HackHeLL T-Shirt Anketi, Katılımlarınızı Bekliyoruz...! [[ 06-03-2007 / 13-03-2007 ]]

Hangi T-Shirt'ü Alırdınız...!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
revolation' Alıntı:
eee!!! bu kadar mıyız? hadi arkadaşlar. anket bittikten sonra ben görmedim vs vs dinlemem... oylamaya devam.

oke bende kullandım revo kızma :p

1. t-short önü ve 6. t-short arkasıda güzel durur

seninkide öyle,ordaki kız resmini genelde o yaş grubu sever.Alakasız, bir hackhell yazısı yapıştırılmış o kadar.

ULTRa_ABuZiTTiN' Alıntı:
seninkide öyle,ordaki kız resmini genelde o yaş grubu sever.Alakasız, bir hackhell yazısı yapıştırılmış o kadar.

adamım bende bi kızım zaten ben keyfime mi kendi yaptıgımı koyuyorum :durdurun yaş grubuda uygun ters olan ordaki model erkek :biggrin ya ABuZiTTiN yaaa:goz:

ayrıyetten 1 numara hoş onu sevdim...oyum 1.e

5. tasarımın arkası süperde
1. tasarıma verdim oyumu :D

anket yarın öğlen saat 12'de kapanıyor. sonuçlarda bi sürpriz olmazsa basılacak t-shirt modeli belirlendi diyebiliriz. son 12 saat, oy kullanmayanlara duyurulur.

Not: Anket kapanma süresi orada farklı biliyorum. ama günü harcamamak için öğlen oylama bitiyor.

abi varsa herpsinden birer adet adresime yollarmısınız?

ukâLâLık qibi oLmasında Basit CizimLer oLmus..

Her Sey ii qüzeL Destek Tam wereLimde..

Sadece Bastırıp KarqoyLa YoLLamayımı Düşünüorsunuz ?

Piyasaya Sürme qibi Bi İhtimaL warsa Yardımcı oLurum Her TürLü (;

DeeRPaRtY' Alıntı:

sadece birini bastıracağız malesef. hepsinen basamıyoruz...

DeeR tasarımların eklenmesi için süre verdik bu kadar öneri çıktı. bu arada piyasaya sürme gibi bi durumu bırak bu t-shirtlerden kar bile gelmeyecek HH'ye. ama yönetim ileride piyasa olayı falan derse o zaman konuşulur. ama inanın kar marjı falan yok. isteyene faturayı aldığımda fotokopisini t-shirtle yollarım sorun değil.

DeeRPaRtY' Alıntı:

hımm ukalalık gibi olmuş ewet !
ama tek deilsin tabi !

hani konuyu bölmek gibi olmasında
bana göre piyasaya sürülürse t shirtlerin orjinalliği kalmaz bir düşünün herkes etrafta biri bizi durdursun die HH t shirtleiyle geziyo ne özelliği kaldı o zaman

hakketen yaa. düşünsenize sokaga çıkıyoruz arkasında kocaman "biri bizi durdursun" yazan t.shirt. ooooo koçum naber ya bende hh denim. nick ney senin. hea sen o eleman mısın? :)tabi şuda var forumda tartışmış iki üye.. lem sen bana bunu demiştin.. ama piyasaya sürülürse böyle bişey olmaz ee zevkide kalmaz... markaşmaya başlamakk için küçük ama güzel bir adım.. ilerde bastırır parayı yaptırırız en kalitelisini...

мάgηєtά' Alıntı:
hımm ukalalık gibi olmuş ewet !
ama tek deilsin tabi !

ukâLayLıksa Konu ukâLanın KraLıyım magneta oke ? Tartısmıycam Bu Konuda SeninLe..

RekLamın iisi Kötüsü oLmaz..

Dısarda İnsanLar Bu T-Shirtü qördükce Üye Sayısı Daha FazLa HızLa Artıcaktır..

En Azından 3 ModeL BeLirLenip Geyik T-shirt Satan MaqazaLar war OnLara weriLmesi Taraftarıyım..

Bence sadece bir tasarım t-shirt basımı ile kalmasın... Hem böle farklı zevklere de hitap etmiş olur... 1. ve 6. tasarım bence çok hoş... ama 6. tasarımı oyladım biraz sade ve bi ağırlığı var die :D... Eğer bu taraflara gelirse almaktan çekinmeyiz... Yada adrese yollama gibi bişe varsa :D

ve süre bitmiştiR.. =)

birinci sıRadaki t-shirt açık ara birinci..

umarı hayıRlı oLuR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri