--hackhell MUCİTLERİ--

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

FORMUMUZDA NE ÇEVHERLER VARMIŞTA BİZ DAHA YENİ ÖĞRENİYORUZ BAKIN BAKALIM NELER VAR NELER :):)

HAYATTA PARALARINI SAKLAMAYA YER BULAMAYAN KNOWN KİMSENİN AKLINA GELEMEYECEĞİ BİR YER İCAT ETMİŞ VE ARTIK PARALARINI ORAYA SAKLAMAYA BAŞLAMIŞ :):)

KIŞIN KARTOPU OYNARKEN ELLERİ ÜŞÜYEN EFTALYA KARTOPU MAKİNESİ YAPMAYA KARAR VERMİŞ :):) İŞTE MAKİNE :):)

hayat koşulları çok zor olduğunu düşünen ve her iki ayda bir çocuklarına ayakkabı alan MADNESS çareyi bulmuş anlaşılan :):) üç numaraya kadar uzayan ayakkabı

çiçekleri çok seven kuzay çiçeklerinden ayrı kaldığı zaman çiçeklerin susuzluktan kurumaması için çiçeklerinin kendisine telefon açma makinesi yapmış :):)

et ve mangala düşkün olan leke herdaim yanında bulunması için kendine çantasından ayırmayacak bir icat yapmış :):)

bir süredir iş arayan ve en sonunda bir hastahanede göreve başlayan SHE kan alırken damar bulma zorluğu çektiğinden gece gündüz çalışıp bunu icat etmiş ve işini kolaylaştırmış :):)

alış veriş yapmayı çok seven İNFATUATE aldığı giyisileri kabin içinde giy çıkar işiden sıkılmış ve kendine aynanın önüne geçip istediği giysinin üzerlerinde nasıl durduğunu görebiliyor bir ayna içat etmiş :):)

ek derslerede başlayan FERYALL hocamız kışın beden derslerinde üşümemek için kendinden ısıtmalı eşorfman yapmış :):)

çocuklarına mama yedirirken zorlanan ERDALS10 çareyi bulmuş :):)

hayatta çok romantik olan KAMER28 LCD mum üretmiş çok hoş olmuş ::):)

alış veriş yaparken çok yorulan KOPUKDADI çareyi bulmuş hemdoldur hem otur :):)

hackhell de çok yoğun şekilde çalışan SOLARİZ kendisine hem çalışma hem uyuma yeri içat etmiş bundan benimde almam lazım :):)

yassi almayada dazlaklardan korunmak için elektirik şoku veren bir mont icat etmiş :durdurun :clap

çalışırken sesten çok rahatsız olan dar_angel evinin heryerine ses geçirmeyen camlar icat etmiş :)::)

yağmurlu günlerde alış verişe çıkan ve şemsiye ile kapı açmak artık kendine zulüm gelen WHİTE ANGEL çözümü buldu

hayatta gözlük takınan JEWEL gözlüğü çıkardığı zaman makyajı zor yapan makyaj da yapmadan çıkamayan çözümü bulmuş sonun da :):)

güzel olmuş eline sağlık

Solarizin icatindan bende istiyorum :)

known ne kirli cikimissin sen seni seni :laugh:

eline saglik usta hepsi güzel yine herzamanki gibi :)

Vay beni beni :durdurun

Eline sağlık kent... Güzel olmuş

semsiye ile cocuk ayakkabısı cok hosuma gitti

Güzel olmuş. Eline sağlık

Ellerine sağlık abi çok hoşuma gitti :)
kendi serumlarımı kendim baglarım artık :)

Geri