HackHeLL MsN Bot Çıktı !!!

Bende mail adresi vermek yasak diye biliyorum forumda demekki kurallar istenince birden hemen kişiye göre cidden değişiyormuş hayret doğrusu.

way hayırlı olsun:D

bannerdespinamh3.gif

Halim Yalın Son Sireni Benim İçin Çalın
REsmini Çekmelisin Her Anın
Kanıdı Omalı Her Feryadın
...​

Bende mail adresi vermek yasak diye biliyorum forumda demekki kurallar istenince birden hemen kişiye göre cidden değişiyormuş hayret doğrusu.

alakası yok .. MsN adresi benim değiL .. sadece benim kurduğum ve ekleyenlerin msn adreslerinin gözükmedi irc gibi fakat msn türünde olan bir bot... ben yardım acill yardım etmeyen ölsün gibi konular açıp oraya msn adresimi yazmıyorum zaten gereken kişiler benim msn adresimde mevcut istesemessen eklemessin ...

yasak olsa konu kapanırdı sabite alınmazdı burdaki adres kişiye ait msn adresi deil bundan dolayı da sorun deil kişiye göre die bişi yok :goz: kişiye ait msn adresi vermek yasak

bu arada biraz kalabalık oluo :D muhabbet karışık oluo kendi muhabbetini bile zor ayırt edion...

kafam mı guzel ben nıye bısı anlamadım = ))

kafam mı guzel ben nıye bısı anlamadım = ))

[email protected] sen bu adresi ekLersen : yakla$ık 80 HH'Li ile msn adresin görünmeden sohbet etme imkanına sahip oLuyorsn :)

ekLedikten sonra pencereyi aç titreşim gönder geLen yazıda kabuL et i tıkla sohbete başLa.

HacKheLL İçin Bende Bot Yaptım.

Arkadaslar tevez61 ark bi bot yamıstı bende demimki bende yapım dedim ve yaptım onuda ekliye bilrsiniz...

[email protected]

benim kurduğumdan sonra 1. botdan sonra rağbet artınca 2. bot ' u devreye sokmuştum 2 tane şuanda war .. gereksiz oLmuş...

olsn 3 ii olr gece kasarlarsa...

hadi bakalım öle olsun

Geri