Hackhell Satranç Turnuvası

anladım kardeş teşekkürler benide eklermisin lütfen turnuva listesine

öncelikle __CgR__ saol arkadaşım teşekkürler çok iyi bir fikir iyi konu açmışsın..

santrançda iyi olsam kesin katılırdım :D

oynamayı bilseydim katılmak isterdim bilmediqim için katılamıcam :p

Herkese Başarılar

her gun 3 saat oynarım ve cok cok ıddialıyım eklersen sevinirim
(mynet puanım 2500) :)

Benim mynet için bazı çekincelerim var. Satranç kuralları bazan işlemiyor. (Yenileneceğini anlayan sürekli üst üste beraberlik teklif ediyor vb.)
Ayrıca bazan başıma geliyor. Oyun oynarken bağlantımız kesiliyor. O zaman ne yapacağız. Turnuvadan önce bu konulara biraz açıklama getirelim.

Benim mynet için bazı çekincelerim var. Satranç kuralları bazan işlemiyor. (Yenileneceğini anlayan sürekli üst üste beraberlik teklif ediyor vb.)
Ayrıca bazan başıma geliyor. Oyun oynarken bağlantımız kesiliyor. O zaman ne yapacağız. Turnuvadan önce bu konulara biraz açıklama getirelim.

o rakibinin anlayışına kalmış birşey arkadaşım eğer kolaylık getirirsek yenilceğni anlayan cıkar 2 dakka sora net gitti diye gelir olmaz

Alımlar Bugünde Devam Etmektedir

başvuru için sont tarihi Yarındır

KOÇİL vs __CgR__
| ReaLiST | vs Stoudamire
x_secret_x vs luckypz
sojo vs ori_gari
03-20 vs Aktuğ
Zagor270 vs B_Jackall

bol şanslar arkadaşlar kuralar böyle başarılar diliyorum aranızda anlaşıp yapabilirsiniz istediğiniz zaman

katılım olursa bu turdan önce kabul edilecektir....

değerli rakibim Çakal arkadaşıma centilmenlerin oyunu satrançta başarılar dilerim.

başarılar arkadaşlar hadi maçlar başlasın artık

__CgR__ vs KOÇİL beyaz-siyah 0-1 kazanan KOÇİL

tebrikler kardeşim eline sağlık diğer turda başarılar ama beklenen ilgiyi göremiorum halen

Geri