HackHeLL Non-Sleep Team

Eskiden neydik bea sabahlara kadar non sleep team :D okadar itiraz etmeme karşın şu yatak resmi hala aynı şunu tek kişilik yatak yap derbe abi :D sonra yanlış anlaşılacak

bide biz enson kaç üyeydik orda ben bayadır uğramıyom hackhell e :D

Ne güzel nick lerimiz yazılıydı ama kişi artınca içinden çıkılmadı herhalde yine üyelerin ismi yazsa süper olur....

Neyse yeni team hayırlı olsun :D arada uğrarım artık bu team için

Bu ara tık yok yeşil gözlü derbederin de girmiyor başıboş kaldık anlıyacağın : )

Ben artik yatayim.

An itibariyle saatimiz 08:14 Eh 2 gundur de uyumadigimizi varsayarsak, haftaya gorusuruz :durdurun :smile:

:) Non Sleep Yalan oLmasın Ne Heveslerle Açılmış ßir Konuydu Onu ßırak Ne Geyikler Yapardık Sabahlara Kadar be..

Derßoşum seviyorum Seni Ayyaşım :)) Rakı Şişen oLayım Yavrum :p

La ßizim o geyik konusu nerde :S Bu Konumuydu Msjlarmı siLindi oLm ßenim nasıl 1 Msjım oLur Lan :S

Doğru Ya Diğer Konu Çok Msjdan Pert oLDuydu :p

คђєηq;5275966' Alıntı:
**k cıkardıydınız :) dedım derbeye bıde sanada mı demıstım okey atarken forumda hosaf olcaz bıraz nefes alak dıe derbe bu lafımı cok ıı kabullenmıs qelmıor hıc :)

Ama SÜper günlerdi ya Hoşafta oLDuk Cacıkta :p

คђєηq;5275980' Alıntı:
cacık qzldi de hosaflık :) aynı sey dıyemıcem mynette okeyde tas calmayı denedıydık la :) eski hh yi ozledim yeni uyeler garip qelior :)

Neleri Yapmadıkki :S Banada Yabancı geLiyor HackheLL ama işte insan Alışkanlıklarından vazgeçemiyor Uzun senelerde Geçse.. 2005'in üyeside Geliyor 2007'ninde 2022ninde üyeside geLicek 2030'unda.. Biz Yalan oLucak o ayrı :)

biz yalan olduk zaten ortak :saskin: kendimi eve yeni alınmıs mobilyalardan dolayı garaja konmus eski mobilya gibi hissediyorum ( empati yapmayın bi anda aqzımdan cıktı hayali kotu olabilir ustune oturan mı dersın yatanmı falan ) ondan dolayı acaba dıorum cekılsek mı artık yenılerde arttı artık bıze ıhtıyac yok qıbı

คђєηq;5275993' Alıntı:
biz yalan olduk zaten ortak :saskin: kendimi eve yeni alınmıs mobilyalardan dolayı garaja konmus eski mobilya gibi hissediyorum ( empati yapmayın bi anda aqzımdan cıktı hayali kotu olabilir ustune oturan mı dersın yatanmı falan ) ondan dolayı acaba dıorum cekılsek mı artık yenılerde arttı artık bıze ıhtıyac yok qıbı

HackheLL'in Bize Bizim Gibi Emek Verenlere 7/24 İhtiyacı Var bence.. yenilere değişimlere gelince gayet güzel şeyler.. Artık başka Kanlar Mod oLmaLı BaşKa KanLar geLmeli bölümlere.. Her Gelen yeni Mod Yeni bişiler Yapar böyLece Büyür HackheLL..

kötü demedim zatende ne bilem aile buyudukce derdi artıor be ortak qecimi zorlasıyor iletisim kopuor bundan 3 sene once okey qunlerımız olurdu kaldımı bu belkıde var haberımız olmuor artık pm ile atardık qunlerımızı falan artık ne bıleyım kalmadı qıbı...

O Kadarını bende ßilmiyorum Dostum. ßoşverelim ßunları ßiz Keyfimize bakalım gitsin :)

Eskiden çok renkli bir resimdik şimdi o renkler yavas yavas dağılmaya başladı umarım soluk bir resime dönüşmeyiz

Geri