HackHeLL Tanıtım Videosu Çıktı =)

ızlemedın yapıom bu yorumu dıyer yorumlar guzel bende ınırıım bakıyım dedım ama guzel denıosa guzeldır ellerıne saglık :D:D:D

Arkadaşlar altı aylık mükemmel bir tanıtım filmi çalışması var.
sadece hackhell için özel bir çalışma hazırlıyorum.
büyük kısmı bitti sayılır aksilik olmazsa yayınlarım :)

Saymadım ne kadar oldu Hackhell deyim.. İşyerinde sıkılmaktansa oyun oynayayım dediğim bir günde tanıştım sizinle. Reflexive sağolsun =) O zamanlar bilmediğim ama sayenizde öğrendiğim crack ararken arama motorunda garip bir site belirdi "HACKHELL" diye. " İsmi bile enteresan Semacığım sen kaybolursun bu sitenin içinde " derken kendi kendime bir de baktım birşeyler öğreniyorum. Öyle fazla anlamam Pc den, rar, zip,v.b. şeylerden. Yetenek ve araştırma işidir onlar bana göre değil =) Ama yönlendirmeleriniz doğrultusunda ben bile birşeyler öğrenmeye başladım. En azından rar nedir, zip nedir, crack nedir =) Uzun lafın kısası; başım sıkıştımı PC ile hemen burdayım. Fazla konulara dahil olamasamda, hatta anlamakta zorlansamda takip etmeye çalışıyorum. Benim PC ile ilişkimdeki araştırmacı yanımı ortaya çıkardınız.. Müteşekkirim hepinize. Videonuz da gayet başarılı.. Başarılarınızın devamını dilerim..

Saygı ve selametle..

video linkleri kaldırılmış, bir kaç küçük değişiklikle konu yenilenmiştir

Geri