hackhell 'i nargile içmeye götürelim solariz le oda tuttu bizi götürdü ama nargileler gelmedi nasıl iş anlamadık..:durdurun

nargileli olan kuzay oh be dünya varmış :sigara::sigara:
kırmızılı olan tunyukuk abi bu kadar duman nereden çıkıyor anlamıyorum gitti
:slap:slap

derbederin( enbaştaki ) :kent iyi çek gülümseyin :durdurun:durdurun
eftalya (bayan arkadaş ) : bu yanımdaki adam varken nasıl güleyim ben yaa oufff :vur:vur:vur
diger arkadaş kim bilmiyoruz :durdurun:durdurun

işte abi kardeş bir fotograf çektirirse :hhmencool:
lopused : kardeşimle bizi iyi çek kimse görmesin :durdurun çabuk çek bogulacam yoksa
yassi : abi bir susta çeksin ama dimi hadi yaa ilhan abi çekiyorsan çek sende yüzüm buruştu :durdurun:durdurun

nargileli olan oldenes_07 : çek bakalım babacan biraz karizma çıksın dimi :emzik:emzik
albayrak : biz babadan böyle gördük böyle çekinecez :durdurun:durdurun
monarşi : hiç halim yok benide böyle çek bari sıkılıyorum zaten ouf pöff
:sigara::sigara:

known : bir nargile içelim dedik beremedik abi yaa bunun neresinden duman çıkıyor böyle anlamadım gitti :laugh::laugh:
madness : içmesini bilmiyorsun yakacan varya bizi öhö öhö bogulacam birazdan yaww:lol:
derbederin : aman boşverin biraz poz vereyim :durdurun known böyle içeceksin ögreteyim sana
karma : ouf ouf köyde ne flüt çalardım ben yaa..(nargileyi flüt sandı bogulacaktı ) :durdurun:durdurun
genco : köy dedinde abi bizde köyümüzde çay içerdik aynı onun gibi tadı var bu çayında :durdurun
fofer : hadi kardeşim sıra bende yaww flüt degil o ben sana alacam flüt doya doya çalarsın hadi ver şunu bana :durdurun:durdurun

reactor : bu durusum biraz karizma duruş mu oldu nedir :durdurun
kent55 : yok abi senin her duruşun karizma:durdurun
soldaki bayanlar :
en baştaki jewel : :nargileyi çektikce uykum geliyor benim yaa :durdurun
yanın daki infa : ya bu dark nerde kaldı bir mesaj atayımda çabuk gelsin özledim onu :aşk
onun yanındaki : abla boşver dark ı çek çek keyfine bak sen :victory hoşuma gitti hergün buraya gelelim yaa:biggrin:biggrin
kusurumuz var ise af ola
kimine göre forum bana göre aile