HackHeLL tesekkürLer özLedik ama

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
yaklasık 2-3 gündür site kapalıydı gercekten baya özledik kapalı olduunda sunu anladım ama bu site sadece dark_angel ın solariz in kady nin nede Chamfer in diil bu site en son üye olandan en eski üye olanın sitesiymis herkes o kadar sahıplenmıs ki msnde konustuumuz arkadaslar olsun camfrogda konustuumuz arkadaslar olsun zaman gecmio nası yapsakta zaman gecirsek diye konustuk eskiye dönus yapıp herkes counter oynamaya baslıcaktık nerdeyse kimse baska sitelerde gezmek istemedi yada gezemedi sıkıldı valla özlettin degerini anladık... iyi forumlamalar ;)

aslında acmamamız gerekıyor henuz cunku hala layeredtech deyız.. ama baska bır dc bulana ve tasıyana kadar kapalı kalmamız anlamsız olucaktır yaptıgımız yıne bır rısk ama denemeye deger .

Haklısın kardesım..gercektende hackhell bı aıle gıbı..Umarım bu sekılede devam ederız..

Bızı ne kadar durdurmaya calıssarda bız hep ayakta kalıcaz

valla cok özledik ya umarım bi daha ayrı kalmayiz

umarım bu problem daha cok buyumez ve eski gunlerimize doneriz

umarım en kısa zamanda kesin bir çözüm bulunur ve kaldığımız yerden devam ederiz....neyse bu kadar olsun bizim olsun ona da razıyız....:) kimse bizi durduramaz.....

her aksam bi hackhel dolasmaya gelirim adet gibi oldu dogrusu :) insallah en yakin zamanda layer kalkar bol sanslar

herkesi çook özledim oh be buradayız yine sizleri çok seviyorum

3 gundur nete gırmıyom abı nesem kact1 ya resmen sınır oldum .. herSEy hackhell ıcın dıoruz ve reklarmları unutmuyor + forumdan ayr1lmıyoruss :D

Herkes forumun degerini iyi anlamıs sanıRIm :D

sonunda foruma girdim girdim adres çok hoş olmuş
LT ye isyan ettim yazıyı okuyunca yaptıkları saçmalık gerçekten :mad:
hepinize iyi forumlar :)

bende 2 gündür eletrık yuzunden baya bir netten uzak kaldım ama. HH gerçekden bağımlılık yapıyor. HH e girmezsem internetin anlamı kalmıyor.eee bu kadar da ii olunca nazar değiyo sanırım. ne bitmez çilemiz varmış:lol:

walla arkadaşlar ben yeni üyeyim ama bildiğim bişeyvar bi kç gündür siteyegiremiyodum ve bişeyi anladım harbi bağımlılık yapıyo bu

bencede açılması çok güzel ya hep gözum arıyodu sayfaya başka adres yazcağım dıye düşünürken hemen hackhell.com yazabılıyorum vallah b u sebebten ıkı gun nete gırmedın herkese ii forumlar iyiki varsınız

hackhell ailesini kimse bozamaz durduramaz bunu iyi anlamışlardı şuan 520 online var saat 12:33

biri bizi durdurdu yerine biri bizi duraklattı yazılsaydı bence daha uygun olurdur
çünkü duran bişey göremiyorum :)

kimse bizi durduramazzz :)

Geri