Hackhell Torrent ile Yazılım Dağıtımına Başlasın.

DeNSiZ

New member
Reaction score
0
Ewt bu benim önerimdir Çok büyük boyutlardaki programları Rapid vd. sitelerden çekmek hepimiz biliyoruz Zulüm. Niçin Torrent link ler verilmiyor veya HHİZLE, HHTUNEL, HHOYUN, HHRESİM varda niçin HHTORRENT YOK.....

Bende beğendim önerini düşünülmesini öneriyorum.

Tşk ederim arkadaşlar mesela şuna Tell Me More English v7.0.1 Premium indirmek istiyorum ama 14 adet rapid link bitmez :) vaz geçtim :)

Bu kadar üyesi ve seveni olan bu sitenin yöneticileri, senin bu önerini göz önünda bulunduracağını düşünüyorum.

bencede torrent ile dosya paylaşımı yapılsa daha iyi olur..

Bu önerinin gerçekleşmesini beklemek çok saflık olmaz. Umuyorum ki olacak.

Kesinlikle çok iyi bir fikir.

ben daha önce düşünmüştüm bi kaç arkadaşıma sordum açma dediler olmaz dediler içimi kararttılar :p

ama sen iyi düşünmüşsün konuyu acıp inşALLAH olur boyle bi uygulama =)

tmm da torrent bu şekilde calısmaz ki. torrent'in calısma
mantıgının detaylarını bilmiyorsunuz.

tmm da torrent bu şekilde calısmaz ki. torrent'in calısma
mantıgının detaylarını bilmiyorsunuz.

bilmiyorsunuz demişsin : ) . Bilmeyenler olabilir ama eminim ki bilenlerde az değildir =)

Evet Çok Mantıklı :) Ama Bide Şu Var Depolama Olayı Çok Masraflı Olacaktır Bunun Yani HHshare Projesinden Farksız Olacaktır Bence

bencede bi hhtorrent olsa süper olur

evet torrent dosyalrımı paylaşmaya hazırım.

Aslında Torrent ' deilde Torrent Linkler İçin Bölümler Olaiblir...

Torrent' 1 sitenin maliyeti cok olur arkadasında dediği gibi hackhell share den farksız....

bencede bende katılıyorum rapid ölüm oluyor premium yok coğu arkadasımızda ama toreent paralı bir şey gerektirmiyor ve tek parça halinde gb lar yüklenebiliyor rapidde dosyalara güvenmekte sorun teşkil ediyor bir part arzalı olsa tüm indirmeler boşa gidiyor torrent işinin site yöneticilerinin takdiri olduğu aşikar umarım bu isteğimiz en kısa zamanda gercekleşir saygılar ...

Geri