Hackhell sayfaları çok ağır açılıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MORE

New member
Reaction score
0
Değerli Yönetici !

Hackhell sayfaları aşağıda resimde anlattığım gibi çok ağır açılıyor yada sayfa yüklenmesinde büyük bir gecikme yaşanıyor...Sebebini bilemiyorum ama dün bu durumu bir başka arkadaş daha dile getirmişti...

görüntüdeki çubuklar neden dolmak bilmiyor ilgilenirseniz sevinirim....Teşekkürler...

98gdhs.jpg

968,879 Üyemiz , 484,177 Konumuz , 3,755,539 Mesajimiz ve 1632 Online Kullanicimiz ile ...

Normaldir =)

Defalarca Açıldı Buna Benzer Konular Yeter Artık Firefox Kullanın Olsun Bitsin

Firefoxu salla En ıyısı Opera sen Benı dınle hocam Opera 9.63 u kur sen ...

bende çok hız 4 saniyede geliyo en geç agır degil forum loadlarımız 1 lerde firefox opera bunlar hızlı tarayıcılardır.

SaNIRIM AyNI Sorunu Yaşiyorum. ßunu iNfatuate'ye söyLemiştim. ßazen Konu aÇMak TaŞimak kapatmak eziyet oLaßiLiyor ßanada.. FireFoX kuLLaniyorum :goz:

sitenin süper olduğu konusunda zaten kuşkumuz yok...fakat aşagıdaki çubukta html bekleniyor diyor ve hiç o çubuk dolmuyor...bu sorun sadece bendemi yoksa diğer kullanıcılarda da varmı acaba.???

sitenin süper olduğu konusunda zaten kuşkumuz yok...fakat aşagıdaki çubukta html bekleniyor diyor ve hiç o çubuk dolmuyor...bu sorun sadece bendemi yoksa diğer kullanıcılarda da varmı acaba.???

ßendede Var Dostum ßendede ;)

Tarayıcını degistir user arkadasım..Firefox kullan sorunun kalksın ortadan.. :)

İE 'ın özelligi tüm sayfayı aynı anda acıyor ama firefox parca parca acıyor ve daha hızlı acıyor. :)

arkadasLar aynı sorunu bende yaşıodum fakat... dün pc me format atmak zorunda kaldım... daha sonra bu olayın benden kaynaklandıqını gördüm suanda taq die açıo forumu... eger aynı oLay tekrar basıma geLirse neden kaynaklandıqını yazıcam ama tahmınım dns adresi veya yuklediğimiz bazı programlardan kaynaklanıo...

suanda kullandıqım dns adresi;
156.154.70.1
156.154.71.1

youtube a da girio xhamster.com a da :D

hackhellin en uzun acılan yeri "forumlar" böLümünü 3.5 saniye de acıorum...

bu da benım yorumum :)

arkadasLar aynı sorunu bende yaşıodum fakat... dün pc me format atmak zorunda kaldım... daha sonra bu olayın benden kaynaklandıqını gördüm suanda taq die açıo forumu... eger aynı oLay tekrar basıma geLirse neden kaynaklandıqını yazıcam ama tahmınım dns adresi veya yuklediğimiz bazı programlardan kaynaklanıo...

suanda kullandıqım dns adresi;
156.154.70.1
156.154.71.1

youtube a da girio xhamster.com a da :D

hackhellin en uzun acılan yeri "forumlar" böLümünü 3.5 saniye de acıorum...

bu da benım yorumum :)

xhamster ne kanky :durdurun

Known dai sana katıLıyorum geçen gün deLi oLucaktım ßi konu upLadım acana kadar canım cıktı ama suan düzeLdi..ve o gün dataßase caLısması oLduqunu anLadım ama ßiraz geç oLdu :D

Arkadaşlar ateş mateş yok,bende Frefox kullanıyorum aynı sorun bendede var.Fazla üye reklamı yapmışlar bu soruna bir çare bulsunlar,üye fazlaysa hizmette iyi olsun.Kızmaca gücenmece yok.

Şu anda normal arkadaşlar bende bır problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri