Dostum cok bilmislik yada ukalalik yapmak istemiyorum ama oraya o reklami ne koyana ne de bu siteye yakistiramadim. Program zaten feyk! ilk kayit alani da rapid icin degil FreeLotto! sitesi icin hazirlanmis bir alan.. ikinci guvenlik icin secilen 6 rakam da bu lotonun bir geregi...
Program rapid icin hazirlanmis gibi gorunse de aslinda bu siteye yonlendirme icin uyarlanmis sahte bir programcik..Rapidle uzaktan yakindan alakasi yok... Oraya uye olan biri uye kazandirdikca kari neyse cogalmasi icin konulan o tarz bir hile yani..
Ben sahsim olarak kimseye tavsiye etmiyorum.. Bu gibi yerlere de mail adresini yazanlara daha sonrasinda mail gelmesi normal cunku bu site haricinde mailinizi bu siteyle anlasmali tum illegal siteler reklam amacli kullanip rahatsz edici spamlar yolluyorlar..
Ben kaldirilmasindan yanayim ama siz site yoneticileri bilirsiniz! ben kullanmam ama kullananlarin da guveni kirilir..
Yazik onca yazilan yorumlari gordum konuyu bilmeyenler yuklemisler acidim inanin.. Ne umutla indiriyorlar oysa farkli bir yere uye olup aldiklari sifreyi de rapid premium uyelik saniyorlar!
Vicdaniniz el veriyorsa kalsin ama ben komple kaldirin derim. dedigim gibi siz yoneticilere kalmis birsey
Kolay gelsin