Hackhell Marşı

güzelmiş.... :D eline sağlık... :D

size kadar birçok kişi rahatsız oldu, onlarla uğraşmaktan klavye eskidi tuşlar okunmuyor :)
saygısızlık he :D bir forum atasözü vardır "beğenmiyorsan gölge yapma" gidip şikayet edebilirsiniz,
saptırmayın konuyu.

Tmm çok güzel yazmış kim yazmışsa ama istiklal marşıyla oynarak yazılmış olması pek de iyi değil...

İstikLaL Marşından EsinLenerek YazıLmış oLabıLır..Ama Herhanqı Bi Kötü eLement Yoq Yanı..Gayet MizahseL Gayet Şık =) Konuyu Başka YerLere ÇekmeyeLım..eLine SaqLık Bro..

daha önce buna benzer ? verdiğin linkteki konu bu konudan 13 gün sonra açılmış :]
tarihlere baksaydın keşke. bu nedenle konunun kapanması yönündeki isteğiniz reddedilmiştir :melek

:durdurun:durdurun Vallaha görmedim.Açtığınız konu güncel gibi geldi.Meğer 2007 konusuymuş.:durdurun:durdurun

Tamam arkadaşımızı bunu yazdığından dolayı tebrik edenlerde var ...

Başka marşta yapsaydın arkadaşım..

Bunun içinde kötü söz geçmiyor olabilir..

Ama ne olursa olsun o bizim marşımız ..

Mehmet Akif Ersoy Kurtuluş Savaşından esenlenerek yazmıştır..

Ama sen işi gırgıra alıyorsun yanlış...

Konunun KapatıLmasıyLa iLgiLi Bi Arkadaş Şikayette BuLundu Ama oNun Konusu Kapandı =)
aLay,SaygısızLık,Hakaret Vb. Gibi Bir Şey Yok :melek

Konunun KapatıLmasıyLa iLgiLi Bi Arkadaş Şikayette BuLundu Ama oNun Konusu Kapandı =)
aLay,SaygısızLık,Hakaret Vb. Gibi Bir Şey Yok :melek

herhangi bir üye benim konumun kapanmasını istedi diye yetkilerimi kötüye kullanmam söz konusu olamaz. ne demek istiyorsun'da demek istemiyorum şu mesajından ne demek istediğin anlaşılıyor zaten. senin bu hareketin saygısızlığa giriyor farkında mısın bilmiyorum.

ayrıca bişey yazacaksan da tam yaz! link ver vs. ilgilenelim.

ayrıca [BuGRa] neyi değiştirmeye çalıştığınızı hala anlayamadım. saygısızlık falan yok ortada. şurada rahatsız olan 3-5 kişi var konudan.
ben rahatsız olunsun diye açmadım bu konuyu. beğenmeyen olduğu gibi beğenen de var. bölüm tartışmaya uygun değil defalarca uyardım.
şikayet etme hakkınız var! sonuna kadar kullanacağınıza burada laf dalaşı yapmayı yeğliyorsunuz. konu kapanmayacak.

konu dışında gelen yorumlarda yönetime bildirilecektir. yeteri kadar uyardım.

Konuyu kimse beğenecek diye kural olamaz. İlla sizlerin beğendiğiniz konular açılacak diye de bir kural olamaz. Konuyu beğenmeyen tşk etmez yada konuya post atmaz olur biter.

Hiç biriniz konuya tepki koymaya yetkili değilsiniz.

Türk milleti için çok önemli olan değerleri öncelikle biz modlar koruruz. onlara bir saldırı yapılmasına izin vermeyiz.

Konuyu beğenmeyenler sadece biraz tahammül edebilme yeteneklerini geliştirmelidir. Bu bölümün tek amacı biraz da olsa üyelere iyi vakit geçirmek ve onları gülümsetebilmektir. Adı üstünde Geyik ve Mizah bölümü. Lütfen tepkilerinizi bu uyarıları göz ardı etmeden koyunuz....

herhangi bir üye benim konumun kapanmasını istedi diye yetkilerimi kötüye kullanmam söz konusu olamaz. ne demek istiyorsun'da demek istemiyorum şu mesajından ne demek istediğin anlaşılıyor zaten. senin bu hareketin saygısızlığa giriyor farkında mısın bilmiyorum.

ayrıca bişey yazacaksan da tam yaz! link ver vs. ilgilenelim.

ayrıca [BuGRa] neyi değiştirmeye çalıştığınızı hala anlayamadım. saygısızlık falan yok ortada. şurada rahatsız olan 3-5 kişi var konudan.
ben rahatsız olunsun diye açmadım bu konuyu. beğenmeyen olduğu gibi beğenen de var. bölüm tartışmaya uygun değil defalarca uyardım.
şikayet etme hakkınız var! sonuna kadar kullanacağınıza burada laf dalaşı yapmayı yeğliyorsunuz. konu kapanmayacak.

konu dışında gelen yorumlarda yönetime bildirilecektir. yeteri kadar uyardım.

http://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/537356-istiklal-marsimiza-yapilan-saygizsilik.html

Benim Amacım SaygısızLık Yapmak DeğiL Verdiğim Linkteki iLk Yoruma Bakarsan AnLarsın

bence gayet normal atam sen kalk ben yatam cebine fıstık atam derken de bişey yok bunlar geyik şeyler

eline sağlık...

yav size kalsa dinci kanallardaki replikleri yazınca olmamış, tayyibi konuştur bi diyalogda olmamış, istiklal marşını yaz olmamış. ne istiyorsunuz ? iyi düşünün vs. de yazmayın boşuna.

oturun siz iyi düşünün. istiklal marşıyla ne alakası var konudaki marşın ? sadece istiklal marşından bir iki kelime alınmış ve okunuşu aynı kafiyeler vs. küfür de yok içinde aşağılamada.

hayatınız çok mu monoton arkadaşlar ? canınız mı sıkılıyor ? silinsinmiş.
konu ne kapanacak nede silinecek(nokta!)
konuyu öne aldığınız ve hitini arttırdığınız için teşekkürler :]
konu dışı yorumlar silinecek ve yönetime bildirilecektir.

Geri