..::HackHeLL T-Shirt (MonaLisaYiCizenKisi Anısına)::..

zorro2121' Alıntı:
ben avatar yaptım bile :) ama t-shird olayı olursa alırıs bi tane ........

:hhcool :hhcool

abi alırıs bi tane değil. ya alacağım xl vs vs de yada alırıs falan deme. ona göre sayıp baskıya sokturacağım. şu işi ciddiye alın arkadaşlar. diğer girişimler gibi yanmasın bu konuda.

MUTLAKA ALACAGM LARGE OLSUN MUMKUNSE!!!bıde sunun polarınıda yaptırın noolur yırtındım baq burda lutfen:D:Dtshıtde olsun ama kısın ortasında dötüm donar wala!!ayrıca hackhell uyelerının duyarlılıgına hayran kaldım bı hackhell uyesı olarak wala:Dellerınız dert gormesın ınsallah:Demegı gecen arkadasların hepsıne sımdıden cok tesekkur edıorm....

Efet.özellikle renkliler harika...:)

Çoğu Siyah Biraz Değişik Renklerde de Olursa Fena Olmaz Ben Alırım ;)

172hr.jpg

bu süper bunu günlük de giyerim :)

revolation ben alırım abi kesin.. yaz beni ama nasıl olcak kargoyla olur heralde...

icim bi garip oldu ya öle üzlemisimki mona yi ahh ahh ne gunlerdi ya -(

ya bişi isticem anladığım kadarıyla toplu bişi yapıcak gibi görünmüyor acaba bu tasarıların t shirtsiz normal resim olarak kayıtları var mı biri toplu olarak upload edebilir mi ben kendim bastırmak istiyorum ve bazıları t shirt kesimlerinden dolayı şekil olarak uygun görünmedi bana ilgilenirseniz sevinirim

KaRma' Alıntı:
Yonetim ßu konu üzerinde Ciddi durmuyor.. Ciddiye aLınmayan ßir $eyin üstüne gitmekde anLamsız.. Ama üyeLer oLarak bişeyLer yapabiLiriz..

Favorim

00101hx.jpg

bana kızgınsın biliyorum:vur :vur :( :( kendimi affettirmek için sana bundan bastırıp yollucam :victory

xxL dan bütün bedenere talibim para mühim değil

onurozcan mega Boyda istersin (=

Sende Hiphop'cı Tipi Sezdim (=

ememğine sağlık adres vereyim mi bacım hehehee

bu türk t-shirtler satsaniz ne güzel olurdu valla...

hepsi birbirinden süper..

bi acik cevap verseniz cok sevinirim ..

t-shirt ciktimi cikacak mi .. hangisi cikacak? :( bi cevap verseniz sevinirim ..

Geri