz niye çalı çırpı arıyoruz. şu bana naber deyip durun odunu yaksak ya
apocalyps: amaaaaan aman aranızda tartışman. hadi biri ateş versin tutuşturalım şunları.
blackarmy: al hacı beni yak kendini yak herşeyi yak. dondum yahu
أĸяα: bu blackarmy de anlamadımki arkadaş bant var çakmak var dur bakalım daha neler çıkacak
bim_28: oh beee ısındım biraz bi şiir okuyayımmı ortam huzur bulur biraz
texas82tr: oku oku baya ihtiyaç var huzura
bim_28: süzüldüm boşlukta kuş misli. düştüm denize
bim_28: yorgun düştüm derman kalmadı kollarımda yüze yüze
bim_28: çıktım adaya rastladım bir çok tanıdık yüze
bim_28: yeter artık yaa korkuyorum kavuşsun şu gece gündüze
ALpMontana: bim öyle bir huzur buldukki sorma.
crazyboy_9999: neyse yatalım arkadaşlar sabah ne yapacağımızı düşünürüz
( kahramanlarımız günün vermiş olduğu yorgunluktan dolayı, hemen uykuya daldılar )
general: ooooo sabah olmuş millet uynın yav
mazlum5: ne noldu geldikmi
general: yok daha gelmedik otobüs mola verdi. ne diyon yahu kalkın hadi
iSpiK: offf ne uyumuşum beee bide açıktımki anlatamam
react0r: olm sen hep açsın zaten hehehe
iSpiK: olm ben hep açım acıkmak normal sen kendiden yemlisin eheuhueh
react0r: iyi ya işte ben sadece su içerek 30 gün dayanırım sen 30 dk dyanamazsın uhuhehuhe
theozy: günaydın arkadaşlar. herkes iyi uyudumu.
sonsuzluğa: günaydınnnn şimdi ben bişye dicem ama SAHARK kızar diye demiyorum
SHARK: deme ne olur deme sabaha kadar kabus gördüm yaa her tarafımda çaydanlık vardı ve sen çay demleyip durdun
theozy: tamam herkes dinlendi kendine geldi şimdi srasıyla görevlerinizi vericem ve bu adadan bu gün kurtulucaz.
esmer: ok abi seni dinliyoruz.
theozy: kırmızıkız sen yine yiğecek ara. türk_hard senden büyük bir sal yapabilmemiz için ağaç kesmeni istiyorum.
TuRK_HaRD: iyide abi ağacı neyle kesecem.
blackarmy: bende balta var. kimse_ üstüne alınma
أĸяα: töbe töbe yav sen inmisin cinmisin black bi insan niye balta taşır yaa
blackarmy: hehehe ben senaristten torpilliyim:biggrin
theozy: neyse tamam dinleyin. SHARK, sonic, FLeTChR, apocalyps sizlerde yüzerek uçağağın battığı yere gidin belki bir kaç eşya bulursunuz. ayrıca köpek balığı falan gelirse korkmayın. SHARK ilgilenir. hehehe hep sizmi espiri yapacaksınız lem
theozy: maximus, şirine sizde balık tutmaya çalışın stok yapmak lazım.
lazaslan: bidakka theozy maximus ile şirine yok
terteren: eyvah onlar kumsala isimlerini yazmaya gitmişlerdi. unuttuk onları
bim_28: unutulanlar adına bir şiir okimmi
terteren: dur bim ne şiiri yavvv
( herkes dehşete kapılmıştı. maximus ile şirine yi unutmuşlardı. bu çok feci idi. geceyi yalnız geçirdikleri düşüncesi kahramanlarımızda soğuk duş etkisi yaratmıştı )
apocalyps: bu nasıl bir serüven yaaa ben böyle serüvenin
................ hiiiişşşşttt sus bakim ne biçim konuşuyon sen. valla kızdırma beni adaya tusunami gönderirim haaaa:Sopa
texas82tr: kim konuştu yahu. bu ses yabancı. la yoksa iyi saatte olsunlaramı karıştık
................ ben konuştum
mazlum5: sen kimsin lem
blackarmy: hehehe senarist
theozy: görevler iptal guruplara ayrılıp maximus ile şirine yi arayacaz. SHARK, sonic, FLeTChR, apocalyps siz sağ tarafa doğru gidin. ALpMontana, dHipfREEzE, texas82tr siz sol tarafa gidin.
texas82tr: bidakka ya ben sola gitmem
apocalyps: bende sağa gitmem
theozy: tamam yaa yer değişin ozaman. react0r, crazyboy_9999, blackarmy, أĸяα sizde sahile bakın. diğerleride benimle gelsin. kayalıklara bakalım. suskun sende bir kaç arkadaşla burda kal kadın ve çocukları koruyun.
ѕυѕкυη: ne çocuğu yav
theozy: pardon fazla gaza geldim hehe
theozy: herkes görevlerini aldı arkadaşlar. hadi kolay gelsin dikkatli olun
kaansaglik: hııummm ımmm ummmuommm emmummömmumim
esmer: abi görev deme yaa sen görev dedikçe bu kaansaglik çıldırıyor
kahramanlarımız 4 bir taraftan maximus ile şirine yi aramaya başladılar. maximus ve şirine bulunacakmıydı başlarına bişey gelmişmiydi üyeler adadan nasıl kurtulacaktı hepsi üçüncü ve son bölüm olan finalde sizlerle.
...........................................................3. ve final bölüm.....................................................
maximus ve şirine bulunacakmıydı başlarına bişey gelmişmiydi üyeler adadan nasıl kurtulacaktı.
react0r: maximussssssssss şirineeeeeeeeee yok ya yok bulamicaz onları
crazyboy_9999: diyerleri ne yaptı acaba sıkma canını belki onlar bulmuşlardır.
blackarmy: bence hava kararmadan dönelim. hem dediğin gibi belki bulunmuşlardır.
theozy: millet dönmüş ama göremiyorum maxsimus ile şirineyi
terteren: onlarda bulamamış ya
theozy: herkes döndümü arkadaşalar?
suskun: bitek sahile gidenler kaldı.
texas82tr: yoklar abi heryere baktık hiç bir ize rastlayamadık
theozy: arkadaşlar moralleri bozmak yok onları bulucaz ve bu adadan kurtulucaz.
( kahramanlarımızın aramaları sonuç vermemişti. maxsimus ile şirine'yi bulamamışlardı. yavaş yavaş ümitsizliğe kapılmaya başlamışlardı. sahile gidenlerde dönmüştü. ve hiç bir iz yoktu. sahiden nerdeydi maxsimus ile şirine ne gelmişti başlarına )
şirine: maxsimus ben daha fazla dayanamicam çok açıktım. yoruldum üşüyorum ve korkuyorum
maxsimus: biraz daha sabır şirinem bulucaz bizimkileri kurtulucaz burdan.
şirine: hava kararıyor. maxsimus bu geceyide yalnız geçiricez donucaz. keşke sahilden ayrılmasaydık.
maxsimus: şirinem bak ilerden duman yükseliyor bulduk bizimkeleri
( maxsimus ile şirine hızlı adımlarla dumanın yükseldiği yere doğru yürümeye başiladılar )
ALpMontana: bence artık aramaya hep beraber devam etmeliyiz. bir kaç kişiyi daha kaybetmeyelim.
theozy: haklısın. hadi arkadaşlar yeteri kadar dinlendik. hep beraber, aramaya devam
(kahramanlarımız hep beraber yola koyuldular. maxsimus ile şirine olmadan dönmeye bu adadan kurtulmaya hiç niyetleri yoktu )
maxsimus: az kaldı şirinem bak yaklaşdık.
( evet yaklaşmışlardı. ama dumanın çıktığı yerden garip sesler geliyordu )
şirine: bu gelen sesler çok tuaf. sakın adada yaşayan başkalrı olmasın.
maxsimus: korkma yahu denizin ortasındaki adada kim nasıl yaşar
şirine: biz yinede dikkatli olalım öyle pat diye çıkmayalım ortayı maxsimus
maxsimus: peki şirinem peki için arhat edecekse öyle yapalım
( iyice yaklaşmışlardı. sesler artık daha net duyuluyordu. büyük bir ağacın arkasına saklandılar. ve gördükleri manzara hiçde hoş değildi. şirine haklı çıkmıştı adada yerliler vardı. )
şirine: ben sana demiştim maxsimus bak işte yerliler
maxsimus: tamam panik yapmadan sessiz bir şekilde geri geri yürüyüp kaçıcaz
( geri geri yürümeye başladılar ama daha bir iki adım atamadan sırtlarına deyen sert bir cisimle irkildiler. korkdukları başlarına gelmişti. maxsimus yavaşça arkasına baktı ve elleri mızraklı iri yarı dört tane yerliyle karşılaştı. yerliler mızrakları onlara doğrultmuştu ve hiçde dost canlısı durmuyorlardı. aralarında tuhaf bir dille konuşmaya başaldılar. )
Y : oooooofff şunlara bak dayı oğlu bu akşam ziyafet var ziyafet
Y : reis bizimle gurur duyacak belki rütbe bile alırız hehe
( yerliler sert bir şekilde bağırıp maxsimus ile şirineyi itmeye başaldılar onları kabilenin reisine götürdüler )
Y : reisim bak bak neler bulduk. ikitane beyaz insan yimede yanında yat hehe
reis: la size helal olsun nerde buldunuz bunları
y : az ilerde bulduk reis uyanıklar ağıcın arkasına saklanmış sizi kesiyorlardı.
reis: iyi iyi aferin size. en son yediğimiz o dangalak misyonerlerden bu yana baya zaman geçmişti hasret kalmıştık insan etine.
y : eeeeee reisim artık bizede birer ödül verirsin
reis: dur hele ateşler yakılsın şenlik başlasın ziyafeti bi çekek yarın alırsınız ödülleri
( kabilede tuhaf bir hareketlilik başlamıştı maxsimus ile şirineyi ortada yanan ateşin yanına getirip birbirlerine bağladılar. yüzleri boyalı yerliler etraflarında dönüp dans etmeye başladılar )
maxsimus: korkma şirinem kurtulucaz korkma arkadaşalrımız bizi bulacaklar
şirine: ne kurtulması yaa ekmek arası köfte olucaz
( maxsimus şirineyi teselli etmeye çalışıyordu ama oda ümidini yitirmek üzereydi )
sonsuzluğa: arkadaşalar ilerden sesler var bakın bakın sanki bide ateş yanıyor
iSpiK: evet ama maxsimus ile şirine ateşi nasıl yakacak
bim_28: ispik haklı hem bu sesler bi acayip
magneta: bence tedbirli olalım ortada tuhaf bir durum var
apocalyps: theozy ne yapıcaz planın nedir
theozy: sessiz bir şekilde dikkat çekmeden yaklaşalım
mazlum5: bismillah bu ne yaaaaa
SHARK: amanın bunlar yerliler
texas82tr: iyide ne yapıyorlar öyle niye bağlamışlar bizimkileri
crazyboy_9999: valla zorunlu misafir etmişe benziyorlar
blackarmy: bence daha fazla beklemeyelim bunların niyeti kötü
J@CK@L: yav bırakın beni şunların alayını bir banlıyım yaa
react0r: sakin olun acemice davranırsak bizde güme gideriz bi saldırı planı lazım
ALpMontana: bence dört gurup olup dört cepheden saldıralım
lazaslan: bence bir gurup onları şaşırtıp oyalasın diğer gurupta maxsimus ile şirineyi kurtarsın.
TuRK_HaRD: oldu sonra o oyalamaya çalışan gurubu nasıl kurtarıcaz
J@CK@L: benim bir fikrim var oraya önce ben gidicem. yerlileri oyalicam. bir gurup şu bantlı arkadaşları ve hanımları alıp sahile gitsin ben onları oyalarkende bir gurp maxsimus ile şirineyi kurtarsın.
theozy: J@CK@L bu intihar olur başka bir plan lazım
J@CK@L: başka çare yok zaman daralıyor gözümüzün önünde kebapmı olsunlar ya hep beraber kurtuluruz burdan yada bizde menüye dahil oluruz.
theozy: haklısın galiba. evet hh liler hazırmısınız arkadaşarımızı kurtarmaya. suskun, mazlum5, magneta, KaRma siz sahile gidin ve bizi bekleyin. diğerleri benimle kalsın. J@CK@L hareket ettikten sonra uygun zamanı bekleyip yerlerimizden fırlicaz.
J@CK@L: hadi ozaman gazamız mübarek olsun
(J@CK@L yerden koca bir taş alarak yerinden fırladı. uygun mesafeyi bulunca taşı fırlattı. taş kabile reisinin kafasında patladı. reisin kafa kabak çiçeği gibi açıldı. ne olduğunu anlayamayan reis yandım anam diye bağırdı.
Y : o neydi lem
Y : çalıların arkasından şu beyaz insan attı taşı
Y : abovvv reisin kafadan bi kafa daha çıktı
y : la bizim reisdede ne küçük beyin varmış du bakimmm fındık kadar bişey la. burundan kanca sallasın çıkar heralde hehehehe
( reis bir yandan acılar içinde kıvranıyor bir yandanda yakalayın şunu diye bağırıyordu. kahramanlarımızın istediği olmuştu. reis ve oğlu hariç herkes J@CK@L'ın peşine düşmüştü. theozy ve diğer üyler yerlerinden fırlayarak maxsimusla şirineyi kurtardılar. )
reis: oğlum mızrak at şunlara yimeğemizi çalıyorlar
reisin oğlu: ay baba aşk olsun kıyılırmı bunlara dağ gibi adamlar ayol
reis: oğlum oğlan oğlum benim sen bunlara kıy ben sana muhafızlardan harem kuracam.
reisin oğlu: ay ne o öyle siyah siyah bıktım ayol şunlara baksana bembeyaz un gibiler
reis: ulan o son misyoneri geç yemekte hata yaptık onun eserisin sen
reisin oğlu: o konuyu hiç açma baba misoş'u nasıl yediniz nasıl kıydınız ona
( kahramalarımızın şansı yaver gidiyordu reis'in oğlu gay çıkmıştı ve bizimkilere saldırmamıştı. reis ile gay oğlunun bu konuşmalarını fırsat bilip sahile doğru kaçmaya başlamışlardı bile )
theozy: koşun durmak yok koşunnnnn
apocalyps: J@CK@L ne olucak
theozy: hele bir sahile varalım. J@CK@L yedirtmez kendini
( J@CK@L önde yerliler arkada müthiş bir kovalamaca yaşanıyordu. J@CK@L' da yönünü sahile çevirmişti ve varmak üzereydi. theozy, onla kalan üyeler ve maxsimus ile şirinenin koşarak geldiğini gören sahildeki üyeler büyük sevinç duydular. fakat geriden gelen J@CK@L ve peşindeki yerlileri görünce bu sevinç kısa sürdü. ve hep birlikte kaçmaya başladılar. J@CK@L' da kısa sürede onlara yetişti. yerliler hiç pes etmiyordu. kahramanlarımızı kayalıklara kadar kovaladılar. ve orada sıkıştırdılar)
theozy: millet hakkınızı helal edin.
react0r: helal olsun
qapRis: şu garibanların bantını açında bari böle ölmesinler
kaansaglik: oohhhh beeee dünya varmış yavvv
( birden inanılmaz bir şey oldu kaansaglik' ı gören yerliler yere kapanmaya başladılar. ayaklarınında bantınada açan kaansaglik yüksek bir kayaya çıkıp bağırmaya başaladı )
kaansaglik: üleennn bana bakın bu adanın yerlileri sizlermisiniz. ayıp ayıp insan adasına gelen yabacılara böylemi yapar. bu adada disiplinsizlik var buraya moderatörlük adaylığımı koyuyorum
lazaslan: noldu yaa niye saldırmıyorlar
bim_28: baksanıza yaa bunlar kaansaglik'a tapınıyor
J@CK@L: tapınacak adammı kalmamış yaa
apocalyps: ne olacak şimdi
blackarmy: ya bende hiç heyecan yok imrendim size
react0r: sende bıraksaydın finali başkası yazsaydı hallahalla
( durum ilginçti yerliler sahiden kaansaglik'a tapınıyorlardı ve o bağırdıkça sanki utanıyormuş gibi boyunlarını eğiyorlardı. yerliler elleriyle bişeyler anlatmaya çalışıyorlardı )
sonsuzluğa: ya bunlar heralde takip etmemizi istiyorlar
iSpiK: bir oyun olmasın bu
theozy: sıkıştırdılar zaten. ha burda ha orda ne fark eder. yürüyün bakalım kaybedecek bişey yok
( yerlileri takip etmeye başladılar. reisin yanına kadar gelip orda durdular. yerliler reise bişeyler söyledi. ve reisde kaansaglik'a tapınmaya başladı. kahramanlarımıza. en güzel meyvelerini ikram ettiler. ve geceyi geçirmeleri için bambu ağacından yapılmış barakalarını onlara verdiler. derin bir uyku çeken hh ciler. sabah yerlilerin sesleriyle uyundılar. yerliler yine kendilerini takip etmelerini istiyordu. dışar çıkan hh ciler ağaçatan yapılmış devasa heykeli put'u görünce yerlilerin neden kaansaglik'a tapındıklarını anladılar. put tıpatıp kaansaglik'a benziyordu. yerlilerin takip eden hh ciler sahile kadar yürüdüler sahilde reis oğlu ve kaansaglik onları bekliyordu.
kaansaglik: buyrun arkadaşalr siz beni mod yapmadınız ama ben size ağaçatn sal yaptırdım.
theozy: size derken sen gelmiyormusun
kaansaglik: gelmiyoruuuuummmm tabi bunlar beni buraya mod yaptılar. hehehehe
react0r: eminmisin bak iyi düşün
kaansaglik: eminim eminim beni çok sevdiler. hele reisin oğlu iyi çocuk bana çok samimi davranıyor. kesin kararım burda kalıcam
blackarmy: hehehehe reisin oğlu haaa tabi tabi kal sen burda hehehe
( hh ciler yerliler ve kaansaglik la vedalaştılar kabilenin reisi yedikleri misyonerlerin eşyalarını bizimkilere verdi. eşyalar arsında pusula vardı ve buda çok işe yarıyacaktı. sala binen hh ciler adadan ayrıldılar )
........ilkeeerrrrr ilkerrrrrr
texas82tr: bu ses ne yav ne oldu gene ilker kim
blacarmy: yav ilker benimde. buda annemin sesi ne oluyor bende anlamadım
..........ilkeeerrrr ilkkerrrr hadi uyan işe geç kaldın
ilker: ya dur anne kahramanlarımız sala bindi
.......... olum ne salı kalk hadi
ilker: eyyyvahhh saat 8.30 yine geç kaldım. bu hackhell'i hayatımdan çıkarmam lazım
.....................................................son...................................................