Hackhell Spor Cafe

Elimizden kaçtı ya la porto

Kanatları kullanınca sasırdı Porto yanarım ıkı macta da Q7 yoktu ahh olacaktı kı Porto bızden puan alamabılır mıydı =)

Peder Fanatik BeşiktaşLıdır. OnunLa İzLedim Maçı, Bir Ara EdiLen KeLimeLerden Yan Odaya Geçmek Zorunda KaLdım. Sonrasını HatırLamıyorum. =)

Gol olunca ben de mahalleyi ayağa kaldırdım, nası bağırdıysam evin içinde =)

Beyler hayırlı olsun bakalım

daha iyi olsaydı daha güzel olcaktı napalım hayırlı olsun..

Buna sukur bence yenılmedıya o da başarıdır ...gruptan cıkıcak allahın ıznıyle besıktas...

Spor cafe suskun... :lol:

Hayırlı olsun :) Bende bır nescafe alabılırmıyım?

Bu arada spor un bayanı erkegı olmaz farklı dalları olabılır ama cınsıyetı olmaz demek istiyorum , ve diyorum =)

hoca inanırmısın her defasında bu son diyorum :d hatta bir saat önce kaybettiğim zaman yine son dedim ama şimdiden iki kopon hazırladım yarın için :):durdurun

Kuponların arkasına DİKKAT BAGIMLILIK YAPAR yazmalı :durdurun:durdurun

Her Sene, Her Sene Aynı Terrane... Bu Nedir Yahu? Yine Avrupa'da HüsranLarı Yaşıyoruz. Bir TürLü Avrupa'da Başarı YakaLayamıyoruz. Lig Şampiyonumuz Sıfır Çekiyor. ELin Ufacık ÜLkeLeri BiLe ŞampiyonLar Ligi'nde BaşarıLı SonuçLar ALırken Biz Neden Bu Kadar Geri KaLabiLiyoruz? Nerede Hata Yapıyoruz?

Her Sene, Her Sene Aynı Terrane... Bu Nedir Yahu? Yine Avrupa'da HüsranLarı Yaşıyoruz. Bir TürLü Avrupa'da Başarı YakaLayamıyoruz. Lig Şampiyonumuz Sıfır Çekiyor. ELin Ufacık ÜLkeLeri BiLe ŞampiyonLar Ligi'nde BaşarıLı SonuçLar ALırken Biz Neden Bu Kadar Geri KaLabiLiyoruz? Nerede Hata Yapıyoruz?

bizim tek sıkıtımız rakibi iyi analiz edemememiz ve kendimize güvenmememiz...

birazcık güven olsa iyi olacakta....

Bizde sistem fılan yok futbolcuya baglı kuruluyor hersey o futbıolcu sakat yada cezalı olursa o takım duruyor.. Takımlarımızın ne sistemlerı nede altyapılarına yeterı ılgılerı var başarı için istikrar şart kısa vadade basarı gelmesı zor bu sartlarda sabırlı olunmalı takımlar kendı sıstemlerını yaratmalı

Geri