Hackhell Sitemiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Arkadaslar Sitemizin Reklami 3 Tane Sitede Verilmistir Hayirli Olmasi Dilegi Ile ;)

1 Yilda Yuz Binlere Ulasmak Amaci Ile ;)

EDIT:: ARKADASLAR DIKKAT EDIYORUM UYE SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR

Süpersin hocam gerekli bütün bilgiler koyulmuş eline sağlık :)

Sagolun Arkadaslar Ancak Bir Istegim Var Bu Konuyu Goz Onunde Tutulacak Bir Bolumde Kalmasini Istiyorum Yoneticilerden

Sorunlu Abi Tsekkur Ederim Gercekten Boylesi Daha Iyi Oldu
Zuhaha Artik Sabitlenmesini Istesem Galiba Siteden Atilirim :d:d
Sansimi Fazla Zorlamayim Onu Da Zamana Birakiyim :d

valla reklam yapmak için extra bir siteye ne gerek var ben anlamış değilim ama neyse uğraşmışsın eline sağlık (10 dk.lıkda olsa uğraşma uğraşmadır) iki-üm topliste direk www.hackhell.com üye edilse bir mirc kanalında inviter açılsa daha fazla üye gelir ama bildiğim kadarıyla yada açılırken söylendiği kadarıyla HACKHELL in ÜYE KAYGISI YOK.

DeacoN.FRoST' Alıntı:
valla reklam yapmak için extra bir siteye ne gerek var ben anlamış değilim ama neyse uğraşmışsın eline sağlık (10 dk.lıkda olsa uğraşma uğraşmadır) iki-üm topliste direk www.hackhell.com üye edilse bir mirc kanalında inviter açılsa daha fazla üye gelir ama bildiğim kadarıyla yada açılırken söylendiği kadarıyla HACKHELL in ÜYE KAYGISI YOK.

KARDES HACKHELLIN UYE KAYGISI YOK BUNDA HAKLISIN AMA UYE SAYISINI
1 YILDA YUZBINLERE ULASTIRMAK ISTIYORUM VE INSALLAHDA BASARILI OLACAGIM.

EXTRA BI SITE DEGIL BU SADECE HACKHELLDE NELER OLDUGUNU GOSTERIYOR BU STE

k€sk!n' Alıntı:
KARDES HACKHELLIN UYE KAYGISI YOK BUNDA HAKLISIN AMA UYE SAYISINI
1 YILDA YUZBINLERE ULASTIRMAK ISTIYORUM VE INSALLAHDA BASARILI OLACAGIM.

EXTRA BI SITE DEGIL BU SADECE HACKHELLDE NELER OLDUGUNU GOSTERIYOR BU STE

aman dostum sana kimse üye sayısını 100.000 lere çıkar dedimi burası ****** olmasın diye uğraşıyoruz ipsiz sapsız boş adam sömürücü adam istesek buranın üye nüfusu iki günde 40-50.000 olur zaten. boşver sen bırak bu sevdayı ******dan insanlar neden ayrıldı üye sayısı arttı düzen bozuldu paylaşım kalmadı salak salak sorular başladı ******cular öğle yemeğinde ne yediniz? anketleri başladı. Boşver 100.000 i filan az ve öz paylaşımcı seviyeli adamlar olsun.

Keskin üye sayısı 1000i geçti ama görüyosun şimdiden yeni lamerler adulttan çıkmıyolar üstelik ne bi teşekkür ne bi msj var boşver boş adamlar belli oluyo az çok fazla reklam her zaman yararlı olmuyo

Keskin ahmetcan gereken cevabı vermiş boş adamları anlamak konusunda ayrıntılı bilgi istersen post sayılarına ve yazdıkları mesajlara bak

bravo x siten super yani tek kelimeyle dicek soz yok:D:D

sOrUnLu' Alıntı:
çok kibarca olmuş "Gir" :)
Harbiden çokk kibar nezaket akiyor serefsisiz allahtangirin lenn demiyor :D

X harbi süper yaw animasyon :) bunu hackhell e koymak lzmm :):D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri