Hackhell Tişörtleri,Yüzükleri Olsa???

hıc rastlamadım yahu öle hackhell sticker ı olan arabaya sen nerde oturuyon rulet :) buarada kısa kollu yada uzun kollu fıyatının okadar yuksek olması cok zor bı kar amacı gudulmeyecek bu tısortlerden malıyet fıyatı neyse o fıyattan karsı odemelı kargo ıle gonderılıcektır arkadaslar aranızda bunu bastırabılecegımız tanıdıgı olan yada bılen bırı varsa aslında cok daha ıı olur aramak zorunda kalmayız bole bır yer ...

İstanbuL

TuzLa dayız Bİz Dark ..Aracı görmemen normaldir o yüzden ...
Seni Avrupa yakası olarak biliyorum ama

ya en azından gıyıLebılır tarz da bi şey olması daha kalıcı olur + fiyat çok düşük 10 ytL ye ne verioLarki ucuz olur geçici olur o yüzden tereddütteyim

Bu oLay olursa M beden 4 Adet İstiyorum şimdiden

sırf senın ıcın konfeksyon ısıne gırerım he :) 4 adet ne yapcan yahu

BeNde Kuzen Çok DarK Çok güzel Bi Hediye Olucak bu Sweat Ler

Düşünsene istikLaLin orta yerinde Üzerinde o Sweat Slogan Zaten 10 numara
''BAZI ALIŞKANLIKLAR ZARARSIZDIR'' bi Kaçda Logo iLe süper olur Farkımız FarK ediLir...

4 adetine şimdiden talibim

yapalım deyipte sonra yaw ben o kadar para vermem yok çok pahalı yok berbat olmuş gibi şeylerle karşılaşabiliriz..
bu yüzden örnek bi kaç tane olsun.ödeme peşin olsun, kargo ödemeli olsun.
bu şekilde zarar etmemiş olursunuz.(benden bi öneri)
bu arada mendil e de bastirin bu aralar en çok onunla reklam yapabilirim:)

1)Tişört beğenmeme sorunları için sadece yöneticilerimizin anlaşıp ortaya koyacakları tek ve standart bir tişört olacaktır.Burada beğenenler önce parasını ödeyecek daha sonra kargoya verilecektir.
2)Fiyat konusunda da önce paralar toplanır daha sonra dagıtımlar yapılır.Yani kimsenin elinde mal artışı olmaz.Ha para nasıl toplanır?Olabiliyorsa Kargo yolu ile.Veya herhangi bir kredi kartı numarası ile.Veya bu işle tam olrarak ilgilenen birinin hesap numarasına para transferi ile gerçekleşebilir.
3)Bence şunu yapmayalım burada şu tişört şöyle bu tişört böyle diye çok yoğun bir tartışma ortamı hazırlamayalım içerisinden çıkamayız.Herkesin keyfine göre gitmemiz sizinde takdir edeceğiniz gibi mümkün değildir.Ancak birkaç örneklerle belirli bir seviyede bi tişört bastırabiliriz.
4)Bu konu ile ilgili bir önerim daha var bilmiyorum ne dersiniz.Örneğin tişört fiyatı 10 ytl biz bunun üzerine tüm tişört almak isteyenlerden 2 ytl daha alsak.Bunun 2ytl sini kimsesiz çocuklara veya herhangi bir hayır kurumuna bağışı gerçekleşse.Bu önerim tabi ki çok fazla istek olursa gerçekleşir değilmi.Yani 10 u veren 12 yi de verir.En azından bir yerlere de katkımız olmuş olur.Bu benim görüşüm siz ne dersiniz???

nihil' Alıntı:
4)Bu konu ile ilgili bir önerim daha var bilmiyorum ne dersiniz.Örneğin tişört fiyatı 10 ytl biz bunun üzerine tüm tişört almak isteyenlerden 2 ytl daha alsak.Bunun 2ytl sini kimsesiz çocuklara veya herhangi bir hayır kurumuna bağışı gerçekleşse.Bu önerim tabi ki çok fazla istek olursa gerçekleşir değilmi.Yani 10 u veren 12 yi de verir.En azından bir yerlere de katkımız olmuş olur.Bu benim görüşüm siz ne dersiniz???

+1000... bencede hem böylelikle sosyal hayatada yardımda bulunmuş oluruz hemde insanların akıllarındakı yasadışı fikrinide azaltmış oluruz.Dark bence tişört veya başka bir şeyler basılacaksa böyle bir şeylerde yapmak daha hoş olur.

ben denızlıdeyım tekstıl bılıonuz durumu tanıdıklarda war yanı uygun fıyata yardımcı oluRUm hanı mınımum fıyata yaptırabılırız burda ;) yaw öle dandik bi kumasada yaptırmıyaLım ya :) :) bu arada c*gic*gi wardı ya bı aralar burda 1-2 kısıde onların t*shırt unu gormustum ben... sıyah atlet ustune bastırmıslar .. bizimki biraz daha kaliteli olsun yaw :D

iSpiYonCu' Alıntı:
ben denızlıdeyım tekstıl bılıonuz durumu tanıdıklarda war yanı uygun fıyata yardımcı oluRUm hanı mınımum fıyata yaptırabılırız burda ;) yaw öle dandik bi kumasada yaptırmıyaLım ya :) :) bu arada c*gic*gi wardı ya bı aralar burda 1-2 kısıde onların t*shırt unu gormustum ben... sıyah atlet ustune bastırmıslar .. bizimki biraz daha kaliteli olsun yaw :D

Evet giyilebilecek kalitede olsun sırf yapmak için yapmayalım derim benim aklıma gelmemişti arabanın arkasına yazdırmak neyse şu 206yı bi alayım hemen yapıştıracam :) Dark trafik cezasınıda hackhele kestireyim :)

bayabi zor :) olması :D

kaptan katılıyorum sana ;:D

adres63' Alıntı:
Evet giyilebilecek kalitede olsun sırf yapmak için yapmayalım derim benim aklıma gelmemişti arabanın arkasına yazdırmak neyse şu 206yı bi alayım hemen yapıştıracam :) Dark trafik cezasınıda hackhele kestireyim :)

bencede yani güsel bişey yapılsın

dostum cezayı boşver reklam ücreti al dark abiden:)

şimdi bi' kaç şey dicem

1) 12 ytl nedir ki bence basılsın 2 ytl'yi de bi'yerlere bağışalayalım..
2) olursa ben de alırım ama herkesin bedeni aynı değil ki...
3) Bi'de Paypal, kredi kartı, hesaba para yatırma fln. olmasın... Kargo ile olsun alırım yani o zaman kesin....

Yani öneriyi sunduk takdir artık size kalmış bir durum.Bu en sonki sundugum öneriyi de göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.Ha neydi bu en sonki önerim?

Kargoyla geri ödemeli olsun daha kredi kartım bile yok:D paypal falan hiç anlamam zaten.
Bide 2 Ytl bağış yapalım demişiniz,yapalım tabi canım bi hayrımız dokunsun bari Hackhell olarak:D

Posta Çekiniz Vardır HerhaLde Kredi Kartı oLmıyan ArkadaşLar için DarK_AngeL Adına bir HavaLe de Olur ya yaterki isteyin ArkadaşLar istedikden Sonra aŞAmıycağınız İş Kalmaz Emin OLun...
Halen daha 4 adet Medium Beden Sweat aLmak istiyorum ben

RaKamlarınızı yazın biLeLim nekadar Gider ne Kadar Gitmezzz ¿

ben bu konuyu onceden actigimda bole degildi durum reactor abimizde ole diyo dark abi yollayabilirsen amerkaya bi bes tane ayri ayri valla lisede giyerim yabancilari cekerim siteye :D iyi olur valla

Yani gardaşlar dostlar bu burada böyle lafla olmuyor.Anlaşılan herkes istiyor.Hatta bi anket yapın bakalım sonuç ne olacak.İsteyen sayısı fazla olursa isteğe göre basıma geçelim.Lafla su gemisi yürümez hadi atack yapalım.Öneriyi sunan da geliştiren de benim ne hikmetse konuyla ilgili hiçbir teşekkür basan olmamış çok şaşırdım.Bari şimdi basın teşekkürleri ya..

Geri