...:::HackHeLL Radio StatiOn:::...

aheng acılsında biz uğraşmaya razıyız (;

ßi ara açılacaktı ßaya üstünde duruLdu özellikle Hocus ve chamur faaLiyete geçmedi nedense.. aslında pek dinleneceğini sanmıyorum güzel ßisey ama üyeler ilgiyi göstermiyor sonrada ugrasıLdıgına verilen emeğe yazık oluyor..

KesinLikLe Karsıyım ..

305.000 Üye.. 2500 OnLine Üye Su Anda..

En Son 150.000 Üye.. 1500 OnLine Üye..

Radio DinLeyicisi 5-15 Kişi Arası.. RekLam YapıLmasına Raqmen..

Konu AcıLıor Herkes Destek werior.. Sonra Kimse iLqi qöstermior..

Bazı Dj ArkadaşLarımız 20 Saat AraLıksız Yayın Yapmasına Raqmen..

EmekLer KarşıLıksız KaLcaqı için..

-1

Son Söze Bakıcaz (;

Açılsın açılmasınada 1000 online kişide 10 kişi bile dinlemiyor .
Site ilk açıldığında açıktı ama dediğim gibi kimse ilgi göstermiyordu .
Bende pek ilgi göstermiyorum çünkü radyo yayını yapan arkadaşlar bana uygun müzikler çalmıyorlar .

Mirc dede B kadar İsteyen Vardı ama Şimdi Kimse Girmiyor...
Dinleyen Olmaz Kanaatindeyim...

Açılırsa iyi olur ama bence dinleyen pek fazla olmaz uğraş edinen didinen arkadaşların emeğine yazık olur ama çeşitlilik açısıından iyidir

benim önerim ilk önce üyeler arasına bi yoklama acekilsin anket vs.. ne tür müzikler dinleniyo Vj lerden beklentiler neler gibi ona göre bi şekil verilsin son etapta .. sonuçta buraya gündüz girenlerle gece girenler arasında ucurum kadar fark var acıkcası gece beni uyutacak nini istemem yine de karar takdir sizin benimki bi öneri sadece :D +++++++++bence olucaksa en iyisi olsun başka türlü kimse kimseye yazık etmesin emeğe sayğısızlık olmasınnn

Önce Bi İrc'e iLqi qösterin Radio KuruLumu Sonraya kaLsın (=

güzel olur açılsın =)

Aslında sesi kaliteli bir radyo olursa neden olmasın
dinlenir ben de DJ olurum :) :)
ama eger baskaı sitelerdeki ses boguk cansız ve net degilse
bence kimse ilgi gostermez

irc e her dakika zaman ayırmaq mümkün olmuyor ama radyo olayında farklı forumda dolaşırken herhangi bir işle meşgul olduğumuz zaman, zamanımızı eğlenceli hale getirebileceğimiz bir olay

Güzel bir düşünce ama emeğin karşılığı gelmez gibi gözüküyor

arkadaşlar radyoyu açmak zor değil. st 2 tıq yapar açar da kaçınız dinleyecek.

son girişimde sıfırdan arşiv kastım (6 gb... kotayıda aşmıştıq 3 gb =) )

neyse... dj yetersizliğ yaşadıq açamadık ki o zaman gene biraz kış - ilkbahar aylarına fln denk gelmişti yani şimdi bu yaz aylarında kim dinleyecek =)

hem şuan yeni bi projemiz var. müzikle ilgili =)

inşallah hayata geçecek ve eminim çoq beyeneceksiniz...

DeeRPaRtY' Alıntı:
Önce Bi İrc'e iLqi qösterin Radio KuruLumu Sonraya kaLsın (=

bence ikiside birbirinden cok farklı irc için surekli basında olman yani ilgi gostermen gerekli ama radyo oyle değil sadece forumda gezinirken felan dnleyebiliri illaki istek felan cart curt ilgi gosterilicektir ama irc kakdar değil bence Yani irc farklı bir ortam radyo farklı bir ortam diye dusunuyorum ve radyonun acılmadsını buyuk bi istekle istiyorum.

erostur' Alıntı:
bence ikiside birbirinden cok farklı irc için surekli basında olman yani ilgi gostermen gerekli ama radyo oyle değil sadece forumda gezinirken felan dnleyebiliri illaki istek felan cart curt ilgi gosterilicektir ama irc kakdar değil bence Yani irc farklı bir ortam radyo farklı bir ortam diye dusunuyorum ve radyonun acılmadsını buyuk bi istekle istiyorum.

bencede ,ikiside çokı farklı şeyler katılıyorum sana arkadaşım..tabi ki kalite ön planda olmalı radio açılsın diye radio açılırsa talep olmaz

Geri