..::HackHeLL T-Shirt (MonaLisaYiCizenKisi Anısına)::..

Yaw burda hem işletme okuyan hemde tekstilden anlayan kardeşiniz var ama bide ufak bi sorun daha var :d
11 yaşımdan beri kumaşlarla içiçeyim ama daha bi kere erkek giyim üzerine çalışmışlıgım yoq :D

Zaten bu iş beni biraz aşar :D

Ama modeller gercekten cok guzel siyahda favori renk üstünde de hackhell olması cok guzel olur üstü acık mercedes gibi dolaşırım ortalıkda :D

X-SiR' Alıntı:

Sen Mi Yapıcan :utan

Büyük ihtimal :) revo ilede konuştum . isteyen iş yerinide arıyabilir :) ama önce yönetim bir baksın:)

1. arkadaşlar tam olarak 2 tane tişört seçilcek . ve o tişörtlerden kapşonlu ve uzun kollu(hem kış hem yaz için) tişörtler var.
2.Fiyat konusunda HackHeLL üyelerine mükemmel bir kampanya yapacaz..
3.Ücretler banka havalesi ile olacak .
4.Hele bi 2 tane yapılacak baskı seçilsin , 1 hafta en geç 2 hafta içinde herşey tamamdır :)

İyi günler...
---- gercektenn harıkalarrr buaradaa sabırsızlıklaa beklıyoruzz azz havaa atalımm yaww sokaklardaa :)) bu aradaa secım yapıldıktann sonraa kumas kalıtelıı olursaa ıyıı olurr plss ılk yıkmadaa solanlardann olmasınnn kumass..

bizde beklioruz güzel olması dileğiyle

yokkk ıadee etmekk ıstemıyorumm sadeceee kalıtelıı olsunn demekk ıstemıstımm......

x-sir baba bi de sana diorum
benimkini özel yap
imalat ücreti neyse ben veririm :d
üzerinde
rakı - hatun ve hackhell olmasını istiorum :d
sonradan sonraya ayyaş olduk :d

şimdi arkadaşım özel yapamayız :)

niye diye sorcaksın ama biz her yapım için ayrı film kullanıyoruz. Ve filmlerin her biri 75 ytl :) işte sorun burda oluşuyor . ben hackhell üyelerine yaparken kâr da etmicemki . yai hele bi alacak belli olsun yapcaz bişiler :)

arkdaşlar bide MonaLisaYiCizenKisi buu isimli üyemiz nerdee???

Ve T-shitlerden 2. sıradaki resmi çıkmayan Dark_Angel'in
favorisi zamanında iyiki bilgisayarıma kaydetmişim
632842726557688395.gif

(ilk mesajımada eklenmiştir) işte

00025gh.jpg

bim_28' Alıntı:
Ve T-shitlerden 2. sıradaki resmi çıkmayan Dark_Angel'in
favorisi zamanında iyiki bilgisayarıma kaydetmişim
632842726557688395.gif

(ilk mesajımada eklenmiştir) işte

00025gh.jpg

abii bu harika yaa ... bu olsun kesinlikle :D:D

arkadaşlar bir karar verin artık ve ön - arka baskıyıda belirtin pleas!!! her iki tarafa da aynı resim mi basılacak yoksa farklı bişey mi yapılacak? bunları belirtin de bir fiyat alayım firmadan. boşuna kaynamasın bu konuda...!!! takı olayına benzamasin.

aman ha aman XXL'ının yapmayı unutmayın....

ya bu konu daha onceden acıldı ama kimse ustlenip bastırmıyor t-shirt.. ya biri alsın halledebilecek biri de yaptıralım abicim istiyorum işte :)

revolation' Alıntı:
arkadaşlar bir karar verin artık ve ön - arka baskıyıda belirtin pleas!!! her iki tarafa da aynı resim mi basılacak yoksa farklı bişey mi yapılacak? bunları belirtin de bir fiyat alayım firmadan. boşuna kaynamasın bu konuda...!!! takı olayına benzamasin.
Bence ön sade sol göğüs hizasında T-shitin rengine uygun :hhman: olsun
baskılar arkada olsun en çekici şekli böyle olur...

arkadaşlar şu son grafikte bulunan baskı örneği var ya!!! bim'inde yorumları üzerine bu tip bir baskı yaptıracağım, yanlız bir ince ayar. sırt kısmında yazan HACKHELL yazısını kabartma olarak yaptırmak istiyorum. ama bana en az 10 kişi falan lazım. lütfen şu andan itibaren mesajlarınızda mutlaka alacak olanlar "mutlaka alacağım ve boyutu: .... olsun" yazısınıda eklesin.

ben avatar yaptım bile :) ama t-shird olayı olursa alırıs bi tane ........

:hhcool :hhcool

Geri