HackHeLL Tişört [Anket]

Hackhell Tişörtlerinden Hangisi Basılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gne güme gidecek gibi ama gitmeyecek bu sefer . evet yarın akşam 21:00 son dur . arkadaşlar . 180.000 üyeli sitede sadece 82 kişi oylamış . ya almıyacaksanız bile oylayın .

ben nakıscı bır arkadasıma bastırmıstım 2 tane numune ama uzun suredır sıtede yokum eskı hackhell armasını basıp altına kartal tugrası koyup biri bizi durdursun yazdırmıstım ama bu avrupa yakası işi bk. etti şimdi giydiğimde herkes avrupa yakasından çalmışın diyor anlatamıyorum bu bizim sloganımızdı diyorum anlamıyor kimse avrupa yakasını buradan protesto ediyrum. bu arada tshortler basılırsa baskı cok güzel olur benımkıler baya bı abartılı duruyor cunku...

5-6-7 bunlardan biri olursa gayet guzel olur.

su avrupa yakası yayınlamasa süper slogandıda

bitti mi?.. 9u mu alıyoz şimdi? hade alalım, nasıl alıyoz?? :p

SickDreTh' Alıntı:
ee abı nooldu bu ıs xsir,revo bı cvp verın hocam!!

oylamanın bitmesini bekliyorum, konuyu izliyorum şuan. ayrıca açıkçası bu modeller içime sinmedi, daha yaratıcı şeyler olabilir bence. ben birde forumda ki grafik bilgisi falan çok iyi olan arkadaşların bi konu açıp birlikte yada birbirlerinden tamamen bağımsız çalışarak yeni modeller yapmaları taraftarıyım. sonuçta güzel bir işe kalkışıyoruz ve insanın içine sinen bişey olmalı. bakın ben yada xsir farketmez. bu işi kim alırsa, kim üstlenirse çok yorulacak. siparişler, baskı takibi, en sonda kargo ve teslim alınıp alınmadığının takibi. kulağa kolay gelebilir, belki kolay iş yaff ta diyebilirsiniz. ama şunu söyliyeyim. bi işi ciddiye alıyorsanız o iş zor olmalıdır. dediğim gibi, forumun önde gelen grafikçileri bence kısa sürelik bi çalışmayla çok güzel modeller çıkartabilirler. zaten bunu Genco ile de konuştuk. ondan haber bekliyorum bu yeni tasarımlar konusunda. ben grafikerlerle konuşacağım dedi ama msn'de denk gelemedik bi türlü. bu hafta masama pek fazla oturamıyorum. tabi msn'de açmıyorum haliyle :(

9 numara seçilecek sanırım, ama dediğim gibi birazcık daha sabrederseniz yeni tasarımlara da bakmış olursunuz. inanıyorum ki grafikerlerimiz kısa sürede çok güzel tasarımlar sunabilir size.

bilmiyorum . şimdi 1 haftadır anket açık :) millet beğendi . 1 hafta daha bekletmek saçma olur bence :)

oylama kapanmamış ama biz kapatalım =)

1 ve 9 arasında karar alınmıştır . yarın ben bir konu daha açacagım . alacak kişiler konuyu açtıktan sonra pm ile bildirebilirler.

VALLA 8 VE 4 GÜZEL OLMUŞ şAhSEN BİRDE BUNLARIN YANINA KENDİ FOTOMUZU KOYSAK DAMAR OLUR HEEEE :D

6-4-3 bence.hatta bastırında bizde alalım yau...ben kaç zamandır plenlıyodum böle bi tişört yau:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri