HackHeLL t-shirt TasarimLari ;)

fare_07' Alıntı:
karma bunların fiyatları hesap no:???

+ıspartaya kargo parası ????

ve ne zaman çıkıcak

manyak fare :durdurun
omurgalı olanıda bana hediye et :)

omurgalı olan güzelmiş gerçekten

Temaya Uygun Bir $eyler Tasarlasaydın Karma Daha iyi olurdu

aMa bunlarda cok iyi

maximus' Alıntı:

la olum babam buna ders vermez ona ben ders verıcem :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Nie wermesin Photoshop AcıLırken İsimLer Gecio Yha

Oraya KemaL Amca'nında İsmini Yazdırcam :D

hepsi güzel ama ilki süper olmuş emeğine sağlık teşekkürler

kesinlikle omurgalı olan çok güzel olmuş. gerçi hepside takdire şayan ama omurgalı yinede bambaşka

"BAZI ALIŞKANLIKLAR ZARARSIZDIR" diye slogan yazmışsın. yok abi ya bu hackhell'e üye olduktan sonra evde işte zamanımın önemli bir bölümünü forumda geçirir oldum. işten atılırsam nedeni "hackhell"dir ona göre.

eLLeRine SağLık KaRma...asLında ßu T-ShiRt TasaRımLaRını iLk ßen GöRdüm Msn'de..:D:D Yazmak Nasip oLmadı..Neden DeRseniz;ßan WaRdı...Ya ßen Gene Kafayı yedim...Nese En SondakiNi ßeğendim...ßence Çok ßeğenenLeR özeLden yaptıRaßiLir..ßizim Geßze'de T-ShiRt Yapan ßiR yeR WaR-{ßaskı FeLan YapıoLaR}...Tam ayNısını YapamasaLaR ßiLe Çok ßenzetiRLer ßence ßen oRdan yaptıRcam...En SOndaki Müthi$$$...

ellerine sağlık üstad, bende omurga desenli olan çalışmayı çok beğendim. iyi çalışmalar..

baskı için yapsan neler cıkarcan demekki:)tebrikler cok bomba olmus hepsi.acizane tavsiye omurga beyaz olsa daha iyi durcak sanki:)

1-5-7 Bunlari Baskiyaparsan KardeŞ 40 Tl Den Ilk Alicisi Olurum Super Harika

omurgalı güzel olmuş.
böyle çiçekli böcekli bişeylerde yapsaydınız keşke bayan üyelerimiz için :D

omurgalı gerçektn gsl olmuş ama kuru kafa sefmem :D

karma ben valla dogru söylim pek begenmedim hepside birbirinin ayni kuru kafa tarzi olmus.bu arada eline saglik.

ßen yeni gördüm..Hepsi birbirinden güzeller..
Keşke çizim olarak kalmasaydı da hayata geçseydi :goz:

Eline sağlık canım =)

gayet güzeller =)

Geri