HacKHeLL Radyo Olsun Mu ?

HacKHeLL Radyo Açılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    141
bence süper olurdu bende (vj )(dj) oLurum :D

Sistem Realist'in dediği gibi olucaksa ve organizasyonu Revolation üstlenecekse :p bende Dj lik yaparım seve seve. :D

:clap :clap :clap olsun bencede super olur... :durdurun :durdurun :durdurun

:biggrin :biggrin :biggrin​

bencede açılmalı ama otomatik olması daha ii olur

oLsunnnnn !!!:durdurun:durdurun

eger eskisi gibi uyeler yuzunden fiyasko olucaksa,
harcanılan emekler boşa cıkacaksa hayır.

gereksiz hep kotadan yiyecek [-]

Sınırsız kotalı olan arkadaşlarımız için iyi ama ... Kotası sınırlı olanlarda var ne gereği var winamptanda dinLiyoruz müzik...

FM modu ve İstek modu Olmalı

GerekLi İLgiyi GörebiLmesi İçin Site AçıLDığında Oto OLarak AçıLması Lazım Ve Oradan İsteyen DinLesin İstemeyen Kapatsın ŞekLinde OLmaLı...

Diğer TürLü Ayrı Siteden YönLendirme Hesabına YapıLacaksa Hiç BuLaşıLmasın İLk Hafta Sonrası GerekLi İLgiyi Görmeyecektir...

Aynen katılıyorum.Forum sitelerindeki radyo sistemi arkadaşın dediği gibi olmalıdır çünkü benim üye olduğum başka bir forum sitesinde de radyo sistemi vardı hatta...Bir başka önerim ise radyo olacaksa bile HACKHELL sitesinin özel programlarını da içermesi + bi de son olarak sadece FM değil diğer dalgalarda olmalı kaliteli bir şekilde ama bu biraz fazla oldu zannedersem. :D ama olabilir.Dediğim gibi Radyo seçeneğinde hem FM olmalı hem de Sitenin Özel Yayın Akışıyla yürütülen bir radyo sistemi olmalı yani üyelerin isteği doğrultusunda şarkı vb. istek hattı kurularak yapılabilir benim söylemek istediğim hem sitenin kendi Yayın Akışı Doğrultusunda Üyelerin İstek Parçaları MODERATÖR ler tarafından o istek parça çalınarak veya ikinci mod dediğim FM modu olsa daha iyi olur.
MODERATÖR ler bunu mutlaka okumasını arz ederim.

Geri