Hackhell Tişörtleri,Yüzükleri Olsa???

YaaAAA hocam oneri superr hatta hackhelle girerken herkes O T-Shirtleri giysin ... :):)

İşte öneri güzel ama bir hareket yok.Hadi ama yani çıkartılacaksa bi faliyete geçilsin.

Yav yapılsa cok ii olur ama gerçekten de zor nihil
1-Aynı şehirde olanlar war olmayanlar war
2-Aynı ülkede olanlar war olmayanlar war
3-Bir kargo bununla pek uğraşmaz
4-Site kendini geçindirmek için zaten siteye bir sürü reklam koyuyorlar

ANLIYACAĞINIZ ÇOOOOOOOOOOOKKKKK ZOOOOOOOOOR :)

hımm

ben memnun olurum ama bundan 15 20 gun once bu oneriyi getirmistim kimse umursamamıstı hatta biseler hazırlamıstım ama bayram nedeniyle memleketteyim konyada evimde sablonlar baya hos seyler aslında kimse umursamadı diye bi kenara kaldırmıstımda diyebiliriz.benim bu oneriyi getirmemdeki amac site sahiplerine az da olsa bi katkı saglanabilir sitenin daha iyi olabilmesi icin diyeydi .cok maliyetli bise deileb fazla : t-sortler 2 lira sweetlerde 3 lira en fazla maliyet baglantılarımız da var izmirde ama tabi takdir sizin ...
saygılar..

olur bence ama iyi organize edilmesi gerekli satışı falan
neden olmasın

valla ya gerçekten bi yüzük falan yapılsa süper olur ya! düşünsene markalaşacağız yani. gerçekten süper. allah yürü hackhell demiş yol vermiş abi. sonuna kadar kullanmalıyız bu fırsatı diyorum ve yönetimin düşüncelerini bekliyor, yönetime her düşüncesinde saygı duyuyorum.

valla yapılacak bişi varsa ben arim:):)

kumaşları kesirim veririm kim basacaksa reklam slogan vs bastırar

sonrada dikerim:):)

en azından ankara istanbul ve izmir gibi büyük şehirlerde denenmeli

Arkadaşlar konunun netlik kazanması bakımından anketler forumuna bu konuyu lanse ettim.Bir de forum sonuçlarına bakalım isterseniz.
Şunu belirtmek isterim ki Hackhell kullanıcılarının büyük bir kısmı bu işin gerçekleşmesinden yana.Geride kalan istemeyen kısımın da yarısı kararsız yarısı da sabit fikirli.Takdir sizin.

ben almam kendimi deşifre neden ediyim bi ton site hackleniyo hackhell yazılıyo ya birisi karşşıma çıkarda senin siten beni hackjledi falan filan al sonra başına belayı
Tırsmaktan değil cezaevine girmekten hoşlanmıyorum

Valla Ben Gururla Giyerim adam bana Öle Bişi derse Kekstara yermisin derim kekstra hacklenen oluo yani adam :) adam olsun hackletmesin sitesini Dark_Angel Bir sözü vardı hatırlarsanız Şurda 100,000 e ne kaldı bizim reklam a diil adam gibi adamlara ihtiyacımız var :) Ben hackhell bardaklarını veya tişörtlerini sabırsızlıkla bekliyorum Dark_Angel Veya Solariz Bu konuyla ilgilenilirse sevinirim.

Hadi ama bi harekete geçin.

tekstilden anlayan bi eleman ölçü verebilirmi acaba, boyut olarak nasıl
çalışıcaz resmi, uğraşıcaz sonradan büyütüp küçültmek kaliteyi bozar, başlanan ölçüde
bastırmak gerekir... yada boş bi tişört resmi bulup ona göremi yapıcaz, onunda ölçüleri
lazım..

ps bölümünde hallederiz tasarımı,

Bir anket yapılsa nasıl olur bu olayla ilgili bakalım isteyen sayısı mı daha fazla istemeyen mi??

YAW İSTİOZ heLe bi basılsın tşörtLer ben Çıkar CaDDe de satarım waLLa Kapış KaPış Gider
4 adet Halen ısrarLıyım Sonuna Kadar da varım- olmuycak iş değil çok çok basit
yeterki emellerinizde samimi olun

çok güzel hazırlanmış bir sistem olması lazım arkadaşlar imkansız degil ama zor

Benje zor da değil ya neden zor olsun.Yönetim öncelikle duyurulara bu konuyu eklemeli.Ciddi anlamda gelen yorumlar göz önüne alınarak örnek bir tişört çıkartılarak istenirse seri üretime geçilmelidir:D

bencede birileri t shirt tasarlayıp bi başlangıç yapsın,
olmayacak die bişe yok :p

kazanova ben makara geçiyom tabiki giyerim :D
vallahi benim tanıdıklar var onlara bi gidip akıl danışırım:eek:

Geri