Hackhell NasıL Bu Kadar Büyüdü ? Dark_Angel'ın Cevabı

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Hellboy'un sitesinde denk geldi, ben de buraya koymak istedim, umarım hata etmemişimdir.

Merhaba,

Herkes ister, iyi bir websiteye sahip olmak. Ziyaretçileri tarafından beğenilen, herkesin tercih ettiği. Reklam gelirleri de iyi olan bir site hani cepten ödememeniz için.

Şu anda cok var Adsense icin açılmıs siteler. Adsense'den reklam geliri elde etmek için kurulan siteler. Ancak bu konumdaki site öyle bir site değil. Bu site HackHeLL.Com Benim de çok sevdiğim, ilk açıldığı 2005 tarihinden beri takip ettiğim bir website. Ben de birçok şeyi hackhell'den öğrendim diyebilirim, şimdi de bayrağı devraldım ben öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak istiyorum.

Hackhell.com un sahibi Dark_Angel (Bora Bey) ile buluşma gerceklestirmistik. İste o bulusmada sordum kendisine. Bora, nasıl oldu da hackhell 2 senede ( Şu anda 4'ü devirdi:D ) Türkiye'nin ilkleri sitelerinde yerini almaya başardı ? Tamam ilk başladığından beri güzel bir kadroya sahip bir site hackhell.

Dark_Angel Bana şunu dedi;

Alican, (burdaki alican ben oluyorum =p hellboy726) Hatırlıyor musun? Nişanlım var benim. Şu anda hackhell.com'da senin gibi moderator. Onun moderator olmasını hatırlıyor musun?

Yetkilerini nasıl verdiğimi? (...)

Tıpkı senin gibi.. (..) İste hackhell bu yüzden böyle. Biz, her konuya tarafsız yaklaşmayı seviyoruz. Her konuya admin penceresinden değil de üyelerimizi ne mutlu eder? Onlara nasıl güzel ortam sunarız bunu düşünüyoruz.

Şöyle düşün alican, senin kız arkadasın x sitende yetki istedi. Vermez miydin ?

ben de gözüm kapalı dedim.

İşte biz böyle yapmayız dedi. Üyeler adminlik taslamak yerine, kendimizi onlardan biri olarak görürüz. İşte bu yüzden büyüyor bir numara olmaya aday oluyoruz. Git gide de büyüyeceğiz. Tabiki bunu özverili bizim gibi düşünen yöneticilerimize ve üyelerimize borçluyuz…

Türkiye'deki birçok sitenin de eksiği bu bence, geziniyorum bakıyorum, saadece lafta bulunan kişiler kişilerin grupların emeklerine saygısızlık yapanlar mı dersiniz? Birçok çeşit bulunmakta. Hackhell‘in büyümesine diğer etken de, kendi makalerini yazacak yöneticiler.

Size soruyorum ? Hangi webmaster, sitesinde gelen yiğenine yetki vermez ? Ya da dayısının oğluna v.s….

Ama hackhell.com'da bu işler böyle yürümüyor. Diğer adminimizin kardeşi siteye üye ve üye olarak paylaşım yapıyor, sitede öyle davranıyor. Bilgisayar başına oturunca bir başka oluyoruz. Her şeye üyeler gibi bakıyor, onlar gibi davranıyoruz. Çünki biz büyüyoruz, ve bir numaraya aday olmak istiyoruz.

Türkiye'deki diğer sitelere de şunu söylemek istiyorum;
Sadece özgün olun. Başka özgün sitelerin makalelerini çalarak, birşey elde edemezsiniz. he footerde 2 konu fazla durur. Ancak değeriniz olmaz. Büyümek isteyenlere birkaç taktik olarak da algılayabilirsiniz

Saygılarımla. hellboy726…

Süper Bi Düşünce Hakettiğini Alan Bi Yönetici Sanırım :)
Ayrıca Eline Sağlık Contract Killer Ne Kadar Büyük Bi Sitede Olduğumun Farkına Vardım :)

Kesinlikle guzel bir yazi olmus. Iste bu yuzden birakamiyorum hackhell i kendi adima konusayim ;) Banlandim 2 kez yoneticiligim alindi 4 kez. Ama gordugunuz gibi yine buradayim. Neden? Insanlara yardim etmeyi burada ogrendim. Hatam oldu mu hemde binlerce hatam oldu belkide. Son hatam dark_angel in nisanlisina oldu burdan tekrar ozur dilemek istiyorum. Ama birseylerin farkina variyor insan. degistigine inaniyor. hackhellde onceden sanirim benimde cocukca rant kavgam vardi. ama bunun ne kadar yersiz ve gereksiz oldugunu yeni farkediyorum. ben buradayim cunku amacimi farkettim. insanlara yardim etmek. beni seven sevmeyen bircok kisi olabilir. saol fatih aglama duvari gibi konuyu actigin icin. hepsine tesekkur ederim cunku konu yardim olunca ve elimden gelince sevene de sevmeyene de yardimci olurum. fazla birsey soylemeye gerek yok. basladiginda da burdaydik. bittiginde lafini kullanamam.. cocuklarimiza kalir insallah bu site.. onlar gibi buyur. cunku bora ile esranin en buyuk cocugu herzaman bu site olacaktir.

okuyan olursa tesekkur ederim. iyi gunler..

Eline sağlık dai. Güzel bir yazı olmuş.

Geçenlerdede ben HH'yi bırakamıyorum diye bi yazı yazmıştım. Çözümü varmı demiştim. Demekki bu yüzden bırakamıyormuşum.

Dark_Angel (Bora Bey)'ide kutluyorum bu davranışından dolayı.

Teşekkürler Müdürüm

Çok anlamlı bir yazı olmuş, gerçekten de hackhelldeki işleyen düzeni en kaliteli biçimde anlatmışsın.
HackHeLL 2005'den berri kalitesini muhafaza etti. Bundan sonra da hedefleri çizgisinde büyük adımlarla ilerleyeceği kuşkusuzdur.

Bu yolda bizlerinde bir katkısı olur ise ne mutlu bizlere..!​

hackhell çok iyi ve paylaşımcı bir site

HackheLL'in Bu Kadar Büyümesi Mehmet ALi Birand ve Ekibinin Sayesinde ( Deşifre Programı ) OLmuştur.

Kimse oLdugu yere tesadüfen geLmiyor.Bunu birkez daha gördük. .

bir çok siteye baktım inannın ki hackhell gibi çekici olanını bulamadım

sitede mıknatıs mı var :)

burada kavgalar bile güzel. hatta banının biteceği günü sabırsızlıkla beklemek bile güzel

bunu eniyi contract killer bilir

bir çok siteye baktım inannın ki hackhell gibi çekici olanını bulamadım

sitede mıknatıs mı var :)

burada kavgalar bile güzel. hatta banının biteceği günü sabırsızlıkla beklemek bile güzel

bunu eniyi contract killer bilir

Aynen dai, cezalıyken kafayı çizcektim ya insan cidden sapıtıyor :durdurun

ellerine sağlık hellboy ve Contract güzel bir konu, ben HackHell'e ilk katıldığım zamanlar (aralık 2007)'de bu forumun sayısın 400binlerdeydi, aradan 2 sene gibi bir zaman bile geçmeden forum sayısı 3'e katlandı bu büyük bir başarıdır bunu her forum yapamaz..

Bende eski üyelerden olmama rağmen son zamanlarda sık sık bağımlı olmaya basladım. Çünkü Arkadaslık ortamı, saygı ve paylasımları çok kaliteli olan bir site.

Bende daha önce Bir forum sitesinde S.Modluk yapıyordum. Baya bir süre dewam ettim görevime. 33.000 adette konu açtım. Ama adminler bunu görmedi. Nerde Arkadası, akrabası varsa siteye getirip direk admin yaptı Bu benim acayip zoruma gitti. Üyelere çok soğuk davranıyorlardı ve Yönetim olrak samimi bir diyalogumuz yoktu. Birçok forum sitesinde de bunlara rastlamak mümkün.

Forever Hackhell. :)

Geri