HackheLL Temmuz Ayı BuLuşmaSI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen geL..
Sen Rahat oL kanka DioSun yane :D
Her türLü kanka :D :goz:

Aynen Kanka ßen seni Getiririm Zeytinßurnuna iLerLeyen SaatLerde sonra aLem yaparız Aksaray senin Taksim ßenim :hhmanD

Aynen Kanka ßen seni Getiririm Zeytinßurnuna iLerLeyen SaatLerde sonra aLem yaparız Aksaray senin Taksim ßenim :hhmanD

oLm iCeCek oLan vaRsa i$i hemen tiCarete dökeyim xD..
ßizim dükkan vaR kanka..Gebzede xD KaSa kaSa qetireLim :p
Efes $i$e/Kutu : 2.35
Efes Fıçı Kutu/Fıçı $i$e : 2.45
Extra : 2.55
MiLLer : 2.65

Tuborg Kırmızı : 2.65
Tuborg Fıçı : 2.35
Tuborg Kutu : 2.15

YanLız Tuborg $i$ede kampanya vaR 2 tL :D $i$e dahiL kanka $i$eyi getiRene 20 kr$ veriyoruz :D
:durdurun

YanLız Tuborg $i$ede kampanya vaR 2 tL :D $i$e dahiL kanka $i$eyi getiRene 20 kr$ veriyoruz :D

istiosanız içki ticaretide yapalım yurt dısına :D bulusmaya mı gıdıonuz :D alem yapmayamı :D

Kanka Herşey Hoşta ßen içkiyi ßıraKaLi seneler oLDu :durdurun

burak sen ve diğerleri içmeyi düşünenler :W zıkkım için :W en azından içimde kalmasın diyecegim :W ne gereği var bekletip bekletip içmenin ille de içeceksen üzüm suyu iç :W puhahaha :W bana bak denetlemeye gelirim oklovayla yakalarsam kötü olur ablayı dalgaya almak var mı ttüüü

istiosanız içki ticaretide yapalım yurt dısına :D bulusmaya mı gıdıonuz :D alem yapmayamı :D

Maksat muhabbet..Muhabbet acıLsın o bakımdan :D

Kanka Herşey Hoşta ßen içkiyi ßıraKaLi seneler oLDu :durdurun

Bırak bu i$Leri devLet su i$Leri kanka..Bu kartLa$mı$ espri burda denir aNca.. yeme beni kamiL :D sen mezeLeri yeRsn boL boL :D

burak sen ve diğerleri içmeyi düşünenler :W zıkkım için :W en azından içimde kalmasın diyecegim :W ne gereği var bekletip bekletip içmenin ille de içeceksen üzüm suyu iç :W puhahaha :W bana bak denetlemeye gelirim oklovayla yakalarsam kötü olur ablayı dalgaya almak var mı ttüüü

Vi$ne suyu aLaLım biz :D

olm içki miçki demeyin zaten kafam bi milyon oldu bu saatte :vur

Senin doqu$tan kafan qüzeL orti :D

arkadaşlar temmuzda istanbuldaysam bı yere gıtmedıysem bılınkı aranızdayım :cool:

GeßzeLi eskiLerden ßir ßen kaLDım ßir Revani :durdurun

walla olsaydı mani gelırdım sızın aleme ıdo ile 1 bucuk saat :D keske gelebılseydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri