Hackhell Torrent ile Yazılım Dağıtımına Başlasın.

Çok güzel fikir bende destekliyorum... En azından bir site ile anlasılıp oraya upload yapılır. Site içinde bu kadar tıklanma buyuk bir kazanç oalcaktır bir yandanda...

:) şimdi neden gülüyo diye soracak olursanız bende torrent konusu açmaya geldim çok şükür benden önce bu teklif olmuş demekki hepimizde bi takım arayışlar var zaten bizi farklı klanda bu olsa gerek

rapidden artık gına geldi torrent linkleri verilirse müthil olur

HHtorrent olmasa bile en azından torent bölümü olabilir...

arkadaşlar bence fikir güzel ama zor dersenizki neden die bence suanki haliyle fazla bir seeder - leecher lazım kim olacak bunlar ancak gene v.i.p gibi bişey olabilir yada siteye belli bir sayıda kullanıcı alınır.sonuçta torrnet p2p gibi kaç kişi indirdiklerini paylaşacak ?

Aslında Torrent ' deilde Torrent Linkler İçin Bölümler Olaiblir...

Torrent' 1 sitenin maliyeti cok olur arkadasında dediği gibi hackhell share den farksız....

Torrent'in bir siteye maliyeti cok degildir. Film mi paylasiyorsun. Bir kez paylasirsin bakarsin seeder 2 uzerine cikmis siteden kaldirir yeni eklersin. Zor degil tabiki.

Fakat bu isin yasal boyutu var. Bu kismini kimse dusunmemis. Pirate Bay, Mininova.. Bunlar Torrent deviydi ama su an yok olma asamasindalar. Sebebi ise Yasal Torrente gecis yapmalari.

Torrent Site odakli degildir kullanici odaklidir. Hackhell sadece araci olur fakat boyle bir duruma da araci olmasi iyi birsey degildir.

-1 diyorum ben 3 5 film indirecegim diye Hackhell'in kapanmasina goz yumamam..

eet kesinlikle çok iyi düşünülmüş 4 gözle bekliyorum

bece torent olsa daha şık olurdu bukadar kaliteli birsitenin niçin torrenti olmasın..

Arkadaşlar torrent ile 4gb gibi bir dosyayı iyi bir torren sitesinden LimeWire ile 5 saat te tamamlarsınız.

arkadaşlar torrent torrent diyorsunuz da torrent sadece indirenlerin işine gelecektir.peki torrent açıldı diyelim torrent paylaşımlar oldu peki siz indirdikten sonra torrent i seed yani indirdiğiniz kadarını upload yapacakmısınız ki hiç sanmıyorum.yapmadğınız takdirdede leecher sayısı çok yükselecek seed sayısı çok az olacak bölelikle indirme hızı çok az olacak.onun için hiç torrent işine hiç girmeyelim bile onun yerine alternatif siteler var mesela Filebox - Upload. Organize. Share. Profit. gibi 100gb akadar tek link destekliyo.ve hızlıda indiriyo.bu gibi sitelere paylaşalım bence ve dosya 700 gün download edilmezse siliniyo.bence bu site eğer verimli olursa torrentten binkat daha ii.üstelik tek link olunca iso halinde veririz bölelikle rar ın saçma sapan crc hatalarına maruz kalmayız...

Süper fikir bence..:)
Diğer torrent siteleri gibi de olabilir..

Gerçekten güzel bir fikir, site yöneticilerinin bence bu işe el atması gerekir.

ewt ya bu olmalı . allah rapidin belasını versin

Geri