HackheLL Oyun Servisi Açıldı !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Yaptığımız ankette sizlerin istediği servisler arasında en yuksek isteği Hackhellshare almıştı, Ikıncısı ise Hackhell oyun servisiydi... Hackhellshare ile ilgili hala çalışmamız sürüyor buarada sizin hoşunuza gideceğini düşündüğümüz ve acılmasını çok istediğiniz Online oyun servisimizi açtık.. Artık forumda tek basınıza yada diğer uyelerle Multiplayer olarak Online oyun oynayabilirsiniz :) Bolume hergün yeni oyunlar eklenecektir iyi vakit gecirmeniz dileğiyle iyi forumlar...

Online Oyun servisine http://www.hackhell.com/forum/forumdisplay.php?f=137 bu linkten yada forumda Oyunlar bolumunden ulaşabılırsınız....

Dark sen tanıdığım en manyak adamsın ulan senin hızına yetişemiyoruz biraz insaf kardeşim valla ana sayfada gezmekten kendi bölümüme giremiyorum acaba yine ne yaptın diye Ellerine sağlık ÇOK feci TEŞEKKÜRLER.

Daha ne projeler var aklımda comand vaktım oldukca bır bır hepsını hayata gecırıcem...

ehehe gelin lem ben oyun oynuyorum iki saatir :) sağolsun Dark bana ikinci sözünü tuttu ilk ben gördüm :p

Banane banane satranç isterim ühü ühü :( :( :(

dark dostum ellerine sağlık vala bu online oyun işi süper oldu teşekkürler
alın size katagori istekleri :)
okey
santranç
biriç
batak
ihale
king
tavla
bunlarıda yapabilirseniz hackhell türkiyenin ilk forırum ve oyun sitesi olur ve diğer büyüksiteleride zorlarız herkeste bunları bence istiyor sadec bunları kurmak için neler gerektiğini yazman yeterli elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

ellerine sağlık dark abi
walla bu kadar kalite oyunlar olduunu bilmiodm
yanlız oyunlar dehşet hee
dd9ip.jpg

çok önceden istemiştik güzel güzel umarım paylaşımlar azalmaz ;)

Gercekten cok gusel olmus dark Tebrikler

gercekden cok güzel olmuş ellerınıze sağlı!!! ben bir saatir helikopter oynuyorum.ARTIK CİNAYET İŞLEYEBİLECEK kıvama geldim:)

evt gerçekten güzel bi sürü oyun var hep beraber oynyoruz..:)
bide bu rekor kırıyoruzda peki rekorlar diğer sitelerdeki gibi hergün sıfırlanıyormu :eek:

tavlaya rakip aranıyor :D

batak 4 lüye de hayır demem :D

yaw bu mod,smod ve yöneticilerin hile yapma hakkı yok diimi
lem deli oldum bu helikopter oyununa
dd9ip.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri