Hackhell RAdyocuları neredesiniz ???

sky

New member
Reaction score
0
Arkadaslar radyo açılması fıkrıne herkesın fıkrı olumlu oldu herkes aman Açılsın çok güzel olur dinleriz dedi
sımdı bakıyorum kımsenın dınledıgı yok
durum böyle olunca dj arkadasımızda yayın yapmak ıstemıyor
2-3 kişi dinliyor ben bosuna nıye calayım diyor.
Sizlerin ilgisini beklıyoruz.

valla devamlı 2 müşterim var en azındn onlara çalıyom kendimiz çalıp kendimiz egleniyoz:durdurun ....ama haklısın gitgide azalıyo dinleyici sayısı.....:saskin

Hep aynı oLayLa karşıLaşıyoruz, sohbet odası açıLsın diye miLlet birbirini yiyordu binbir emekLe irc açıLdı ama 3-5 kişiden fazLa kimse oLmuyordu... yazık.........

MEsela BEn =)

Istedim ama Unutuyom acmayi :)

AcıLmasına rağbet coq oLuyor ..
Nedense AcıLmasını isteyenLer bir türLü destekLemiyor ..

En azından beğenmedikleri birseyler warsa ya söylesinler yada kendiLeri yapmaya calıssınlar =)

Onlıne oldugumda msnden yayındayım dıyen herkese dalıyorum =)

3-5 kısıyle olcak sey degıl bu anasayfada 50 tane banner reklam vs sey var 1 tanede radyoyla ılgılı bısey koyulursa bu sayı artar benım onerım bu yonde

Bu konuyu okuyanın sayısı 100-200 u gecmez.

ßence en önemli sebep kota. ßen dinlemeyi istiyorum fakat kota yüzünden dinleyemiyorum !!!

Allah belanı wersiiin Telekom :}

EVet Kotayi Etkiliyormu$

yha kotalı olduğundan açsam bile fazla tutamıyorum :(

siteye radyoyla ilgili bi banner,yayında kimin hangi şarkı çaldığını gösteren banner tarzı şeyler,online istek hattı..vs.. bunlar olmadan radyonun tutunması zor.

evet yha giriyorum dj olarak bakıorm 1 kişi dinliyor..böle oluncada boşuna yayın yapıorm gibi geliyor =(

turkuz her konuda aynıyız=) cabuk gaza geliriz , cabucak soneriz :D benım radyo ısıyle ılgılı bıldıgım cok sey yok ama isalah bu ıse emek weren arkadaslarımız emeklerının karsılıgı olan saygıyı alabilirler ...

ben cliper abi ve hellboy abinin yaınlarını dinliyorum şahsen :)
Birde Ana Sayfa
:: Forum :: Video :: Tv :: Sohbet :: Program Deposu :: Fıkralar :: Rehber :: Ücretsiz Üye Ol! :: ReklamVerin

şu dizinde radio yok radyo linki bulmakda zor oluyo

Walla Dinliyici Çekebilmek İçin Bi Tek Parande Atmadığımız Kalıyo Radyoda Yinede Max 15ten Yukarı Dinliyici Olmadı Daha Henüz :) Onuda 1 Kere Gördü Sanırım HH Radyo :) Diğer Türlü Max 5 Oluyo :)

ReaLiStanbuL' Alıntı:
Walla Dinliyici Çekebilmek İçin Bi Tek Parande Atmadığımız Kalıyo Radyoda Yinede Max 15ten Yukarı Dinliyici Olmadı Daha Henüz :) Onuda 1 Kere Gördü Sanırım HH Radyo :) Diğer Türlü Max 5 Oluyo :)

reale katılıyorum ben en max yaptığım 12 HH kullanıcıları ile

Geri