HackHeLL T-Shirt Anketi, Katılımlarınızı Bekliyoruz...! [[ 06-03-2007 / 13-03-2007 ]]

Hangi T-Shirt'ü Alırdınız...!

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi tasarına oy verebiilirsin kendi nickinle. Oy veren kişiler farklı olduğu sürece oy verebilir. CO BLACK de senin arkadaşın =) Geç de olsa Dürüst davrandığın için banını kaldırıyorum. Özür dilediğin için de tasarını tekrar ekliyorum.

Şimdi bırakalım da insanlar oyunu kullansın

1 numaralı tasarımın ön kısmı çok hoş fakat arka kısım biraz abartı gibime geldi. Arka kısma daha sade birşeyler yapılabilir.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Oylama bittiğinde klone oylar çıkarılacak ve kişiler için gerekli işlem yapılacaktır.

YeniBitElemResmi-1.jpg

YeniBitElemResmi-2.jpg

zaten oylamanın açık olmasının sebebi bu.. Bunu da belirteyim de baştan anlaşalım =)

bunu genel olarak engellemeyebilme yolu yokmu? .. adamla ayni fikirde veya tartisindiginda bir ücüncü geliyor (ayni kisi iste) ve sana argo laflar kullaniyor ..

çözüm ip bann! ama clone ile aslıl accountta gider bu sefer, yani o pc hackhelle giremez. şöle söyliym benim 2 bi acc olsun. 85.102.xxx.xx olsun ip. o acc bann yerse bu revolation bansız bile olsa hackhell benim o 85.102.xxx.xx ip li pc' de açılmaz. umarım doğru anlatmışımdır. konu altında bu yorumları bırakalım da t-shirtleri oylayalım. böle tartışmalar için öneri/şikayet bölümümüz var zaten. lütfen t-shirtler hariç bişey yazmayın. s.modlar yazabilir tabiki :p

ya bu sekizin arka kısmında hackhell yazısının altına 1 in ön kısmındaki yaratık konulsa cok daha güzel olurmuş.

ödeme nasıl olucak....hesap belli mi.....ya da aynı mı:saskin

öğrenebilir miyiz ?:saskin

:)

revo bu 1 numara anketı alıcak gıbıde 1 numaranın baskı kısmında yapılabılıtesı varmı? bı sorsaydık keske baskıcıya ön ve arka kısmı sankı yapılırken zorlıycakmıs gıbı gelıyor bana

1. tasarım gerçekten güzel olmuş,eline sağlık. Emeğe saygı ! :clap

Dark_Angel' Alıntı:
revo bu 1 numara anketı alıcak gıbıde 1 numaranın baskı kısmında yapılabılıtesı varmı? bı sorsaydık keske baskıcıya ön ve arka kısmı sankı yapılırken zorlıycakmıs gıbı gelıyor bana

abi sorarız da anket bitsin de!!! ya adamlar herşeyi basamıyor işte. basıyor da özel bi baskı türü varmış böle baskılar için oda çok pahalıymış be abi! neyse. bi bitsin hayırlısı ile.

bu arada nasıl alacağız - nasıl edeceğiz kısmını anket bittikten sonra yapsak pori. şuan sadece ankete odaklanın. herşey sırası ile gitsin ki bizde tek bi yere odaklanalım...

revolation' Alıntı:
abi sorarız da anket bitsin de!!! ya adamlar herşeyi basamıyor işte. basıyor da özel bi baskı türü varmış böle baskılar için oda çok pahalıymış be abi! neyse. bi bitsin hayırlısı ile.

bu arada nasıl alacağız - nasıl edeceğiz kısmını anket bittikten sonra yapsak pori. şuan sadece ankete odaklanın. herşey sırası ile gitsin ki bizde tek bi yere odaklanalım...

ula anket bittiğinde yok bu olmuomuş dersen o sakat.... :vur

valla 1ıncı tasarım hoşta sonra agzımızın suyu aktıgıyla kalmasak barı =)

en iyisi herqes kendi bastırsın qafasına qore daha ucuza qelir :) ben qendi tasarımlarımdan birini qidiq bastırcam burda basan bi yer var :) reddevil falanda yasarım yolda qorurseniz bi pişt dersiniz.. :D

RedDevil' Alıntı:
en iyisi herqes kendi bastırsın qafasına qore daha ucuza qelir :) ben qendi tasarımlarımdan birini qidiq bastırcam burda basan bi yer var :) reddevil falanda yasarım yolda qorurseniz bi pişt dersiniz.. :D

herkes kendi bastırınca daha ucuz mu olur? arkadaşım o baskı 2 günde atar ona baskı bile denmez. pastel boyayla boya daha ii. ben bu işin içinde olduğum için ii bilirim, bi kalıp ama sağlıklı kalıp öle 1 senede atacak kalıp değil 200-400$ arası. kaldı ki bi t-shirte 1 kalıpla baskı yapmıyorlar. misal 400$'ı 1'e bölersen mi daha ii yoka 400$'ı 100'e bölersen mi? ne kadar çok kişi bastırırsa birim fiyatı da o kadar düşer... zaten ben elimden geldiğince ucuz ve kaliteli olmasını sağlayacağım. kimse korkmasın bu iş olacak. önceden de dediğim gibi bu iş olmazsa 226,937 Üye beni :vur :p

edit: 226,945 olmuş 1 dakikada bunu biz 227.xxx diye yazalım en iisi :)

Dark ogünde söylediğim gibi ben olayı tam anlamadan bi tanede ben hazırlayayım dedim apar topar ve çok özenmeden oldu.Yoksa 5-6 seçenekde verebilirdimEğer 1. olmazsa olacağına uygun bikaç örneğide beğeniye sunarım.Amatör sayılmam.5 yıldır sabahın körü gecenin yarısı photoshoptayım.Şu an işsizim o başka :D

Birinci daha bi hos geldi gozume ben birinci tasarımdan yanayım gerci butun tasarımlar birbirinden guzel ama neyse :D emegi gecen herkese tesekkurler ii olan kazansın diyelim

tasarımlar güsel.

hakeden kazansın:saskin sonra alalım:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri