Hackhell nedir ve farklı nelerdir : )

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Başka hangi sitenin adının anlamı başlık açılarak ortaya çıkartılmaya çalışıldı ?

[ Söz konusu başlık yabancı ve dünya sıralamasında birinci olan bir warez forumda bulunmakta ]

Sizde hackhell i diğerlerinden ayıran özellikleri yazmaya ne dersiniz ..

bi kere üyeleri sadık ve adminler gerçekten temeli çok ii atmışlar
biraz fedakarlıkla her şey olur ya adminlerimiz çok fedakarlık yapmışlar çok güsel olmuş..

kaliteli yönetim...süper ve orjinal paylaşımlar...aradığını bulma imkanı...yeterli sebepler bence ;)

1 ) cok guncel
2 ) uyelerin egitim duzeyi
3 ) istedgini bulma garantisi

daha ne olsun abi...

Hackhell ı dierlerinden ayıran özellik??

Biz HackHeLL'ız !!

En büyük özellik budur..!!

HaCKHeLL ZaTen İsmi güzeL OrginaL Duruyo..
Sonra Kisa Zamanda ßüyümeSi.!
NormaL ÜyeLerLe YöneTiciLerin AyriLmamasi.
GüzeL payLa$imLar & Arkada$LiqLar.
SağLam kaDrosu & İddiaLi oLmaSi.
Aradiğini Goog'Lede ßiLe ßuLamazKen ßurda ßuLmaq:D
eehhh Daha ne oLsunn..GeLeceği parLaqq GöreßiLiyorumm(meDium Mode) GeçTim :D

in$aLLah Dahada ßüyüq..
HackheLL Numßer One Turkey Forum.

ben başka yerlerde hhlın kopya sitelerıyle karşılaştım..hatta topiclerın aynısını bilem yapmışlar..ancak en iiler taklit edilir.. zirvedeki şeyler taklit edilir..demekki hh zirvede :D inş hepte öle kalır:D ve TAKLİTLERİMİZDEN SAKININIZ....!

Neden HH? Guzel soru. HH cunku yaklasık 2 yıllık arkadaslarım burda artık arkadas deil dost oldum onlarla.Baska sitelerde sırf erkek dolu ve bu da o sıteyı kabalastırı ama HH de ole deil y aaslında saymakla bıtmez

Hiç kimse $u i$i yapicam diye üşenmiyor.. eLinden geldiğince yardımsever.. PayLaşım çok.. Emeğe saygı Çok iyi bi düzeyde oLmasada tatmin edici en azından diğer siteLere oranLa öyLe.. bunLar başLıca üyeLeri bağLayıcı unsurLar..

Yeniyim ve bugün tüm forumu gezerek tanımaya çalıştım..Gerçekten kaliteli bir yapım,ortam güzel,teknolojiyi ve yazılım ortamını yakından takip eden arkadaşlar var ...Umarım paylaşımlarımız artar ve birlikte daha güzel şeylere imza atarız...

arkadaşlarım dahası dostlarım..

farklarımı

ispiyoncu chief crazyquake reactör karizma daha bir sürü var

ne yalakayım demi hepsi mod:)

şu ana kadar arayıpta bulamadığım hiç bir şey yok en önemliside bu zaten

100.000 den fazla üyemiz war.
eeeeee demekki war bi keramet :D

Hemen Aöçikliim Düşüncelerimi..

hackhel md ları gerçekten süper ler bunun yaranmak için sölmiorum nerden analdım dersenz işini iyi yapan insnalar her zman hiç bir konuda taviz vermezler gerekten modlarda öle hacklın diğer siterdki üyelrle haşır neşir oluor bece yöneticlik burdaki gibi olur bnm hackhell sevmemmin nedni ise 1. sebe modları 2. ise paylaşıma dair herşey burda..

ii forumlar...

herseyden önce MARKA olması...

nette aradıgının herseyin burada crackli ve serialli halde bulunması...

hiç birsey bilmeyen bir kullanıcının kısa sürede bir cok bilgiye sahip olacak kadar döküman program vb seylerin acıklıkla bazen resimli sekilde anlatılmıs olması...

yönetimdeki kişilerin gercekten özverili bir şekilde calısıp buraya konular acmaları...

ve daha bir cok sey...

elestiri yapacak olursak da tartısmaların biranda alevlenip bazı kullanıcılarda sabrın kalmaması ve kırıcı seylerin söylenmesi de diyebiliriz...

güzel yane :D

ÜyeLerin Güvenini Kaybetmektense Para Kaybetmeyi Tercih Ederiz :) (hh Yöneticileri :p )

Şaka Bi Yana Ortamı Çok GüseL ;)

Geri