HackHeLL Toplist [Sitenize Binlerce Kişiye Duyurmanın En iyi Yolu]

Solariz

Administration
Reaction score
0
Hackhell.com Artık Size Birde Toplist hizmeti veriyor sizde sitenizi kayıt edip reklamını sağlayabilirsiniz..

Tabiki Dark_Angel dan :)

hadi be çok güzel oldu bu valla ya çok teşekkürler hemen eklicem :D

Evet Arkadaslar Sitenin Hitine Cok Buyuk Yarar Saglayacagina Kesinlikle Inaniyorum.
Yine 1 Ilk
Yine Hackhell

Ellerinize Saglik...

Bende baslık acıcaktım Solariz benden önce davranmış :)

Evet yeni bir uygulamayı daha başlattık arkadaşlar HackHeLL Toplist... Bundan sonra Sizde sitenizi HackHeLL Toplist'e kaydettirek Hackhell uyelerının sizin sitenizi tanımasını ve sitenizin günlük hitlerini istatistiklerini takip edebilirsiniz... Bu hackhell da sitenizin reklamını ücretsiz yaptırmak için bir fırsat ;)

HackHeLL Toplist'e Ulaşmak için www.hackhell.com/toplist tıklamanız yeterli iyi forumlar....

saol dark çok iyi oldu çok kişiye yarar sağlıyacaksın ellerine sağlık :)

güzel elinize sağlikta sitede Hachell yaziyo bannerda sanirim k eksik

™Âđmîŗâł' Alıntı:

Banner'ı hazırlayan Solariz bugün oda benımle bırlıkte baya yoruldu test etmek için gözünden kaçmış olmalı düzelticektir sabah :)

görünüşü falan çok güsel ya.. baa ii olmuş ellerinize sağlık..

™Âđmîŗâł' Alıntı:

bu ne dikkat gecenin bu vakti :D o kadar girdim inceledim baktım hiç dikkatimi çekmedi :confused:

Yakalarim ben.. önem verdiğim şeylere dikkat ederim :) hem senin gözün adulttan baska bişi görüyomu lem :D

™Âđmîŗâł' Alıntı:
Yakalarim ben.. önem verdiğim şeylere dikkat ederim :)

sanki biz önem vermiyoz töb töbe :rolleyes:

yaws yine bi yenilik daha walla çok güzel bişey.gözlerim yaşardı bu güzel haberler karşısında bu gece:Dyayında ve yapımda emeği olan herkese teşekkürler

evrenbesiktas' Alıntı:
hani lem benim resmim dark :D ünlü et len beni 600bin kez göstertmek istiyorum :D

ahuahuaha seni bi ünlü edrim şaşar kalırsın değil 600bin milyar kez göstermek zorunda kalırsın :D

arkadaş :) bende şimdi fark etim kendime gülmekle meşgulum acele yaptım düzelitiriz problem diil beyenmeniz güzel

güzel sistem olmuş dark . ama işte şu oyunları da halletsen be hocam :)

Geri