HackheLL Oyun Servisi Açıldı !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manyağ olmiş daaaaaa farklı oyunlarıda b€l€riz ok...........

lem kim kırdı benim helikoppar rekorumu. neyse ilk rekor benden di.. :)

ehehe benkırdım kuzen düngeceden beri millet kendini yırtıyor ama daha geçen olmadı :)

kaç zamandır söylüyodum :):):):) ne diim bir hayalim gerçek oldu

Bugun Knockout Adında deli bir box oyunu ekledım mutlaka bakın derım :) hemide 2D :eek:

yahu maksat flash oyun oynamak olsa sayısız sıte var herkes gırer oynar :) amac uyelerle yarısmak hatta karsılasmalar yapmak rekabet anlayacagın :) bugun 3 karsılasmam oldu 2 galıbıyet bı yenılgı :eek:

Dark_Angel' Alıntı:
yahu maksat flash oyun oynamak olsa sayısız sıte var herkes gırer oynar :) amac uyelerle yarısmak hatta karsılasmalar yapmak rekabet anlayacagın :) bugun 3 karsılasmam oldu 2 galıbıyet bı yenılgı :eek:

hadi ya nekarşılaşması ne galibiyeti ben sabahtan beri sitedeyim bundan niye haber yok allah allah :) kaçırdık desene bali kim kazandı :) bu arada eklediğin box oyunu baya güzel miş ellerine sağlık :aba: :aba: :aba:

CaKıR_X' Alıntı:
hadi ya nekarşılaşması ne galibiyeti ben sabahtan beri sitedeyim bundan niye haber yok allah allah :) kaçırdık desene bali kim kazandı :) bu arada eklediğin box oyunu baya güzel miş ellerine sağlık :aba: :aba: :aba:

evet ama skorları kaydedettıremıyorum :( ona bır cozum bulmam lazım yada oyunu kaldırmam :eek:

Dark_Angel' Alıntı:
evet ama skorları kaydedettıremıyorum :( ona bır cozum bulmam lazım yada oyunu kaldırmam :eek:

Hadiya skorlar siliniyor demekki allah allah :eek: sen buna bi çözüm getirirsin zamanla aceleye gerek yok :... dedinya oyunları millet bir biriyle kaynaşmak için oynuyor benim de aklıma geldi ama iş bittikten sonra yawf:) neyse kimse oynamassa oynamasın ben oynarım zaten oynuyordum bu sefer site üzerinden oynarım:)

404 Hatası Veriyo Bende :( Link mi değişti acaba :eek:

Eski 10-31-2005, 04:59 AM

eskiden vardı kaldırıldı mesaj tarihine dikkat :)

hellboy726
tekrar açılmaz mı???????

Bikac oyunda bendeydı rekor :D:D

Ama oyun bolumu kapatıldı .

Onun ıcın konunun acık kalmasının bir anlamı yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri